torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5: Weihnachtsmarkt


Eilen päästiin vihdoin ensimmäisille joulumarkkinoille, kun Stefanin duunipaikan Stanglwirtin kyseiset karkelot taas alkoivat. Niitä on joulukuussa joka keskiviikko ja sattuipa Stefanilla kivasti olemaan juuri vapaapäivä!



(Mami, tossa ikkunan takana on se mesta missä me teidän kanssa oltiin illallisella!)



Lucas otti kenties liikaa glühweinia...?



Tuolla yläterassilla näkyy orkesteri, Lucas tykkäs niiden torvista!


Ei, en ole yrittänyt ottaa mitään taiteellisia kuvia, laitoin vain yöasetuksen päälle ja yritin saada jotain kuvattua, oli vaan vähän hankalaa kun oli niin paljon kaikkea hommaa samanaikaisesti!



Paettiin hetkeksi pois humusta, koska Lucasta alkoi kyllästyttää sylissä mutta kun sen laski maahan se yritti salamana kiitää ihmisten jalkoihin! (Kivat myös noi mun spagettijalat...)




Myös Nikolaus sekä Krampus vierailivat tietysti paikalla ja Lucaskin uskalsi käydä hakemassa isin kanssa paketin!


Lucas sai myös maistaa isin brodakrapfenia, mutta se ei oikein maistunut, koska isi antoi pelkkiä kuivia, kovia reunoja!


Jee, oli kivaa! Ensi viikolla yritetään Innsbruckin lekurikäynnillä ehtiä käymään myös siellä joulumarkkinoilla, olettaen että on kiva keli. Ciaoooo!

13 kommenttia:

  1. Onhan meilläkin Jämsässä jonkinlaisia joulumarkkinoita,mutta tuo lämpö ja iloisuus kyllä puuttuu.Ja se glûhwein tietysti.Eilen kyllä Seppolassa käydessäni ostin luomusitruunoita ja appessiineja.Jospa viikonloppuna Hassissakin saisi sitä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukadun avajaiset, onko muitakin vai? Toivottavasti glühwein maistuu, ainakin mä tykkään siitä enemmän kun glögistä, varsinkin tollain itsetehdystä. :)

      Poista
    2. Onhan meillä eri järjestöjen ( Punaisen Ristin,syöpäyhdistyksen,puutarhaseuran,ym ) myyjäisiä.Myydään villasukkia,leivonnaisia,räsymattoja,kynttilöitä jne Mutta ei glüweinia.Eihän toki Suomessa saa vapaasti ALKOHOLIA saa tarjota

      Poista
    3. Achsooo niinkin paljon :) ! Meillä olis huomenna ylänaapurin autotallissa joulumarkkinat, sielläkin saa tarjoilla glühweinia!

      Poista
  2. Hei ihanat markkinat :O Mäki tahon ja lunta myös!! :)

    Meillä samispipo, just tänään ostin kun oli -50 alessa, samaa kuosia hanskat myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se teilläkin ollut myrsky saapui just meille ja taas tulee lunta JEII :) ! Mä ostin ton oikeastaan välikausihaalarin kaveriks mutta sopii se ton Reimankin kanssa, mutta ei tota kyllä kovin kylmällä voi pitää, vähän on turhan ohut! :D

      Poista
  3. Joo.Muistan kyllä paikan ja sen seitsemän ruokalajin illallisen. Hulppa on mesta. Eikä todellakaan näy päällepäin. Terkkuja ja suukkoja
    Lucasille. Ja huomennahan saatte syödä itsenäisyyspäivän konvehdit :D t.mum

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIINPÄ JEEEE :D ! Vaikka ei ne kyllä mitään KONVEHTEJA ole :D

      Poista
  4. Hihaaa.. Luna sanoi tuosta missä Lucas on Stefanin sykysssä, että kaks Lucasta miks tossa on äiti kaks Lucasta :D sanoin että sebon Stefanin ni ei kuulemma oo ku Stefanilla on AINA shortsit ;) niin kesällä oli ku viimeks ollaan nähty :D nojuu ihania kuvia ja ikävä kasvaa, suukot ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaan myös näköjään kirjoittaa. . Se on Stefan :D tai sebon.. samasenväliä

      Poista
    2. Sebi ku Sebi ja joo, siis ainahan sillä shortsit on... :D Eritoten tällain näinkin lämpöisillä keleillä :D DorkaLumpero ♥

      Poista
    3. Luna on dorka todellakin mut aika ihana dorka ♡

      Poista