lauantai 21. joulukuuta 2013

Luukku 21: Ihanan muodikasta


Mainoksia tai kuvastoja katsellessani kiitän usein maailmaa siitä, että en ole muotihullua sorttia. Siitä, että asun landella enkä missään suuressa kaupungissa jossa joku katsois mun halpisvaatteita nenän vartta pitkin. Tai no, eipä sekään mua kyllä liiemmin kiinnostais vaikka katsoiskin. Joskus peruskouluaikana oli tärkeää, että oli samanlaiset vaatteet muiden kanssa. Onneks ei enää!

Ehkä tässä sitten tulee taas se mun suvaitsevaisuus esiin - mulle on ihan sama mitä muut ihmiset päälleen pukevat, ei paljoa liikuta. Mutta ei se mua silti estä pitämästä niitä vaatteita rumina, kyllähän moni pitää munkin ryysyjä ihan kamalina. Kuten sanoin, senkus pitävät. Ainakaan mä en ole kuluttanut niihin mitään friikkisummia, vain syystä että koska ne on muotia.

Etsin tuossa taannoin uutta talvitakkia, siis kaupunkikäyttöön. Menin H&M:n sivuille, sieltä kun tekee usein aika halpoja löytöjä, vaikka vaatteet ei laadultaan ehkä olekaan mitään huippuluokkaa. Mutta mitä kamaluuksia siellä niiden taviksien lisäksi olikaan tarjolla!


Kuvat H&M

Siis ei moro! Muodikas on sama asia kuin kallis, ja taas voin sanoa että kiitos kun ei tarvitse sellainen olla, tack och adjö, pitäkää hirvityksenne!


 Kuvat Mango

Mango yllätti, sieltä jouduin ihan etsimällä etsimään näitä kamaluuksia! Keskimmäisellä on kunnon hinta, muotivaatteet on yleensä niin rumia ettei ne todellakaan ole niiden järkkyhintojen arvoisia!


Kuvat Zalando

Kaikista kamalimmat tarjosikin Zalando! Myös hirveimmät hinnat löytyivät sieltä!

Ainoat vaatteet, joihin suostun kuluttamaan suurempia summia, on laskukamat koska niiden on oltavakin laadukkaat. Löysin esimerkiks ihanat uudet laskuhousut pari vuotta sitten, oikealta hinnaltaan 230 euroa, mutta koska oli kesä (ja koska ne olivat edelliskauden mallistosta, ai kamala) ne olivat tarjouksessa puoleen hintaan! Kiitos ja hei!

Oletteko te näitä kalliin muodin perässä juoksijoita vai niitä, jotka ovat tehneet kamalia löytöjä joista mietitte että kuka niitä tahtoo päällensä pukea vai olenko ainoa sorttiani - haaveileeko kaikki muut rikkaudesta niin että voisivat niitä hirvityksiä ostella?

11 kommenttia:

 1. Siis joo moro vaan noita vaatteita, ihan kamalia nykyään :/ itsehän ostan suurimmanosan vaatteistani lötäristä :D no okei siellä on nykyään tosi kivoja. Ja h&m mut ei tollasia kammotuksia kiitos. Myös kirpparilta oon tehny loistavia löytöjä. Kengät ostan melkein aina itselleni alesta, Lunalle vain parasta ♡ mä tykkään kyllä että vaatteet on kivoja ja jotenki "muodissa" mutta en kuuna päivänä maksais tollasista takeista tommosia hintoja. Ja sit toinen mitä en tajuu on tää kaikenmaailman merkki juttu, mitä helkkarin väliä sillä on onko sulla Hugo bossin 100 € kalsarit vai ei minkään merkkiset 4 euroa :D nojoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai vaatteiden pitää olla kivoja! Sen takia mä en noita muotikuteita ostakaan, koska ne on yleensä ihan hirveitä. :D Ja mä tosiaan tarkotan muodilla nyt ihan oikeita, en siis mitään sellaista katumuotia, en mäkään ihan jätesäkkeihin pukeudu, sinäkin olet mun vaatteita aika paljon varastellut. :D

   Joooo sama noi merkit, ihan kaikkien kanssa... Joku Louis Vuittonin rumiluskassi kaks tonnia vai joku kaunokainen Jämsän Stockalta 8,95€, kumman valitsenkaan hmmm!

   Poista
 2. Samaa mieltä, siis aivan törkeenkaameetakuraa! Kuka tollasia edes pukee?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne kauniit muodikkaat ihmiset :D ! Toinen kysymys: KUKA niihin haluaa laittaa noin paljon rahaa :D !

   Poista
  2. Hirveen hyvä ja mielenkiintonen kysymys. Toivotaan, että tänne löytää joku joka osaa siihen vastata :D

   Poista
 3. Tää teksti oli kuin mun suustani! Ei ikinäkoskaanmilloinkaan tuollaisia päälle, eieiei. Ja mulle jo pelkästään 20-30e takki on kallis.... Onneksi on keksitty kierrätys. Terveisiä siis toiselta landelaiselta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää aina ostaa uusia kun ei ole kirppareita byää :( ! Ja talvitakista mä suostun kyllä maksamaan ihan oikein jopa 50-70 euroakin jos oikein kaunis on haha. :D

   Poista
 4. Samaa mieltä. :D Itse pidin vuosikausia miehen vanhoja vaatteita, koska sillä oli kaapit täynnä vaatteita, joita se oli käyttänyt itse viimeksi melkein kymmenen vuotta sitten. Koska ne mahtui mulle, eikä mulla ollut varaa ostaa uusia, niin käytin ne pois. Ehkä epämuodikasta, mutta käytännöllistä! Nyt mua tosin on alkanut haluttaa vähän naisellisempia vaatteita, ei mitään hameita, mutta naisen vartalolle leikattuja vaatteita! Onneksi Suomessa on enemmän kirppareita. <3 Tosin Itävallassa kävin usein Caritas-liikkeissä, ostin harvoin vaatteita, mutta häämekkoni ostin sentään sieltä. :D Musta, polviin asti yltänyt mekko, jota voi käyttää muissakin tilaisuuksissa. Miten niin käytännöllinen ihminen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, superkäytännöllistä! Mä en ihan Stefanin vaatteisiin kajoais, sillä kun on kaappi täynnä lähinnä t-paitoja :D ! Ja mitä mitä voiks Caritakselta ostaakin vaatteita? Mä oon aina luullut et sinne voi vain viedä ! Minkähänlainen laatu siellä on, viekö ihmiset sinne vaan pelkkä ryysyjä vai niinkuin Suomessa, hyväkuntoisia vaatteita joihin on vain kyllästynyt? :D

   Ja hei itsellänihänkin häämekkona toimi dirndl... Ollaan me vaan fiksuja. :D

   Poista
 5. Ha mä selasin tätä postausta ekaks nopeesti ja tuon ekan kollaasin kohdalla luulin etpidät näitä vaatteita oikeesti hyvännäkösenä... järkytyin :D mutta sit luin tarkemmin, yöh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, uusia piirteitä paljastuu joo, raaskin just ja just ostaa jotain jos oikeasti tarvitsen mut sit tällaisiin IHANUUKSIIN voin helposti kuluttaa miljoonia :D

   Poista