maanantai 9. joulukuuta 2013

Luukku 9: Taaperrusvideoita


Koska minun mamilla ja siukulla on tänään nimpparit, saavat he niiden kunniaksi muutaman videon! Tietysti muutkin saavat katsoa, mutta varsinkin siukku toivoi videoita koska lapsensa, minun ihana 3-vuotias kummityttöni, on jo ihan kyllästynyt katselemaan pelkkiä kuvia Lucaksesta! Ja mä tahdon kovasti tietää mitä Luna-neiti näistä heittää, koska nähtyään videon jossa Lucas sanoi ensimmäisen sanansa, oli neiti tokaissut "Eikö Lucas-seekku oikeesti osaa puhua mitään, mää kyllä osaan".
Lucasta ei huvita oikein kävellä jos se huomaa kameran, mutta illalla sain sen piilotettua kun oli jo hämärää, siksi ne nyt on vähän mitä on, mutta se tärkein niistä kyllä näkyy! Lucas käveli tota väliä yli KAKSIKYMMENTÄ minuuttia, mutta olin niin haltioissani että tajusin ottaa kameran vasta tosi myöhään, siksi tämän parempia ei nyt ole.Tosiaan jos tollaisilla tappijaloilla ravaa niin pitkään niin kyllähän siinä väsy iskee eikä ne tapit sitten välttämättä oikein enää jaksakaan kantaa (varsinkaan jos yrittää katsella myös vähän telkkaria samaan aikaan)! Haha, ihanaa uutta viikkoa kaikille ♥ !

11 kommenttia:

 1. Voi,miten ketterästi Lucas nousee lattialta istumasta ylös.Kokeilin juuri itse tuota suoritusta,ja minulta meni ainakin 20 sekunttia alasmenoon ja ylösnousussa tarvitsin molemmat kädet ja ähkäisyn avuksi.Ja aikaa kului.Hyvä Lukas!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä positiivista että se jaksaa jumpata, on se sen verran nuori vielä :D !

   Poista
  2. Niin ,onhan meillä ikäeroa tuollaiset 73 vuotta.Ei ihme,että sen suoritus on 4 sekunttia ja minun 40 sekunttia.Siis meno istumaan lattialle ja nousu seisomaan pitämättä mistään kiinni.

   Poista
 2. Kiitos Kiitos Kiitos Kiitos! Olen maailman onnellisin Nimipäiväsankari ♡ ja pah.. Luna ei sanonu mitään muutaku et tossa on porkkana.. hmm en tajunnut :D ehkä se vielä yllättää ku näytän uudestaan! ;) suukot pikku kävelijälle ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bitte sehr! Dorka mikä dorka :D Suukkoja takas :*

   Poista
 3. Ihana, ihana, iloinen ja uuttera taapertaja ! Paras nimpparilahja ikinä <3 Pusit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se kyllä on :) ! Busibusiiiiii ♥

   Poista
 4. Voi kun suloista taaperrusta! Tuosta se vauhti vaan kiihtyy... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voi miten nyt ymmärrän sen kuinka sanoit että oli kamalaa että Sofia oppi kävelemään niin aikaisin, kun tuntuu että tuonkaan ikäisillä aivoilla ei meinaa aina ihan yhteistyö pelata jalkojen kanssa :D

   Poista