perjantai 20. joulukuuta 2013

Luukku 19: Ilopäävideoita

Eilen kävi se, jota joka päivä vähän pelkäsin, koska se tapahtuu tuntemattomasta syystä aina välillä - netti oli koko illan poikki! Ensin siis pahoittelut että eilisen luukku tulee myöhässä, varsinkin kun se oli jo melkein julkaisua vaille valmis. Onneks mua lohdutti telkkarista tullut ihkaeka Harry Potter ♥ !


On olemassa ihmisiä, jotka eivät ikinä tahdo omia lapsia. Syitä tähän on monia, esimerkiks jotkut ajattelevat että kaikki kakarat vain huutavat yötä päivää uhmaikään asti, jonka jälkeen se todellinen helvetti vasta alkaakin. Moni ajattelee elämän olevan jokapäivä tällaista, pelkkää yritystä selvitä hengissä aamusta iltaan.

Meillä uhmaikään on vielä matkaa enkä varmaan taas saa muutenkaan sanoa mitään, asuuhan meillä niin helppo vauva, tai no, nykyinen taapero. Silti, osaa sekin välillä mun hermoja kiristää, mutta voi, miten paljon useammin se osaakaan mua naurattaa, ihan vain olemalla ihana oma hulvaton itsensä! Tässä teille pari todistetta siitä, että kaikki lapset eivät ole kotoisin helvetistä tai peräisin Saatanasta!


Yksi Lucaksen lemppariharrastuksista on ratsastaminen (meillä lauletaan ahkerasti Ihahaata ja Hopotihopotihoita), tyynyn päällä, sohvan selkänojalla, mamin jalkojen päällä tai kuten tässä tapauksessa - isin pään päällä!


Myös ihan vaan "taaksepäin puhuminen" naurattaa, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Tämänpäiväinen luukku tulee tänään tietysti ihan normaalisti! Voisin tietty ajastella teille postauksia, mutta mulla on jotenkin tässäkin asiassa sama kuin kaikessa muussakin - pakko vielä lopussa tehdä sitä sun tätä kun mieli muuttuu sata kertaa, joka ei tietenkään onnistu jos kirjoittelee postauksia valmiiksi. Noh, ehkä mä vielä yllätän ;) Bis später ciao!

2 kommenttia:

  1. Hihii suloinen pikku Haisuli ♡ ja on stefankin ihan kiva :)

    VastaaPoista