sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Luukku 15: Kuumaa pukkaa


Koska miehetkin saa ihastella kauniina pitämiään naisia, on meillä naisillakin tottakai oikeus samaan miesten kohdalla! Vaikka jokaisen mielestä se oma mies on tietysti paras kaikista (ainakin toivon näin olevan, jos ei, niin vaihda se), en silti usko etteikö kukaan katsoisi tiettyjä julkisuuden henkilöitä sillä kuuluisalla sillä silmällä. Tässä tämän mamin lemppareita!


(No onhan Sakukin aika ihana. Kirjoitin siitä jopa ruotsiksi aineen lukiossa, aiheesta "todellinen voittaja". Haha.)

Mikko Koivu on ollut mun unelmien mies ikuisuuden, myös Stefan tietää mitä tarkoittaa numero yhdeksän. Ei se pelkkä ulkonäkö, vaan se karisma ja fiksuus! Mun äiti jopa toi mulle kerran duunista mukanaan kaksmetrisen pahvisen mainos-Mikon! Mun kaveri on yhtä paha fani ja oltiinkin ihan rikki kerran kun oltiin Helsingissä jossain baarissa ja seuraavana päivänä kaverin sisko sanoi että Mikko oli muiden kiekkoilijoiden kanssa ollut Henry's Pubissa. Me ei. Sydämet itki verta.


Til Schweigeriin ihastuin Kunniattomissa paskiaisissa. Sittemmin oon nähnyt miljoona muuta sen leffaa, ihan originaalisaksalaisina siis, se on tehnyt niitä just vähintään sen miljoona. Musta saksa oli ennen melko ruman kuuloista, mutta tänne muutettuani huomasinkin että se onkin aika kaunis kieli! Ja kun Til puhuu saksaa, no, silloin se kuulostaa erittäin suussa sulavalta kieleltä.


Gerard Butler ja P.S. I love you, tarviiko tähän muuta sanoa! En ole edes nähnyt kovin montaa sen leffaa, mutta tuo yksikin riittää saamaan sen tälle listalle, ihana aksentti ja ihana mies.


Entäs Bradley Cooperin sinisilmät ja vallaton tukka? Vähän samaa kastia Butlerin kanssa, en juurikaan tarkoituksella etsi sen leffoja, mutta jos se sattuu jossain olemaan niin leffahan paranee heittämällä!


Jan Köppen hurmas mut saksalaisella musiikkikanavalla heti ekana Itävallan vuonna. Seuraavana talvenakin takaisin tullessani oli ihana huomata että sen ihanat mainokset pyöri edelleen siellä! Katsoin telkkarista ehkä kerran viikossa jotain muuta kuin kyseistä musiikkikanavaa, muuten mulla pyöri se aina taustalla kun olin kotona.


Siihen, miksi katson Voice of Germanya, on olemassa kaksi syytä - Samu Haber ja Max Herre. Varsinkin jälkimmäisen kikkurat. Samua ihan vain siitä syystä koska se on niin hauska kun se puhuu sekaisin englantia ja saksaa ja kaikki pilkkaa Suomea, Maxia koska se on jotenkin niin söötti!


Lisäksi maininnan arvoisia ovat telkkariohjelmista tutut Jesse Williams - Greyn anatomian ihanaakin ihanempi tohtori Avery, Eric Dane - tai ihan vain McSteamy, Ian Somerhalder - Lostin hottis-Boone sekä Josh Holloway - joko Sawyerina tai sitten itsenään tukka nätisti. Kiitos nam, sattuiko tältä listalta löytymään sunkin suosikki?


Kuvat Google

6 kommenttia:

 1. Oooooh mmmm.... Ei tommosia nyt sängystään pois potkisi.... :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä just ja just saattaisivat saada jäädä ;)

   Poista
 2. OOoooh, ois pitäny lukea tää illalla niin olisin voinu nähdä hyviä unia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ainakaan nähny mitään vaikka tein tän just ennenku menin nukkuun :( ! Vääryys!

   Poista
 3. Ian Somerhalder. Voisin suunnilleen kuolla sen vuoksi. Se on ton jäätävä hyvän ulkokuorensa allakin jotenkin niin sympaattinen kaikkine animal rescue -juttuineen... Huoh. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaista mä en edes tiennyt! Mulle on riittänyt vaan tuo sen ulkonäkö (se on todellakin aika RIITTÄVÄ), mutta tosta ropisee toki lisäpointseja ♥ !

   Poista