torstai 6. helmikuuta 2014

Rakkaushaalareita

Joku muistanee millainen haalaristressi mulla viime syksynä talvihaalarista tuli ja kuinka lopulta sitten löysinkin juuri sen oikean. Se oikea löytyi Facebookin kirppikseltä josta melko varmasti välikausihaalarinkin aion etsiä - löytämäni talvihaalari oli täydellisessä kunnossa, siinä ei näkynyt missään mitään käytönjälkiä ja mikä oli hinta? 40 euroa. Reimatecin laadukas veden-, tuulen- ja varmaan sodanpitävä toppahaalari! Neljäkymmentä euroa!

Enivei, jotta välikausihaalarin kanssa ei kehittyisi samanlaista stressiä, olen jo alkanut katsella sopivaa! Himoiten tutkin tottakai myös uusia haalareita, mutta olen niin pihi että en millään malttais maksaa yli sataa euroa vaatekappaleesta jonka saa yhtä hyväkuntoisena halvemmallakin. Vaikka Reiman vaatteet on älyttömän leveitä eli ei ihan passaa ton meidän hoikkiksen varteen, on ne kuitenkin niin hyviä (ja söpöjä) että en ole vielä edes katsellut muita!

Reimashopissa vieraillessani tein taas aivan mahtavia löytöjä - TYTÖLLE! Pojalle on taas paljon hankalampi etsiä juuri sitä oikeaa, kun taas noita tyttöjen haalareita voisin klikkailla ostoskoriin heti kymmenen! Kokosinkin löytämiäni lemppareita - tytölle siis!


Reimatec® Curious / Reimatec® Unelma


 Reimatec® Irena


Reimatec® Dindi


Reimatec® Jeni / Reimatec® Anna / Reimatec® Itz

No mutta, ei meidän poikien äitienkään tarvitse olla kovin huolissaan, löysin mä taas muutaman pojallekin sopivan ihanuuden.


Reimatec® Fella


Reimatec® Hian / Reimatec® Huugo

Nojoo, ennenkuin tämä lähtee taas ihan käsistä taidan lopettaa tuolla haahuilun ja mennä takaisin niille Facebookin kirppareille! Mutta ihan totta, te joilla on (mieluiten pyöreä) tyttölapsi jolle etsitte haalaria - joko pakkaselle tai kurakeleille, menkää äkkiä pian tonne Reimashopiin! Siellä on just menossa hullut alet ja monen hyväksi toteamia superhaalareita saa ihan typerän halvalla!

Nämä haalarit on tosiaan kaikki ihan sekaisin sekä talvi- että välikausihaalareita, otin vain niitä söpöjä ilman mitään realistisia ajatuksia! En usko että uskallan ostaa Lucakselle talvihaalaria ennen syksyä, koska koko menis ihan satavarmasti pieleen. Mutta jos joku uskaltaa, niin ostakaa! Halvalla lähtee! Nyt mun pitää varmaan siirtyä etsimään jostain Molo Kidsin jälleenmyyjää, se kun kuulemma sopis Lugin vartalolle! Enhän ole ainoa haalarifriikki, enhän?! Adios!

12 kommenttia:

 1. Aaronille toi keltanen ja joku sinisistä! Dääääm miten ihania =-O nyt iski pakottava tarve kurkata reimalle kiitza vaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lugikin vois ottaa kaikki :D ! Ja hei ole hyvä, mä oon vielä tyytynyt vaan siihen kurkisteluun :D !

   Poista
 2. Toi keltanen on kyllä ihana! Ai että :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mutta en tiedä olisko se sitten kuitenkin vähän turhan arka väri :o Siinäkin näkyis varmasti tuhat kertaa nopeammin käytönjäljet kun tummemmissa, vaikka kaikkia ihania kirkkaita aina himoitsenkin :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ahhahahaa joo hei kuulostanee ehkä vähän dorkalta :D Se on muistaakseni tanskalainen ihana lastenvaatemerkki, ihan kiva nimi eikö :D Niiden haalarit on hyviä tollaisille kapeille varsille :) !

   Poista
 4. Hei mut onhan sulla ihana pullea kummityttö jolle voit ilomielin ostaa vaikka kaikki nuo haalarit :) en pistä pahakseni ja tuskin Lunakaan :D mä oon myös aika haalarifriikki tai no aika on ehkä vähän lievä ilmaus... suukot ja halit ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei totta ! Koska rahaa on kun roskaa ja roska ei lopu koskaan ! Mut kyllä mä luulen että Lunaa jo kävis vähän kyrsiin, eikös se jo siitä kolmannesta haalarista alkanut kitiseen. :D Pusiii ♥

   Poista
 5. Mä haluisin ne kaikki !

  VastaaPoista