maanantai 23. joulukuuta 2013

Luukku 23: Willkommen zurück!


Minun ihana mummoni, eli Lucaksen isomummo, on ollut viikon Madeiralla Suomen synkkää "talvea" paossa ja palaa tänään takaisin kotiin. Ainakaan mun vanhassa kotikaupungissa ei ole kuulemma yhtään lunta (en sitten tiedä miten muissa osissa maata), joten jotta mummon sopeutuminen takaisin Pohjolan pimeyteen sujuisi helpommin, tässä vähän kuvamuisteloita tältä vuodelta!

Osa on ennen julkaisemattomia, osa jo nähtyjä, osa huonolla kameralla otettuja, osa puhelimella joten laatu on sen mukaista mutta ei anneta sen häiritä!


Isomummo ja kaksi tavismummoa, toukokuussa kun tulivat yllätyksenä kylään. Vihkimisjuhlallisuuksien jälkeen vietettiin ihana ilta hyvin syöden, Lucaskin tykkäs kun oli niin paljon viihdyttäjiä, kaikki sille just tossakin ilmeilee!


Samoin toukokuussa, isomummo oli pukenut pinkkiä päälle ettei lapsenlapsenlastansa jänskäis koska lapset kuulemma tykkää värikkäistä vaatteista hihi!


Mummoilla näyttäis olevan hauskaa, Lucas ei taida olla samaa mieltä :D !


Toukokuun keli helli, mummon ja isomummon lisäksi kuvassa myös Toni-pappa ja mummon mies!


Ciao Tirol!


Sitten olikin meidän perheen vuoro pakata kimpsut ja kampsut ja lentää Suomeen - koitti ihana juhannus, jonka saimme viettää mummon luona landella.


Lucas olis heti tahtonut tehdä tuttavuutta mummon kissan kanssa, mutta Siiri ei oikein lämmennyt, jännä...


Juhannusaattona saatiin lippukin lopulta salkoon!


Kuusi juhlijaa puuttuu kuvasta, mutta ihana joukko silti! Varsinkin Naku-koira, jonka Stefan tahtois meille koska niin moni sitä vähän syrjii. :D


Saman sävyiset Stefan ja mummo ja taustalla menossa viiden juhannusruusun (minä, Anna, Luna, Sofia, Emma) kuvaustuokio...


Juhannuspäivällistä syötiin pitkään ja hartaasti omnomnom.Kyllä meitä kelit helli Suomessakin!


Lucas pääsi isomummonsa kanssa ihan kaksin kävelyllekin, molemmat olivat kiltisti!


Kyllä landella rakkaiden ihmisten keskellä sielu lepäsi, kiitos vielä kaikille ketkä niin ihanan juhannuksen mahdollisti ♥ !

Toivottavasti tästä oli iloa rakkaalle mummolle, ja miksei tietysti muillekin sukulaisille. Näin ihanien muistojen avulla sitä jaksaa odottaa seuraavaa kesää, saa nähdä päästäänkö juuri juhannukseks Suomeen, olis se kuitenkin jotenkin niin erityinen juttu! En sitä itse kesää mitenkään odota (varsinkaan keväällä alkavaa remonttia...), talvihan se on se paras vuodenaika, mutta onhan siinä kesässäkin tiettyä hohtoa!

Mulla on huomiseksi teille ajastettuna kalenterin viimeinen luukku, koska en ehdi/jaksa/huvitu (viimeisin on ihan varmasti taas hyvää suomea) jouluaattona enää mitään postaamaan. Laitan sen aamuksi Suomen kellon anivarhaiseksi, koska mun mami toivoi että voisi avata jonkun luukun heti aamusta! Se olkoon se viimeinen luukku, haha, hei parempi myöhään kuin ei silloinkaan! Nyt täytyy mennä herättämään Lucas ja lähteä kauppaan - vielä kerran tervetuloa Suomeen mummo ♥ !

4 kommenttia:

 1. Voiii siukulla tuli TAAS itku :D voi oispa ihanaa jos tulisitte taas kesällä ♡ ihanaa joulua teidän ihanalle perheelle ja suukko Lucakselle ♡

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Hertta! Ihana TERVETULOA KOTIIN -kortti oli niin lämmin! Vaikka jalat on nyt vähän jäykkinä istumisesta (bussi-lentokone-auto Orimattilaan,minun autoni odotti siellä,ja heti,ilman kahvikupillistakaan jatkoin kotiin.Eihän mikään aurinkoinen kukkasaari voita sateista pimeyttä Hassissa.Ihanaa joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reipas mummo! Ja no Hassia ei voita kyllä mikään ♥ !

   Poista