lauantai 7. joulukuuta 2013

Luukku 7: Lemppariohjelmat


Grey's Anatomy

Joku sanoi joskus fiksusti: on olemassa kahdenlaisia ihmisiä - niitä, jotka rakastavat Greyn anatomiaa sekä niitä, jotka eivät ole koskaan nähneet yhtäkään jaksoa. Naiset - tässä on maailmankaikkeuden parhain sarja mitä on koskaan tehty, seriously. Voit sekä nauraa typerästi että itkeä pillittää, saman jakson aikana. Ei ole mikään ihme että tätä on tehty jo kymmenen tuotantokautta. Jos et ole vielä nähnyt yhtäkään, niin tee se, heti, välittömästi. Mutta älä kiinny liikaa keneenkään hahmoon, koska kuka tahansa saattaa kuolla, milloin tahansa. Ja sitten taas itkettää.


Lost

Kun Lost tuli telkkarista vuosia sitten, olin ihan koukussa, mutta nyt kun katsottiin se Stefanin kanssa uudestaan kokonaan, olin vielä enemmän koukussa! Nukkumaan meno venähti usein yömyöhille kun se jäi aina niin jännään kohtaan että oli pakko katsoa "yks vielä". En tykkää mistään yliluonnollisesta shaibasta, mutta Lostissa sitä on niin vähän ja se on niin hyvin selitetty että se ei haittaa! Ja ah, ehkä parasta koko sarjassa on Sawyer. Ah.


Prison Break

Prison Break on samaa kastia Lostin kanssa, vuosia sitten mun oli pakko katsoa sitä netistä jenkkien tahtiin koska en jaksanut odottaa seuraavia jaksoja telkkarista. Tilasin meille jokin aika sitten kaikki tuotantokaudet, koska Stefan ei edes tiennyt kyseistä sarjaa (häpeä!), ja ajattelin että katsotaan eka kausi ja loput jätän joululahjaksi. Hyvä ajatus, ei ihan toiminut, oon unohtanut kaiken ja se on niin jännä että sitä on pakko tahkota kokoajan! Lisäksi Michael Scofield on niin fiksu ja kuuma, ettei ilman sitä voi olla!


Hyvät ja huonot uutiset

Josko jotain suomalaista tähän väliin - ihanan Henkka Hyppösen luotsaama hulvattomin keskusteluohjelma mitä kuuna päivänä olen katsonut! Mä olen oikeasti nauranut tän kanssa niin että vedet on valunut silmistä ja myöhemminkin hihitellyt typeränä kun olen muistanut jonkun jutun. Loistavat keskustelijavalinnat, varsinkin Mikko Kuustonen ja Miika Nousiainen! "Kaikki perussuomalaisethan vois lähettää sinne kuuhun niin heillä ei olis sitä maahanmuutto-ongelmaa". Ohjelma jossa pilkataan perussuomalaisia, Päivi Räsästä sekä Vauva.fi-palstaa ei yksinkertaisesti voi olla huono.


Sex And The City

No daa, tarvitseeko tätä edes perustella. Legenda. En tiedä kuinka monensia uusintoja tälläkin hetkellä katson telkkarin tyttökanavalta, ilmeisesti liian monensia koska muistan vuorosanat ulkoa jopa saksaksi dubattuna. Milloinhan tähän kyllästyy?


Desperate Housewives

Tätäkään tuskin tarvitsee sen enempää perustella, ensin saat nauraa ja loppujaksosta pillittää. Silloin tällöin jopa vähän jännittää! Tämäkin tulee tyttökanavalta joka päivä, joten myös Stefan on katsonut tätä aika paljon ja nauraa tosi usein, eli täähän sopii myös miehille!

Erilaiset äidit & Teiniäidit

Ihania mammaohjelmia! Itken aina joka jaksossa, kummassakin... Yllättävää. Teiniäidit on vielä parempi kuin viime kaudella, koska mukana on ihana Demi ja sen supersöötti Leilei, haha! Saksan telkkarista olen katsonut myös Babys!-tositv-sarjaa, joka käsittelee synnytyssairaalan tapahtumia, sekin on ihana, harmi vain että se on taas tauolla.

Lemmen viemää

Haha, aloin katsomaan Lemmen viemää Suomessa sen takia että voisin harjoitella saksan kirjoituksiin... Siinäpä ne mun opiskelut sitten olikin, mutta jäin koukkuun! Oon tartuttanut tän katsomisen myös Stefaniin, vaikka tää taitaakin olla enemmän vähän vanhemman ikäluokan ohjelma, mut hei, onhan tää nyt hauska! Kuinka monta lehtolasta Wernerille voikaan ilmestyä? MONTA!


Cold Feet

Tämä on jo tosi vanha sarja, mutta niiiin ihana! Viimeksi katsoin tämän imetysaikana, kun oli melko paljon sitä sohvalla istumista. Ihanat hahmot (kolme pariskuntaa), joiden arkeen pystyy eläytymään tosi hyvin koska meno ei ole niinkuin Salkkareissa. Jonkun mielestä tää voi olla tosi tylsä, mutta musta tää on kyllä yksi parhaista mitä koskaan on tehty ♥ !

Mä olen tässä vuosien aikana tottunut dubattuihin ohjelmiin, mutta se ei tarkoita sitä ettäkö niistä pitäisin, sietää on ehkä parempi verbi. Siksi me katsotaankin Stefanin kanssa aina dvd:ltä ohjelmia, koska ne saa alkuperäiskielellä. Prison Breakia on vielä jonkin verran jäljellä, mutta mitähän sitten keksisi?

Moni on kehunut Breaking Badia, onko se kehujensa väärti, musta kun on kiva katsoa jotain jännää että voi kaivautua kunnolla toisen kainaloon! Alettiin katsoa jo Game of Thronesia, mutta se ei oikein iskenyt, joten sitä ei kannata suositella! Nyt jään odottamaan Stefania että pääsen taas katsomaan ihania vankikarkureita, adios!

Kuvat Google

7 kommenttia:

 1. Jos vankila-sarjat kiinnostaa, niin ootko kattony The OZ - Kylmää rinkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ! Mun kaveri katto sitä joskus yli kymmenen vuotta sitten mutta musta se vaikutti aina niin oudolta, ehkä tällain vanhempana se ei ehkä oliskaan enää outo. :D Vanhat sarjat on kyllä siitä hyviä että ne on paljon halvempia ostaa kuin uudet !

   Poista
 2. Oooooh, prison break <3 Meni aavistuksen maku kun märkien päiväunien kohde paljastui homoksi. Vaikkei se yllättäny ollenkaan koska ei KUKAAN noin TÄYDELLINEN voi olla hetero :DD <3

  Lost on oikeastaan ainut noista mitä en ole koskaan ymmärtänyt tai jaksanu seurata -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo se oli kyllä kamala uutinen :D ! Mä en ole kertonut sitä Stefanille ettei Scofieldin uskottavuus vaan kärsi, aion kertoa vasta kun ollaan katottu kaikki :D !

   Lost on niiiiin huippu, tahdon jo että vuodet kuluu että voin katsoa sen taas uudestaan. :D

   Poista
 3. Mulla alkaa olla jo ikävä tiettyjä ohjelmia dubattuna, kun en ole niitä juuri alkuperäisenä nähnytkään. Sitten kaipaan esim. Mieten!Kaufen!Wohnen!-ohjelmaa, jota kattelin aina, kun vaatteita silittelin. Ja just tuo Babys ja muut vauvaohjelmat :) ääääh, ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii mä vihaan Mietenkaufenwohnenia :D Samoin kuin kaikkia muitakin tollaisia muka-ei-näyteltyjä sarjoja! Ja mut hei sullon kaikkia muita ihanuuksia Suomessa, ORIGINAALEINA ♥ !

   Poista
  2. :D En mä muuten nuista joo-niin-varmaan-aitoa-realitya-ohjelmista tykkääkään, mutta kattelin aina enemmän niitä asuntoja! Joo, musta tuli vasta Itävallassa salkkareitten seuraaja, kun sitä EI voinut kattoa. :D

   Poista