torstai 25. syyskuuta 2014

Hän on täällä ♥

Aloimme puhumaan asiasta viime vuoden puolella. Mietimme, pohdimme ja suunnittelimme. Lopulta pelkkä suunnittelu muuttui toteutukseksi ja kun helmikuussa koitti se hetki, että pitkään kytenyt ajatus olikin konkretisoitunut asiaksi josta oli saatavilla kuvia oikeilla mitoilla, olimme enemmän kuin innoissamme. Syksyllä saisimme uuden perheenjäsenen - meidän täydellisen keittiömme.

Ja nyt, lähes seitsemän kuukautta myöhemmin, on ihana todeta että tämä rakkaus sai eilen vihdoin luvan saapua. Kun perheessä on kaksi ravintola-alan ihmistä, on keittiö todellakin kodin sydän. Mutta millainen olikaan matka tähän pisteeseen?Keittiöhän oli makuuhuone, jonka seinän takana oli olohuone.... kunnes pojat hajoittivat seinän.


Siivouksen jälkeen oli tilaa esimerkiksi parille putkelle:Sitten saapuivat ikkunat!Lattialämmityksen laiton jälkeen oli vihdoin betonin aika, jonka hieman kuivuttua pääsivät pojat laittamaan kattoa.Muutama kerros maalia päälle...


... ja olen tullut viimeinkin kotiin ! Ja heti ennenkuin joku alkaa pohtia jotain psykedeelisiä teknobileitä: sininen on pelkkä suojamuovi, kaapistot ovat oikealta väriltään magnoliaa, samaa mitä näkyy saarekkeen tällä puolella.


Yli yhdeksän tuntia touhuttuaan kaksi asentajaa eivät edelleenkään tulleet valmiiksi, mutta tänään keittiössä näyttikin jo tältä:Uuden terroristin liittyessä perheeseen kiittelen varmasti tätä keksintöä: liesi toimii ainoastaan liesituulettimessa näkyvällä magneetilla! Ei enää koskaan pieniä sormia napsuttelemassa hellaa päälle ja pois! Taso on graniittia jossa on ikuinen takuu! Kiitos nam, huomenna laittamaan laminaatti lattiaan ja sit mä olisinkin valmis muuttamaan vaikka heti, heippa!

23 kommenttia:

 1. Vaude! Ihan älyttömän hieno! Kyllä kelpaa kokkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa, vihdoin vieläpä ihan koko perheen voimin :)

   Poista
 2. Siis ihana!!!! Mä muutankin teille tai siis tonne keittiöön ♡ ah.eiks tois sininenki ois iha kiWa :D -siukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis joo, miks ei, oikein kiwa tommonen raikas saaristolaisväri :D ! Ja siis tervetuloa, voit tehdä pedin vaikka tonne reikään. :)

   Poista
  2. Minä missään reiässä halua nukkua! Nukun Lucaksen kanssa ♡

   Poista
  3. No halusit muuttaa keittiöön :D Lucas ei nuku keittiössä :D

   Poista
  4. Kylläpäs nukkuu!

   Poista
 3. Ihana keittiö! Meillä on kans graniittitasot ja oon kyllä ollu todella tyytyväinen! Näytttää aina hulppealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ups, ei meillä aitoa graniittia ole kuin tossa saarekkeessa, muualla on ihan tavistasot! Onko teillä ihan kaikki tasot kiveä, wou, se on varmaan ollut tyyristä :D ! Meille toi oli siis ihan vain käytännöllisyyden vuoks, ei ulkonäön, on kiva ettei tarvii varoa kuumia peltejä ja kattiloita sun muita vaan ne voi vaan heittää tohon ilman alusia. :)

   Poista
 4. Ihana keittiö ja ihana tuo isomummon kulta-apumies!

  VastaaPoista
 5. Tosi upean näköistä :) ja kohta koti on täysin muuttovalmis! Ihanaa kun keittiössä on monta isoa ikkunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen ihan ikkunafriikki, ihanaa että on niiden kunnon keinovalojen lisäks myös paaaljon sitä oikeaa valoa. :)

   Poista
 6. OHHOH! Näyttääpä tosi hyvältä :) Meilläkin on mangoliansävyinen maali noissa olkkarin paneleissa:) Että hyvän sävynoletteosanneet valita. Joko se lattia tuli ostettua? Tuskin maltan odottaa pääsyä synttärikemuihin. Säästäkää nyt Samillekin jotain hommia, ettei se ihan pitkästy mun leikkiessa Lucaksen kanssa ja vaavelia hoitaessa <3 Soitellaan.puspus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan googlettaa että kirjoitinko sen muka väärin kun saksalaisittain g äännetään. toisinkuin suomeks mutta ei kyllä se magnolia on eikä mangolia. :D Joo, ostettiin ja jopa laitettiinkin se jo, se on täydellinen ♥ ! Ja jospa Sami ottais loman ihan täysin loman ja rentoutumisen kannalta, voin lainata sille kylpytakin ja töppöset jos se uskoo että ne auttais niinku autto meitä meidän lomalla :D !

   Poista
 7. Muhun meni ihan täydestä toi sininen väri :D Mutta hieno ja ihanan valoisa keittiö tulossa! Kauniit nuo kattoon upotetut valotkin - veljesi ei suostu meillä luopumaan siitä kellastuneesta loisteputkivalaisimesta, joka näyttää 70-luvulla jostain verotoimistosta pöllityltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, ei ois ihan mun väri! :D Meillä on noita spottivaloja itseasiassa jokapuolella makkareita lukuunottamatta, tykkään niistä kovasti. Mut en epäile hetkeäkään etteikö 70-luvun verotoimistolook toimis myös :D ! Tää väliaikaiskämppä on vaan ollut niin pimeä ja valaistuksen suhteen ihan olematon että ihana kyllä päästä oikeasti valoisaan kotiin. :)

   Poista