Pampu
Eräs poika alkoi yläasteella kutsumaan mua hiuspompuloiden takia Pampulaksi, josta lähtien kaikki mun kaverit on kutsunut mua jollakin muunnoksella kyseisestä sanasta, Pampu ehkä yleisin.

Oikeasta nimestäni en ole kärsinyt, mutta kyllä siitä aina yhtä "hauskoja" vitsejä on saanut kuulla. Oikealta nimeltäni olen siis Hertta Eveliina.

Synnyin 30. elokuuta 1989 Jämsässä, jossa asuinkin elämäni ensimmäiset 20 vuotta. Koko elämäni aikana olen asunut yhteensä kymmenessä eri osoitteessa, joista tämä viimeisin lienee myös viimeinen, ainakin eläkeikään saakka!

Koulutukseltani en ole mikään, olen käynyt pelkästään lukion. Ravintola-alan töitä ehdin tehdä 7 vuotta ennen Lucasta. Tällä hetkellä olen kotiäiti, Hausfrau.

Lähdin Itävaltaan duuniin syksyllä 2009, tarkoituksenani olla yksi talvi ja mennä sitten Suomeen opiskelemaan. Oho...

Tutustuin itävaltalaiseen Stefaniin 2011 ja se oli menoa se! Pian ilmestynyt, maailman ihanin yllätys nimeltänsä Lucas syntyi 6. lokakuuta 2012 ja muutimme Tirolin osavaltioon Stefanin vanhaan kotikaupunkiin.

Menimme maistraatissa naimisiin 16.5.2013. Siitä lisää täällä. Haaveilen oikeista, ihanista häistä Suomessa!

Rakastan miehiäni ja onnellisuutta, sekä tietysti kaikkia muita läheisiäni. Lisäksi sydäntäni lähellä on mm. aurinko, talvi sekä lumi, ristikot, mammablogit, kirkkaat värit, lumilautailu, Greyn anatomia, olut sekä valkoviini, rikoskirjallisuus, valokuvat, Lucakselle uusien tavaroiden ostelu ja vesi, sekä juotavana että uimamielessä.

En tykkää itserakkaista ihmisistä, muodista (siis ainakin "muotiblogien" kirjoittajien vaateyhdistelmät on yleensä jotain aivan järkyttävää), limsasta, älypuhelimista (tai ainakin se, kun niiden käyttäjät eivät voi laskea sitä luuria kädestään edes kahvittelun ajaksi, on ärsyttävää), saunasta enkä autoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti