tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 17: Lahjaostoksilla


Mä oon aina ollut sellainen ihminen joka saa asiat parhaiten tehtyä just ennenkuin on liian myöhäistä, tai sitten kun on jo liian myöhäistä. Vaikka ajattelen aina asioita hyvissä ajoin, usein ajattelen kuitenkin samalla että noo, tässähän on vielä aikaa, ei vielä kannata tehdä koska mielipide jostain jutusta saattaa muuttua! Kunnes yhtäkkiä se aika onkin kulunut ja on liian myöhäistä. Näinpä mekin oltiin tänään joululahjaostoksilla ihan oikein jopa viikkoa ennen aattoa, oho.


Mun piti mennä herättämään Lucas päikkäreiltä, koska nykyään jos se on uinunut päivisin yli kolme tuntia, ei se meinaa illalla oikein nukahtaa ihmisten aikoihin. Sillä on aina kaikkia ihania nukkuma-asentoja!


Wörgliin päin ajellessa oli taivas ihan tulessa!


Leluosastolla etsimässä lahjaa, Lucas yritti vähän osoitella mitä se pukilta toivois.


Löydettiin uusi maku noista Hippin hedelmävälipaloista - kiivi-päärynä-banaani! Omnomnom!


Kamerassa voi vaihtaa asetuksen niin että esimerkiks hehkulampun valossa otetut kuvat ei ole niin keltaisia, muistin sen vaan tosi myöhään, hups.


Paketoin heti pari lahjaa, narut tosin pääsevät kyytiin vasta myöhemmin. Moni varmaan arvaa mitä tossa paketissa on! Haha, telkkarista tulee ihanan Til Schweigerin leffa jonka mainoskatko loppui just joten enempää ei ehdi höpöilemään tschüs!

8 kommenttia:

 1. Vautziiii, ihan mieletön tuo taivas!! Heh, mä en oo ees ajatellut lahjoja, ou snap!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinkin kun meilläpäin ei tollaista turhan usein näe! Ja hei mäkin olin ihan yllättynyt että olin skarppina ihan jopa noinkin ajoissa! :D

   Poista
 2. Siis Itävallassakin aurinko laskee länteen... ;) Niin täällä Jämsässäkin. Hienoja otoksia ! Otukselle pusu..-mum.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko laskee vuorten taa, otukset menevät nukkumaan..........

   Poista
 3. Hei moi, kuulostaa jotenkin tutulta.. ettei vaan oltas sukua ;) mä vielä eilen illalla näpyttelin netistä kolme tilausta, toivottavasti ehtii jouluksi :D -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin olis pitänyt vielä tilata mutta en usko että ne ehtis jouluks, ainakaan henkkamaukalta, se on ollu välillä ihan sikahidas ja joulun alla varmaan vielä hitaampi :(((( Tarviin sen kylpytakin mistä sultakin kyselin mutta niitä ei ollu kaupassa muuta ku naisille ärrr :D !

   Poista
 4. Oisit tilannu jämsän stokkalta, varma saanti :D -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin vihdoin aamulla yhden ihanuuden ja toimitusajaks sanottiin 3-5 päivää, saa nähä ehtiikö :D ! Toivottavasti, koska sielon Lugillekin vielä yks lahja ja myös mun vaatteita :D

   Poista