lauantai 26. huhtikuuta 2014

Baby is a ...

Voi ei, mun on pitänyt kirjoitella teille kumpaa sukupuolta toivoisin tulevan vaavin olevan ennenkuin se selviää, mutta olen ajatellut että onhan tässä vielä ikuisuus aikaa ennen rakenneultraa koska olen kokoajan kuvitellut olevani tosi alussa, mutta parin viikon päästähän on jo puoliväli! No oho, enpäs myöskään ole tajunnut että mullahan on TÄNÄÄN lääkäri jossa voikin viikkojen puolesta olla että sukupuoli näkyy (olettaen siis että beibi on yhteistyöhaluinen)!

Olin siis viime päiviin asti siinä uskossa että tämä on vain joku höpöhöpötarkastus (viimeksi lekuri sanoi tahtovansa että tulen ennen toukokuuta, kun silloin mulla on Innsbruckin klinikalla vauvan elinultra joten ajattelin että tämä liittyy vain siihen), mutta apua kääk eipäs olekaan, yritän nyt siis tässä äkkiä kirjoitella vähän ajatuksia samalla kun mun pizzataikina kohoilee!


Kun mun ystäväni, itse kahden pojan äiti, kysyi kumpaa toivoisin, sanoin vain kliseisesti ihan sama, kunhan on terve. Sen jälkeen yritin alkaa pohtimaan tarkemmin, kumpaa oikeasti toivoisin. Enkä keksinyt. Kuulostaa typerältä, mutta en ihan totta osaa sanoa kumpi olisi edes hiukan mieluisampi. Keksin molemmista hyviä puolia, mutta en silti niidenkään perusteella osaa laskea kummalla niitä olisi enemmän ja kumman sen vuoksi tahtoisin.

Tiedän lähipiiristä että mitä tahansa mikäkin turvotus tai punktio sanookaan, vauvan terveys ei silti ole taattu. Samoin synnytyksessä voi sattua kaikkea mahdollista - kuten Lucaksenkin kanssa, mähän sain sen lastenosastolta viekkuunkin vasta kolmantena päivänä. Siksi toivonkin vain ja ainoastaan tervettä lasta, sukupuolella ei oikeasti ole mulle mitään väliä, ihan sama kuinka dorkalta kuulostaa.

Mitäkö hyvää olisi TYTÖSSÄ ?

♦ Kaikki olisi ihan uutta pyllypesusta lähtien, siellähän on ihan eri värkit alakerrassa!
♦ Vaatteiden ostelussa aukeaisi samoin aivan uusi maailma, onneks mulla on ollut pian neljä vuotta kummityttö jolle olen saanut ostella kaikkia ihania tyttövaatteita - niitä kun löytää kivoja niin paljon helpommin kuin pojalle.
♦ ... syystä että mä rakastan kaikkia tyttövärejä, omastakin vaatekaapista löytyy eniten pinkkiä, vaaleanpunaista ja violettia.
♦ Lucaksen ruskeavalkokukkaiset yhdistelmävaunut kävisi silti, ne kun valittiin just sen takia että jos joskus saadaan vielä tyttö.
♦ Me voitais sitten isompana harrastella yhdessä kaikkia tyttöjuttuja, esimerkiks me ratsastettiin mun äidin ja siskon kanssa. Tosin mä pelasin myös jääkiekkoa, mutta kuitenkin!

Entäs toinen POIKA ?

♦ Ei menisi vaatteisiin yhtä suuria omaisuuksia kuin tytöllä, koska olen säästänyt jonkin verran Lucaksen vaatteita.
♦ ... tosin en kyllä tahdo pukea vauvaa ihan samoihin vaatteisiin kuin isoveljeä, joten ihana päästä etsimään myös uusia! Nimenomaan etsimään. Niitä kun ei noin vain löydy.
♦ Yhdistelmävaunujen lisäksi myös Lugin uudet matkarattaat voisi kierrättää mainiosti, ne kun ovat ihanan turkoosit!
♦ Ehkä kaikista paras olisi se että saisin sisustaa lastenhuoneen täysin poikavärein enkä millään molemmille sopivilla, koska nojoo, mä oon aika tarkka mikä on kummankin väri eikä mikään valkoinen lastenhuone hotsita tippaakaan!
♦ Ja olishan kaksi poikaa nyt aika hauska. Leikitkin sopis paremmin yhteen isompina!

Kuten olen sata kertaa sanonut mutta ennenkuin joku sen kommentoi - tiedän jokaisen lapsen olevan yksilö ja voihan olla että tulee sieltä kumpi vaan, tulee sisaruksista pahimmat riitapukarit ikinä. Ikinä ei voi tietää, mutta miksi sitä pitäiskään? Ainut minkä tahdon tietää, on se että kumpi sieltä tulee koska haluan ostaa tai olla ostamatta tavaroita, heittää pois tai jaotella Lucaksen vanhat vaatteet, sisustaa lastenhuoneen ja ihan vain suunnitella ja odotella ♥.

... Tittidii, tänään on jo seuraava päivä ja olen äärettömän onnellinen kun saan teillekin kertoa mitä eilisessä ultrassa paljastui - meidän perheeseemme liittyy syksyllä ...

POIKA !


Fiilis on aikalailla samanlainen kuin Lucaksella ylläolevassa kuvassa. Olen onnellinen, mitä sä luulit? Pojathan tunnetusti on ihania! Kenties luvassa on vähemmän draamaa, who knows! Luvassa on tosiaan ainakin ihana, pojille sopiva lastenhuone jonka sisustus mulla hyppää aina mieleen kun on vähänkään ylimääräistä aikaa!

Tänään ei tosiaankaan ole ultrasta seuraava päivä, mutta Stefan tuli sinä iltana töistä kotiin jo silloin kun Lucas nukahti ja siitä tähän asti sillä oli vapaata, joten en ehtinyt kirjoittelemaan, sorry! Ollaan oltu oikeasti älyttömän kiireisiä ja no, eipä mua huvita datailla silloin kun ollaan koko perhe kotona. Kirjoitan vaikka huomiseksi jonkun sillisalaatin kaikista kuulumisista (esimerkiks mitä muuta lääkäri löysikään), nyt pitää rientää "kinkkukiusauksen" tekoon koska ostin punajuuriakin ahh omnomnom adios, terveisin iloinen, tuleva kahden pojan äiti !

24 kommenttia:

  1. Isomummo on yhtä iloisen näköinen uutisesta kuin Lucas.Ihana kuva!!!Molempi parempi,mutta nyt juuri minustakin rupesi tuntumaan,että poika on parempi tässä tapauksessa.Vielä eilen olisin ehkä ollut enemmän tytön kannalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä miksi tytön kannalla? :D Voit olla vieläkin sen kannalla, onhan nuo lääkäreiden sukupuoliveikkaukset ennenkin vaihdelleet tai osoittautuneet täysin vääriksi ;)

      Poista
    2. No,kun olen aina ollut niin superonnellinen kahdesta tytöstäni! Voihan olla,että olisin ollut onnellinen kahdesta pojastakin,mutta ihan varma asiasta ei voi olla.Nimivalinnat olisivat kyllä olleet helppoja: Ville ja Valle molempien isoisien mukaan.Tai sitten Walfrid ja William,niinkuin papinkiijoissa seisoo.

      Poista
    3. Achsooo :) ! Niinno, en mäkään osaa sanoa olisinko yhtä superonnellinen tytöistä, kyllä varmasti tietysti, mutta kun on jo yksi maailman ihanin poika niin toinen on niin kovin tervetullut ♥ Saa nähdä löytyykö sille nimeä, ei tule Villeä eikä Vallea :D

      Poista
    4. Suomen nimpipäiväallakassa on noin 400 pojannimeä,eiköhän se löydy,kun on pakko.

      Poista
    5. Suomen allakasta tuskin löytyy yhtäkään :( !

      Poista
  2. Onnea poikalupauksesta :) Minä varmaan "pettyisin" jos mun eka muksu sitten joskus ei olisi poika, kun aina jos näen vauvaunia, niin vauva on poika! Vaikka ei tytöissäkään mitään vikaa ole mutta silti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ! Haha, toivotaan siis että ne on enneunia! ;) Stefan taas toivoi tyttöä, mutta ei sekään pettynyt vaikka sieltä kolmas miespuolinen tuleekin, en tiedä kuinka monelle tulee ihan oikea pettymys. :D

      Poista
  3. Tätille lisää haisuleita ♡ mä taas halusin ihan koko ajan tyttöä, ja kun Luna nostettiin mun rinnalle ni parahdin, että eikai se oo poika :D nojoo tietty se ois ollu ihan yhtä tervetullut ku tyttökin, mutta siinä mielentilassa se vaan pääs mun suusta :D mitä se lääkäri oikeen on löytynyt? Apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun Luna on jo noin vanha niin oon oikein iloinen pojasta, en uskalla ostaa sille enää mitään kun sillä on niin tiukka maku, pelkäsin jo sen harmaan asun kanssa että se suuttuu että se on kamala ... :D Ja ei mitään vaarallista, vähän liikaa tavaraa vaan :D !

      Poista
    2. Niin, tiukat kissalegginsit ainaki :DD

      Poista
    3. Ei pelkästään sillain tiukka haha :D Vaan et tiukat rajat millasia vaatteita saa olla :D !

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos, niin on :) ! Varsinkin tietysti meidän apinat :D

      Poista
  5. Voihan liikkis kyynelten määrää, en kestä<3 luigista tulee ylisöpö hieno ylpeä isoveli pikkuveikalle! Onnea pojasta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla ♥ En mäkään kestä, varsinkaan nähdä sitä millanen isoveli siitä tuleekaan buahaha :D

      Poista
  6. Molempi parempi. Mun mummilla oli viisi poikaa, ja oli muuten harvinaisen tomera mummi ihan viimeisiin viikkoihin saakka! Ja sillä oli ihan mahtava kaaoksensietokyky :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh my voin vaan kuvitella, mulle riittää ihan nämä kaksi kiitos, nekin saa varmasti tarpeeks kaaosta aikaan :D ! Luulen kyllä että oli kumpia vain, löytyy jokaiselta äidiltä melko paljon vähän kaikenlaista sietokykyä ;)

      Poista
  7. Vai poika! Onnea nyt kovasti <3

    Kaks poikaa on ihana yhdistelmä varmasti! Ja onhan se sisustus tärkeä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin mäkin uskon ♥ Ja tottakai on :D !

      Poista