perjantai 4. huhtikuuta 2014

Rakkauspöllöt

Vakkarilukijat tietää että mä olen sekä lasten- että omien vaatteideni suhteen melko säästäväinen, moni sanois varmaan jopa pihi! Lucaksen sisävaatteisiin en sijoita kovin mielelläni mitään miljoonia ellei kohdalle satu oikeasti joku mikä on pakko saada. Ulkovaatteet sen sijaan on sellainen asia missä vaadin laatua, mutta en kuitenkaan tahdo ostaa mitään 200 euron haalaria koska haluan että Lucas saa rauhassa rymytä mudassa ja kivissä ilman että mulla vilkkuu euron kuvat silmissä.

Kolusin sekä nettikauppoja että Facebook-kirppareita aivan tajuttoman kauan, kunnes sen löysin - täydellisen välikausihaalarin! Jonathanin haalari Lucaksella oli jo aiemmin ollut ja olin siihen tyytyväinen. Uuden haalarin hinta oli kuitenkin mulle pihiläiselle hieman liikaa - 60 euroa, joten en malttanut ostaa, sillä rahallahan sais jo vaikka ja mitä! Onneks sain sitten vähän sen jälkeen vinkkiä että kyseisessä nettikaupassa oli 20 prosentin alennukset joten tämä säästöpossukin raaski sen täydellisen haalarin tilata!


Aaww, pelkkää rakkautta! Kuten just vähän aikaa sitten kirjoitinkin, tykkään näistä kuosillisista kovasti koska ne antaa sotkuja vähän paremmin anteeksi kuin yksiväriset. Samoin ne yksiväriset on mun mielestä vähän vanhemmille kivoja, tällaiselle taaperolle voi vielä ostaa tällaisia missä on jotain hulvattoman ihania kuvioita! En ehkä tällaista pukisi enää millekään coolille 3-vuotiaalle, mutta toivonmukaan tämä mahtuu vielä syksyllä parivuotiaalle höppänälle Lugille.


Lucaskin tykkää pöllöistänsä kovasti! Harmi vain että vaikka haalari on kuinka täydellinen, ei se silti auta saamaan yhtään sen parempia kuvia kuin normaalistikaan!


Miten te kuvaatte taaperoitanne?! Lucas pysyy paikallaan EHKÄ silloin kun sen lahjoo jollakin, mutta takuuta siitäkään ei ole! Tosin sillä on muutenkin jotain kameroita vastaan, heti kun sen ottaa esille se juoksee karkuun, tämän saivat meidän Suomivieraammekin harmiksensa todeta.

No, vaikka kuvat olivat mitä olivat, ehkä tästä nyt kuitenkin kävi selville millaiseen rakkauteen Lucas tästä lähin pukeutuu! Tosin ei se sitä vielä kovin useasti ole saanut päällensä vetää, koska lämpötilat on mitä on... Täytyy taas alkaa käymään ulkona ennen kukonlaulua tai yömyöhällä niin että on vähän viileämpää! Eiköhän se aurinkokin tästä vielä rauhoitu, heippa!

9 kommenttia:

 1. Ihana!!! Tykkään =D sopii tosi hyvin teiän pikkuselle ♥

  VastaaPoista
 2. Hei tosi ihana!! Ihan pikku Luigin näköinenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojalle on niin hankala löytää jotain haalaria mikä oikeasti kolahtaa, mutta tämä oli kyllä sellainen :D !

   Poista
 3. Mullapa onkin kourallinen, Lucaksen keräämiä, kiviä taskussani <3 Niitäpä sitten hypistelen ikävissäni. Taskuun saattaapi tulla reikä O . Heittäiskö ne pihalle?.... EIKÄ !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisithan laittaa ne johonkin säilöönkin ettei mene esimerkiks pesukoneeseen :D

   Poista
  2. Justiinsa laitoin ne säilöntätölkkiin :)

   Poista
 4. Itsekin pöllö isomummo rakastaa hurjasi kaikkia maailman muita pöllöjä,ja Lucaksen päällä erityisesti.Pusi pusi!

  VastaaPoista