maanantai 21. huhtikuuta 2014

Frohe Ostern!

Pääsiäinen melkein selvitty, jes! Pyhät on ärsyttäviä, koska kaikki paikat on kiinni, kokoajan tuntuu sunnuntailta ja suurin osa telkkarista taukoamatta tulevista leffoistakin on ihan urpoja. Ainut hyvä on se, että joka paikka on täynnä turisteja - me tykätään Lucaksen kanssa pihalla ollessamme erityisesti varsinkin Stanglwirtin lapsiperheasiakkaista, koska ne kulkee shetlanninponien kanssa tosta meidän ohi kokoajan, normiarkena ei ole ihan noin hurjaa liikennettä!


Mitä meidän tylsään pääsiäiseen sitten on kuulunut? Ei mitään! Eilen naapurin mummeli tuli tuomaan Lucakselle pääsiäismunan, kertoi käyneensä kirkossa ja kysyi olenko mäkin katolinen. Vastasin olevani evankelinen, lisäten vielä että mutta eikös ne ole samat jumalat ja jeesukset molemmilla - just silloin Lucas lähti juoksemaan eri suuntaan enkä nähnyt mummelin ilmettä, toivottavasti se ei järkyttynyt!


Yritin eilen herätellä pientä possulia päiväunilta, mutta ei sitä oikein meinannut huvittaa herätä. Lasten unikuvat on niin söpöjä, miksei aikuisten ole?


Stefan tuli eilen myöhässä duunista ja ajattelin sen johtuvan ihan vain peruspääsiäiskiireistä, mutta mitä vielä! Se oli leivoskellut mulle näin ihanan pääsiäismunan ♥ ! Näytin tota mun äitille skypessä ja se alkoi pillittämään, mistä lie oonkaan perinyt mun itkugeenini... Myös Lucas tahtoi tietysti osansa ja kävikin varkain repimässä tota pesäosaa, tyypin ekat suklaat!


Tänään oli taas vaihteeks lämmintä heti aamusta alkaen, joten vietettiin aamupäivää ulkona (heti kun maltoin jättää Hevoskuiskaajan katsomisen). Meidän viereisellä leikkikentällä ei ole hiekkalaatikkoa, joten on huippua että kaivettiin nyt toi kuoppa tohon pihalle, Lucas jaksais istua siellä varmaan koko päivän! Varsinkin kun se sai mummolta uusia hiekkaleluja pääsiäislahjaksi, täällä kun on tapana antaa jonkinmoisia lahjuksia myös pääsiäisenä, kuten joka typeränä vähääkään nimeä omaavana päivänä...


Muotitietoisina! Noi on ihan oikeat aidot Umbron tuulihousut, kaverin pojalta peritty, hyvät pihahousut! Kirahvitakki ei ehkä ollut ihan mun mieleen, mutta Lucas tarttui siihen H&M:llä niin tiukasti ja hihkui innosta että pakko se oli ostaa, varsinkin kun se maksoi vaan 7 euroa! Onhan se aika hauska ja pääasia että Lugi tykkää.


Eräänä sateen jälkeisenä päivänä kaiveltiin matoja mudasta ja nyt se on yks Lucaksen lempitouhuista:


Ainiin, koska kaikki aina valittaa kuinka blogeissa esitellään vain kiillotettua pintaa...


Munalle kävi kuten oli odotettavissa, rairuohot kuihtui ja taivaallakin on pilviä! No, onneks pääsiäinen on tosiaan jo melkein ohi! Nyt jatkan lentojen tutkimista, mua meinaan kovasti huvittais lähteä juhannuksen aikoihin käymään Suomessa - ainut vaan että jouduttais taas lähtemään ilman Stefania joten saa nyt nähdä maltetaanko. Ihanaa arkeenpaluuta kaikille :) !

4 kommenttia:

 1. Kyllä me teitä kovasti odotetaan. Joko Stefanin kanssa tai ilman sitä. Pääasia olis että tulisitte. Täälläkin on ollut jo pari päivää kovin kesäistä. Nurmi ei vielä viherrä, eikä puissakaan näy elonmerkkejä, mutta kyllä se siitä. Pus, -mum-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän meistäkin olis kiva ja olishan tää viimeinen kerta kun vois matkustaa vielä "helposti" kun ois vaan yks tolvana, kahden kanssa menee mielenkiintoiseks. :D Meillä satoi silloin joskus ikuisuus sitten niin että vihreni hetkessä ♥

   Poista
 2. Hassissakin luonto kovasti yrittää kaunistua juhannusta ja teitä varten.Nyt tarvittaisiin maahan vain sadetta,silmuja ja siippoja on kyllä valmiina putkahtamaan ulos lehteen ja kukkaan.Nämä viime päivien kauniit ilmat ovat tehneet ihmeitä.Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan meidän sitten tultava jos sielläkin kerta niin kaunistutaan! :) Musta on ihanaa että vaikka muuten on ihan vihreää, niin koska nyt on aamuisin aina sadellut niin vuoret on valkoisina, musta ne on vaan niin kauniit lumihuippuisina. :D

   Poista