torstai 17. huhtikuuta 2014

Sata vuodenaikaa

En osaa sanoa Itävallan muista osista, mutta ainakin Tirolin kevät jaksaa aika usein yllättää! Meillä nautiskeltiin tosiaan jo maaliskuussa lämmöistä, jotka Suomessa luettais hellelukemiks. Sitten tuli hurja määrä lunta. Sitten taas lämpeni ja mitäs tällä viikolla taas tapahtui - joka paikka valkoisena, myös laaksossa!


No, onneks me rakastetaan lunta! Varsinkin kun meillä oli pihassa roskakontti alkuviikon, oli kiva tyhjentää tavaraa sinne tossa rännässä liukastellen. Onneks Lucas oli taas huippuapuri, kuten aina.
 
  

Tällaiselta näytti ulkona siis vielä eilen. Entäs tänään?


Mun mielestä vuoret voisivat pysyä lumihuippuisina läpi vuoden, ne on paljon kauniimpia valkoisina! Talvivihaajat lienevät samaa mieltä! En ehdi nyt kirjoittelemaan teille enempää, koska tultiin Stefanin kanssa vain syömään, laittamaan Lucas päikkäreille ja pitämään hiljaisuustauko (kuten joskus sanoin, täällähän ei saa metelöidä kello 12-13 välillä) mutta nyt on taas palattava ahkeroimaan!

Vaihdettiin rakennuttajaa/firmaa/rakennusmestaria ja tämä uusi onkin melko vauhdikas tyyppi, joten remontti alkaakin ehkä jo kuukauden päästä! Siispä aloitettiin riemuissamme ihan purkutouhujakin jo (tähän asti ollaan tosiaan vain esim. tyhjennetty kellareita ja vinttejä), koska tuleva lastenhuone on tyhjillään eli voidaan tuhota se jo kokonaan. Näin ahkerasti myös Lucas auttoi aamupäivällä:


Mutta nyt on jo hoppu koska neljältä pitäis sitten olla jo koeajamassa autoa! Adios ja ihanat alkavat pääsiäiset joka säädylle, skypeillään pyhinä!

11 kommenttia:

 1. Apua mitkä säänvaihtelut! Vorarlbergissä on vaan ollu kylmä, toissapäivänä satoi vettä mutta onneksi ei oo tullut lunta. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se lumi ehtii vielä teillekin ;) ! En oikein tiedä kumpi musta tässä vaiheessa kevättä ois mieluisampi, vesi- vai lumisade!

   Poista
 2. Yks itävaltalainen kaveri kommentoi mun Salzburg-säävaihteluihin joskus talvella, että Itävallassa on noin lokakuusta toukokuuhun kestävä "anything between -20c and +25c"-vuodenaika. :D Eli vissiin aika osuvasti sanottu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi täsmää oikein hyvin :D ! Ehkä Frau Hollea harmittaa kun antoi talvella niin ala-arvoisia määriä lunta että ajatteli antaa sitä nyt sit lohdutukseks. :D

   Poista
 3. Voi,teillä on aina kaunista,oli lunta tai kirsikankukkia!
  Vaikka minäkään en osaa päättää,kumpi on kauniinpi Hassissa,kesä sinisine taivaineen ja järvineen vaiko talo ja puutarha lumen peitossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään osais, vaikka niin talvi-ihminen oonkin! Just joku aika sitten katselin taas ihania kuvia viime juhannukselta, olispa kiva ehtiä tänäkin kesänä sinne ♥

   Poista
 4. Voi ku kaunista! Haaveissa olis päästä nauttimaan Itävallan keväästä joskus, mikä lie sitten paras aika siihen, vai pitääkö lomaan varata kuukausi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo jos ei ole ihan varma mitä tahtoo niin voi tulla just tällain maalis-huhtikuussa niin saattaa saada kevään lisäks samalla rahalla vähän muitakin vuodenaikoja :D ! En kyllä tosiaan osaa sanoa, koska usein toukokuussa on sitten taas jo ihan kesä. Mutta ellei lunta tahdo nähdä niin sit ehkä kuitenkin se toukokuu! :)

   Poista
  2. Eli joutuu tuleen maalis-toukokuu, jotta näkee kaiken :D hah, mitenhän työnantaja suhtautuis loma-anomukseen ;) ja luonnollisestihan siitä seurais syksyn ja talven ja lopulta koko vuoden kokeminen siellä.. ;)

   Poista
 5. Ihan samanlaiset säät ku täällä utahissakin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää on vaan kivaa, ei käy tylsäks :D !

   Poista