perjantai 24. tammikuuta 2014

Torstaitouhuja

Kamala talvi jatkaa kamalana oloaan. Tuliko alkuviikosta sitä lunta mitä säätiedotteet lupas? No ei! Koko viikon kaikki uutiset on jännännyt minkälainen katastrofi tämän viikonlopun Kitzbühelin Hahnenkammin maailmancupin alppikisasta tulee, mutta niin ne vain sai sinne jostain jotain lunta tarpeeksi! Tässä teille lisää todistusaineistoa tästä kamalasta talvesta!

Joku kirjoitti että ei jaksa laittaa blogiin paljoa kuvia vauvastaan koska kaikki mammablogit on pullollaan samanlaisia. Okei, mutta entäs lifestyleblogit! Samoja kuteita blogista toiseen, ihan samanlailla esiteltyinä! Tässä tämä minun H&M:n takkini, maksoi 49,90 euroa kuten jokaisessa muussakin blogissa! Onko tylsempää! Vauvat on sentään kaikki erilaisia ja vaikka ottaisit sata kuvaa päivässä et saisi kahta samanlaista. Mä en ainakaan vähennä Lucaksen kuvia yhtään!




Eilen meillä oli siis kuitenkin kiva päivä! Onhan tässä lumettomuudessa se yksi hyväkin puoli - Lucas kävelee mielellään ulkona kun ei tarvitse liukastella lumella tai jäällä! Tänään käytiin aamulenkillä Badeseellä ja se käveli koko 300 metrin matkan, takaisin päin pääsi isin kyydissä, koska onhan tossa aika hurja ylämäkikin.



Olihan siellä vähän lunta!


Me jäätiin katsomaan karttaa ja sillä aikaa Lucas yritti juosta karkuun!


Iltapäivällä mä lähdin St. Johanniin shoppailemaan - ihan yksin! Sain Stefanin isiltä joululahjaks lahjakortin Tom Tailoriin enkä ole ikimaailmassa edes katsonut sieltä mitään vaatteita, mutta nyt ajattelin josko löytäisin sieltä talvitakin koska netissä oli kivoja, mutta ei liikkeessä tietenkään ollut! Eikä ollut missään muuallakaan!



Kitzbüheler Hornin huipulla on ihan oikeaakin lunta! Niin, ja koska en löytänyt itselleni mitään (no okei saatoin löytää mutta en tahtonut ostaa koska "en tarvitse"), päädyin sitten lopulta tietysti lastenvaateliikkeeseen koska mulla oli sinnekin lahjakortti... Sain sitä vähän tuhottua ja kävin mä sitten Bipassa hakemassa sentään itsellenikin jotakin, mutta ei musta kyllä oikein enää shoppailijaks ole!


Kolmelta meillä oli sovittu tapaaminen yhdessä pienessä keittiöstudiossa, joten treffasin mun pojat siellä. Tai no, Stefanin piti hakea vielä unohtamiaan papereita kotoa joten me mentiin Lucaksen kanssa edeltä. Suunnittelija oli tosi mukava, sanoin sille että viimeksi kun oltiin näillä asioilla ei Lucas ollut mukana ja se sanoi että ei minua haittaa yhtään ja toi sille piirustusvälineet!


Niin, mulla oli tää tosiaan jo eilen melkein valmiina, mutta poistuin hetkeksi ja jumituin katsomaan Vuoristolääkäriä, lukemaan uusia keittiölehtiä ja sitten Lucas menikin tosi myöhään nukkumaan enkä jaksanut sen jälkeen tehdä enää mitään. Siitä on tullut ihan ihmeellinen kiukuttelija kun pitäis mennä nukkumaan, hyvästi minun helposti nukahtava lapseni!

Enivei, tämä oli siis eilinen päivä, tänään on uusi päivä joka alkoi LUMISENA! Jebou, räntäsade sai jo eilen illalla maan valkoiseksi mutta nyt se on muuttunut ihan lumeksi ja sitä tulee aika tahdilla, ihanaa! En oikein luota enää säätiedotuksiin joten en liikaa niitä katsele, mutta ehkä ensi viikolla pääsis laskemaan taas ihan oikealle lumelle!

Nyt me taidetaan lähteä ihastelemaan sitä lunta (saa nähdä ihasteleeko Lucaskin vai nössöilee ja kauhistelee vaan...), heippa ja ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Niin,älä ihmeessä vähennä Lucaksesta otettuja kuvia,isomummo ainakin täällä nitä joka päivä ihastelee.Se Ronaldo on tällä haavaa lempikuva.Minusta Lucas on siinä kuin etelämantereen pingviini-isä munansa jaloissaan,sitten välillä kumartuu sitä kääntelemään.Ihana!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei isomummo, kuvia riittää myös vastedes :) ♥ Hei Lugihan on aikamoinen pingviini myös kävelytyyliltään :D !

      Poista
  2. Joo ei yhtään vähemmän Lucaksen kuvia ♡ mut Luna toivoi enemmän kuvia Stefanin kuvia ;) suukot !

    VastaaPoista