tiistai 14. tammikuuta 2014

Ihanassa Innsbruckissa

Eilen tapahtui melkoinen ihme - ensinnäkin, Innsbruckin tohtori oli paikalla ja toisekseen päästiin herran paikalle heti sisälle ehdittyämme vaikka oltiin etuajassa! Uudet lukijat sekä huonomuistiset vanhat: Lucaksella on synnynnäinen kurkunpään vika, laryngomalasia, jonka takia käydään aina Innsbruckin kurkkunenäkorvaklinikalla tähystyksessä. Eilen tohtori sanoi että vaiva on melkein kokonaan poissa eikä seuraavaan kontrolliin tarvitse mennä kuin vasta heinäkuussa, jee!

Innsbruck on mun mielestä yksi maailman kauneimmista kaupungeista (ellei jopa kaunein), se on tosi kompakti ja lepää ihanasti vuorien ympäröimässä laaksossa. Jos joku suunnittelee talviaikaan reissua johonkin Euroopan kaupunkiin, suosittelen aina Innsbruckia! Varsinkin joulun alla siellä on aivan ihana tunnelma kun joulumarkkinat valtaavat puolet kaupungista.Käytiin samalla reissulla myös siellä Ikeassa vähän katselemassa ja löydettiinkin yksi sen näköinen keittiö joka miellytti molempien silmiä. Tollainen vaalea, maalaistalotyylinen olisi meidän kummankin mielestä kiva - se onkin yksi niistä harvoista jutuista mistä ollaan täysin samaa mieltä! Käytiin tänään keittiösuunnittelijalla ja saatiin aika ensi viikolle johon se suunnittelee pari mallia, jännää!Ikeassa Lucas viihtyi hedelmähuvin voimalla mutta kotimatkalla iski väsy! Nyt jatkan iloitsemista - meillä sataa lunta! Tai mitälie räntää, mutta maa on jo valkoinen! Saa nähdä onko aamulla enää mitään jäljellä, tschüssiii!

10 kommenttia:

 1. Ihania nuo maisemat siellä <3 Ja toi keittö! Sydän sulaa ja kuola valuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun olis sitä lunta ärrr... Ja ettet nyt vaan liiottelis ! Vaikka onhan se kyllä aika kaunis :D !

   Poista
 2. Perhana! Oon tässä monta viikkoa jahkannut päiväreissua Innsbruckiin kun ei oo ees pitkä matka ja olin jo kallistumassa siihen suuntaan, ettei aika vaan riitä kun on miljoona muutakin juttua ennen Suomeen paluuta, mut näitä kuvia kattoessa alko mieli muuttuun ja pakko kai se on mennä. :DD Sitäpaitsi edellinen reissu oli kesällä 2009 eli ehkä olis aikakin jo, ihana kaupunki kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa ! Voit leikkiä että on kevät kun lunta on pelkästään vuortenhuipuilla. :D Me rampataan siellä aika usein mutta on se sen verran ihana että siellä mielellään käykin ! Terkuin asuin yli vuoden 25 kilometrin päässä, tuli myös vähän rampattua. :D

   Poista
 3. Ihana uutinen Lucaksesta ja ihana keittiö,sopisi hyvin minulle Hassiinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopis :) ! Me ei tosin tahdota tollaisia puunsävyisiä tasoja vaan kiveä, Stefan tahtois ihan aitoa mutta se on toivottavasti vähän liian kallista ;)

   Poista
 4. Ihana keittiö :) minäkin haluaisin maalaistyylisen keittiön! en kuitenkaan ehkä noin vaaleaa. Ja nuo vuoret.. Iskee kyllä sellanen koti-ikävä, että melkein itkettää, kun on noin kauniit vuoret kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taas haluttais just tollainen vaalea, ei ihan valkoinen mutta ei kellertäväkään, tasot tummemmat, samoin lattia. :) Ja voi voin uskoa ikävän! Ootteko suunnitellut reissua tännepäin lähiaikoina? :)

   Poista
  2. Vasta kesällä lienee seuraava mahdollisuus eikä sekään ole varmaa. Aloitin syksyllä koulutuksen eikä mulla ole kesälomaa (koska aikuiskoulutus), joten aika huonolta näyttää! Voi siis olla, että mies käy yksin. Itse pystyn ehkä pidennetyn viikonlopun verran joustamaan koulujutuista. Vuoden tauko vähintään tulee Itävallasta, mutta sitä ennen oli sama juttu toisinpäin. Itävalta-aikana en pystynyt käymään Suomessa kuin kahdesti, mutta hyväähän kannattaa odottaa. :)

   Poista
  3. No voihan höh :( ! Ensin velvollisuudet, sitten hupi ! Ja joo totta, hyvää kannattaa odottaa, mäkään en taas malta odottaa että pääsen hamstrailemaan kaikkia Suomesta saatavia juttuja :D !

   Poista