lauantai 12. lokakuuta 2013

Lupaus talvesta ♥

Arvatkaa mitä ihanaa näin ikkunasta eilen aamulla noustuani Lucaksen kanssa ylös? LUNTA! Pari hassua senttiä märkää, plussakelin sohjolunta, joka teki mut kovin iloiseksi! Vaikka asfaltti pysyikin mustana ja vaikka tiesin että se sulaa heti pois niin silti, yhtäkkiä mua ei väsyttänytkään enää yhtään enkä malttanut odottaa että Stefan herää.


Jahka oltiin aamuiltu tarpeeksi heitettiin välkkärin alle paksu villahaalari ja painuttiin pihalle! Lucashan ei viime talvena vielä ehtinyt tutustumaan lumeen, joten tämä oli ihan uusi kokemus ja ensikosketus olikin melko epäroivä, ilmeistä päätellen se ei oikein tiennyt pitäiskö siitä tykätä vai ei.


Iltapäivällä se tosiaan sitten suli ja pilvet antoi tilaa auringolle. Käytiin illalla vielä Badeseellä aikomuksena mennä keinumaan, mutta keinut olikin laitettu talviteloille, byhyy! Mutta ONNEKSI tänään meidän ihana naapuri kysyi multa tahtoisko Lucas niiden lasten vanhan keinuhäkkyrän, kun muuten se menisi roskiin. Tietysti Lucas tahtoi! Tossa se on nyt meidän pihassa hihii jee!Musta oli ihanan näköistä kun Kitzbüheler Hornin valkoinen huippu näkyi tollaisten syksyisten puiden välistä!


Stefan tahtoi ekaa kertaa ihan oma-aloitteisesti ottaa kuvan (yhden...), Lugikin näki ton liian ison pipon alta just ihan tosi paljon... Nyt ulkona on tosiaan jo ihan normaali syksy, aurinko paistaa ja lunta näkyy pelkästään vuorenhuipuilla, mutta onneks edes niillä! Ens viikolle on taas luvattu aika villejä lämpölukemia (aina +20°C asti, ärrr), mutta oli tämä vaan ihana piristys tähän väliin! Jokohan vois alkaa kaivaan lautakamoja kellarista, joskopa ainakin veis vihdoin sen laudan sinne huoltoon! Ciaooo!

8 kommenttia:

 1. Näitä Alppi kuvia on kyllä aina niin ihana katsoa, mutta nyt oon kyllä vähän kade. ;) Sulla on siellä Alpit ja lumikin vielä ennen meitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No välillä näinkinpäin, yleensä mä olen aina kateellisena ihastellut Suomen ensilunta :D ! Nyt kun kävi näin niin ehkäpä saisin laaksoon vielä pysyvänkin lumen ennen teitä ! Joo, in my dreams... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hihihi onneks se pian tulee ja Niilokin saa kokea ton saman hulvattoman "oikean" ensikohtaamisen :D ♥

   Poista
 3. Suomen syksy on ihana ja kaunis, tänä vuonna myös vähäsateinen mutta kun näistä maisemista puuttuu nuo iki-ihanat alpit <3 ihania kuvia!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta teillä on ne ikihanat järvet ja meret ♥ ! Kunpa saisin sekä vuoret että vesistöt. :D

   Poista