lauantai 23. marraskuuta 2013

Papa's Birthday!

Taasko synttärit! Joo'o, Stefan täytti eilen puoli viisikymmentä, neljäsosan sadasta! Mutta miltä se näytti pienenä? Ei kovin paljoa pojaltaan, saa nähdä alkaako Lucas näyttää kasvaessaan enemmän isiltä. Stefanin vauvakuvia mulla ei ole koneella, harmi, koska ne on ihan yltiösöpöjä, sillon sillä oli vielä kiharampi ja punaisempi tukka!

Mun omia vauva- tai lapsuuskuvia mulla taas ei ole edes tässä maassa, mutta katselin niitä Suomessa kesällä ja huomasin että joissain piirteissä on kyllä vähän samaa näköä Lucaksen kanssa! Mutta aika harvoissa, Lucas näyttää eniten... itseltään? Mun äiti kyllä aina välillä sanoo että Lucas näyttää tietyissä kuvissa aivan pieneltä multa.


Stefan hoivaa pikkuista pikkuveljeä, eli tässä kuvassa sillä on ikää noin 2,5 vuotta. Mitkä ihanat palloposket! Pikkuveli oli myös melkoinen possu vauvana, mutta nykyään sen ruumiinrakenne on verrattavissa heinäseipääseen!


Stefanin isi on erittäin intohimoinen urheilija ja varsinkin kiipeily on yksi sen lemppareista. Sehän sitten vei tietysti pojatkin heti iän salliessa mukaansa!


Ja molemmat veljekset kotivuori Kaiserilla.


 Kiipeilemisen lisäksi Stefan harrasti tietysti myös laskettelua sekä hiihtämistä, tässä poseeraus itsetehdyn pokaalin kanssa kun ei kisoista ollutkaan herunut voittoa! Enää sillä ei ole noita pisamia samanlailla, tai niitä kyllä on, mutta ne on tosi vaaleita!


Ai että kuinka komeita vaatteita myös täällä päin Eurooppaa onkaan kultaisella 90-luvulla ollut! Meilläkin oli esimerkiks mun mamin kanssa molemmilla vaikka kuinka monet itsetehdyt samanlaiset ihonmyötäiset shortsit, ai että ne oli kauniita... Oiskohan niitä vieläkin tallessa!


Ja siinä vielä molemmat muruset eilen, Stefanin äiti osti sille huippuhyvän lahjan - LEGOJA! Vieläpä tollaisen hulvattoman legojunan, kyllä poikien nyt kelpaa! Kuten olen joskus sanonut, Itävallassa synttärit on aina jotenkin tosi iso juttu, johon en edelleenkään ole täysin tottunut. Onneks Stefan tänä vuonna osti mulle sellaisen synttärilahjan ettei paremmaks voinut pistää, joten en edes yrittänyt vaan ostin sille vain uudet kengät ja pipon! Se on jopa muakin huonompi shoppailija, joten nuo tuli kyllä ehdottomasti tarpeeseen.

Suomalaistyylinen marraskuun harmaa sää on jotenkin eksynyt meillekin, tällä viikolla ei ole paljoa vuoria pilvien takaa näkynyt. Toivottavasti tämä olis pian ohi, muuten vaivun ikihorrokseen... Lucaskin tuntuu olevan ihan pihalla, se on tällä viikolla nukkunut usein tavisseiskan sijaan jopa yhdeksään! Mutta nyt peiton alle, mulla on teille myös kiva blogiin liittyvä ylläri tiedossa ensi viikolla josta ainakin mun siukku tulee tykkäämään! Pusciao :* !

9 kommenttia:

  1. Hahahhahaaa miten upeita kuteita tosiaan :D jahas ja mikähän ylläri, en jaksa odottaa :D yllättävää kyllä.. ja mun mielestä Lucas näyttää ihan Villeltä ( voi Lucas parkaa ) jatietty Olavipapalta ja okei ehkä myös vähän sulta :) tuitui rakkautta teille ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ! No mut onkin ihan okei että se näyttää enemmän miehiltä kun multa, onhan se itsekin mies :D ! Puseja takasin ♥

      Poista
    2. Mä oonkin kattonu että Lucas näyttää jotenkin tosi komealta!

      Poista
    3. Just niin Ville :D

      Poista
    4. Jebou jebou... :D Vai oiskohan Miekkainpetäjälle tullu wlan jos tuo onkin Olavipappa kuka se sieltä huutelee? ;)

      Poista
  2. Noi 90-luvun vaatteet on tosiaan niin loistavia, itekin repeilin yhtenä päivänä suuresti katsoessani itävaltalaisen poikaystävän lapsuuskuvia... ei siis sillä etteikö itsellä varmaan olisi ihan yhtä karseita vaatteita ollut silloin aikoinaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mulla ainakin oli kaikkia ihan yhtä kamal.. IHANUUKSIA. :D Esim. trumpettihousut... Ahaha :D No mutta ehkä meidänkin ajan vaatteita katotaan 20 vuoden päästä yhtä kieroon :D !

      Poista
  3. Ihania ysärikuvia :D Ihan samantapaisia löytyy meidänkin komeroista! Haha! Mutta muakin on aina hämmentänyt tuo synttärihumu.. Tänäkin vuonna anoppini taisi olla ainoa, joka edes kunnolla yritti lahjoa mua ja voi että, anoppi-rakas loukkaantuisi kyllä niin verisesti, jos hänen synttärit unohtuisi tai ei saisi hänen mielestään tarpeeksi huomiota.. Itse vaan nauroin, kun mies opiskelukiireissään unohti mun synttärit tänä vuonna täysin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana anoppi :D ♥ Joo, tässä asiassa mä oon vielä ihan täysin suomalainen, musta tekstiviesti on ihan tarpeeks niiltä ketkä eivät ole Facebookissa mutta ei ole myöskään vakavaa jos ei muistakaan :D ! Ehkä tasakympit on eri asia, mutta nekin alkaen 30sta, 20 on myös vähän turha... :D

      Poista