keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Still waiting for the snow to fall...

Mä en ole koskaan ollut mikään jouluihminen, se on mennyt siinä missä muutkin juhlat. Olin mielelläni aina duunissa joulun pyhinäkin, koska tuplapalkka... Lucaksen ansiosta viime joulu oli kuitenkin vähän spesiaalimpi ja tänä vuonna olenkin ehkä ei voi sanoa innoissani, mutta kuitenkin melkoisella fiiliksellä, ainakin verrattuna edellisvuosiin. Olisin tänään halunnut lähteä hamstrailemaan jo joulukoristeitakin, mutta vettä tulee kaatamalla joten odottakoot vielä hetken!

En ole ikinä ollut kovinkaan niiden lahjojen perään, varsinkaan viime vuosina kun viimeiset neljä on tullut vietettyä uudessa kotimaassa, jossa ei omia sukulaisia asu. On kuitenkin ollut ihana saada ihan vain korttejakin Suomesta enkä tänäkään jouluna odota saavani itse mitään, vaikka aina joku jotain ihanaa, esimerkiksi salmiakkia lähettääkin. Lucakselle moni kuitenkin tahtoo tietysti ostaa jotakin, joten tässä jotain vinkkiä niille jotka tällaista pohtivat!


Kuvat Google

Heijastimia! Jalankulkijoiden heijastinhan on suomalainen keksintö, ja sieltä oonkin aina löytänyt kaikkia kivoja, täältä sais vaan jotain ihan tylsiä rumiluksia! Tämä olisi toive sekä mamille että Lugille, me kun ei uskalleta nykyään liikkua hämärällä ulkona enää ollenkaan koska täällä landella katulamppuja on about kilometrin välein ja kävelyteitä hurjan vähän.

Suomenkielisiä kirjoja! Mä olen kirjafriikki ja luen myös Lucaksen kanssa mielelläni. Varsinkin kun se osaa nykyään lukea kiltisti eikä revi niistä kirjoista läppiä tai sivuja irti. Kurkistuskirjat onkin senkin lemppareita ja tottakai niitä voi ostaa myös saksankielisinä kun ei niissä paljoa luettavaa ole, mutta onhan esimerkiks Muumeissa ja Pupessa ihan erilaista tunnelmaa! Tällaisia Lucas vois toivoa ihan käytettyinäkin, kirpparilta varmasti löytyis halvalla.


Lukiossa seinämaalauksen kurssilla sutaistiin parissa päivässä näinkin kaunis kuva seinälle... Kuka tietää tämän jakson, ihan huippu haha! "Minun ei olisi pitänyt lisätä spriitä", sanoo Nipsu kun kilpparille käy vähän köpelösti sen juotua niiden tekemää lientä.

Muumi-tavaroita! Lucashan ymmärtää tietysti just tosi paljon Muumien päälle... Mutta onhan ne nyt taaperon silmiinkin sympaattisen näköisiä! Okei joo, mä olen enemmän niiden perään, mutta musta on niin kiva että on sillekin jotain Suomesta muistuttavaa. Ihan sama mitä, oli sitten kuppia tai kippoa, lakanaa tai vaatetta, kirjaa tai lelua, aitoa tai feikkiä, kunhan siinä on Muumihahmoja!

Vaatteitahan taapero tarvitsee melko usein kun se venyä paukkuu niin huisisti kokoajan, nykyään myös leveyttä eikä vain pituutta! Voiko lahjaksi toivoa käytettyä tavaraa, miksei vois? Lugia ei paljoa kiinnosta mitä on päällä, kunhan ei ole tyttöjen väriä, mustaa eikä harmaata ja koko on alkaen 86. Ostaisin sille varmaan kaiken kirpparilta jos täällä niitä vain olisi, onneks Facebook auttaa tässäkin asiassa.

 
Paras lahja kaikista olisi kuitenkin jos joku Suomisukulaisista tai -kavereista kertoisi että on tulossa kylään, mutta ihan kaikkea ei voi saada! Toivottavasti tästä oli apua jollekin, mutta ei me kyllä oikeasti tarvita muuta kuin kivoja kortteja. Meillä on jo aivan liikaa tavaraa siihen nähden kuinka paljon tilaa meidän kämpässä on. ;) Ja kuten sanottu, mulle tärkeintä joulussa on rakkaat ympärillä ja tunnelma. Sekä tietysti glühwein... Haha. Ihanaa talvenodotusta kaikille, kyllä se sieltä vielä tulee!

6 kommenttia:

 1. Taidankin lähteä kirpparikierrokselle ;) voi ois kyllä ihana jos voisin sanoa, että tulemme jouluksi teille, mutta ei ei ei. Jospa sit kesällä onnais♡ ja ei tänne ei ainakaan tule ikinä talvi eikä lunta eikä Luna pääse ikinä käyttämään uutta halaria :( suukot pusut halit love you ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kenenkään jouluksi tarvikaan tulla, vaan olis kiva kuulla jouluna että joku on joskus tulossa! Mutta ainakin te kesällä sitten :)

   Ja lunta ei ole tulossa meillekään. Ikinä. Koskaan. :( Onneks edes ylhäällä on taas! Love u too ♥

   Poista
 2. Minä tässä mietin näitä sinun blogejasi lueskellessa ja nautiskellessa lapsenlapsen ja lapsenlapsenlapsen elämän seuraamisesta,että sinulle itsellesikin ne varmasti joskus tulevat olemaan lempilukemistoasi,siellä on tallella muistosi,ainakin tärkeimmät.Toivottavasti säilyvätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ♥ ! Onneksi internet on aika luotettava eikä toivonmukaan näitä hävitä :) !

   Poista
 3. Voi kun postipaketin lähettämine olis halvempaa niin laittaisin tulee Luigille vaatetta, autoja ja sun muuta tärkeää miesten tavaraa :D
  Mulla on ikävä teitä !
  T: Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesten jutut on tärkeitä, täytyy toivoa että pukki tuo jotakin ettei sen tarvitse varastaa aina esim. mun poraa! :D On se hyvä että me aggressiiviset lehmät tehtiin näitä poikia, Rooberttikin saa veljensä vanhat miesryönät ;) Ja voi, niin mullakin teitä ♥ Tahdon niiiiin kovin jo teitä katsomaan!

   Poista