tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lomatunnelmia.

Stefan tuli Serfauksesta torstaina jo puolenpäivän aikaan mutta sen loma jatkuu vielä huomiseen, joten me ollaan vaan nautittu kolmisin toistemme seurasta eikä oo oikein tullut datailtua. Ei olla kyllä mitään erikoista tehtykään, tulin vain ilmottamaan että ollaan elossa. Varsinkaan Lucaksen eläminen ei jää epäselväks sen ollessa hereillä, se juttelee nykyään vaan entistä enemmän niin että hyvä jos ite saa jotain väliin sanoa. Se metelöi kyllä muutenkin tosi paljon, varsinkin jos sen kanssa vähän riehuu niin se kiljuu nauraessaan niin että korvia vihloo. :D

 Lomafiiliksissä. :)

Eilen käytiin Innsbruckissa taas kurkkunenäkorvatohtorilla, joka sanoi että muutosta (siis parempaan, tietysti, koska huonommaks se ei voi muuttua) on tapahtunut, mutta niin vähän ettei silti vieläkään päästy tohtorista eroon vaan seuraavan kerran olis toukokuussa aika. Innsbruckissa oli ihan kevät jo, varjossakin lämpöä 14 astetta. :) En oo muutamaan vuoteen edes tahtonut että kesä tulee, mutta nyt se saa kyllä mun puolesta tulla ihan millon haluaa (olettaen ettei oo yhtä kuuma kun viime kesä)! Tästä kiitos kuuluu taas mun miehilleni, jos viettäsin edelleen vanhaa arkeani olisin ihan masis kun lumet alkais sulaa ja talvi muuttua kevään kautta kesäks, mut nyt on kaikkea kivaa odotettavaa.

Innsbruckin reissulla pysähdyttiin ostoksille ja Lucas sai syödäkseen - uuden hoitolaukun mukana tuli tuttipullolle termospussi jossa maito pysy lämpösenä tuntitolkulla.

Täälläkin oli kyllä tänään ihan kevät, oli ihana kun sai tuuletettua kunnolla eikä tarvinut vaan äkkiä pitää ikkunaa auki ja lämmittää sit heti kiireellä. On myös kiva kun nyt ei ole tarvinut pukea Lucakselle miljoonia vaatekertoja päälle, no okei, Suomen keleihin verrattuna nää meidän pakkaset oli aika heikkoja (-10°C on jo paljon haha :D) mut silti, on kivempi heittää vaan karhuhaalari ja pipo ja lähteä, lenkiltäkin on kivempi tulla ja heittää Lucas makkariin jatkaan unia kun ei tarvi yrittää riisua siltä vaatekerroksia ilman että se herää.


Nyt ei kyllä irtoo enempää, on nautittava vielä vikasta lomaillasta ciaoo :*

...ja tältä näytti Stefanin lomailut Serfauksessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti