keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kukkuuuu.

Meillä on taas riittänyt hulinaa ja vilskettä, Lucas on kauhee vauhtimato, siis vaikka ei eteenpäin oikeestaan pääsekään. :D Tai no, pääsee se, mutta se on edelleen enemmän semmosta itsensä heittelyä ja pyörittämistä, vaikkakin nykyään se nousee myös vähän polviensa tai jalkojensa varaan ja yrittää työnnellä itseään eteenpäin, mutta ei se oikein kyllä onnistu. Ja sitten taas meneekin hermo. :D En tiedä miks oon viime viikolla tohon 5kk-postaukseen kirjoittanut ettei se osaa kääntyä mahalta selällensä koska kyllä se on tehnyt sitä jo pidempään, ei se muuta tekiskään kun vaan pyöris ja hyöris ku mielenvikanen.

Musta ihan kiva tyyli, kyllä tällä varmaan pian tuloksia syntyy ... :D

Käytiin maanantaina meidän lastenlääkärillä ottamassa rokotuksia ja Lucas vierasti jo aikalailla, tosin se vähän autto että se puhui kokoajan kuin papupata, Lucas on varmaan tottunut siihen että sen kanssa jutellaan jatkuvasti. Tutkimuksessa kaikki oli perfekt ja kasvaa tasaisesti ihan normaalilla käyrällä. Paino oli (muistaakseni, mahdollisesti myös enemmän) 5910g (eli +700g viime käynnistä), pituutta ja päänympärystä ei edes mitattu kun tää oli tosiaan vaan välirokotuskäynti ja kaikki oli hyvin. Unohdan aina puolet kysymyksistä mitä tahdon kysyä, pitäis ottaa jollekin lapulle mukaan että muistaisin, mun piti kysellä siltä kaikkia ruokajuttuja mut oho, unohdin.

 Lääkärisetää odotellessa ehdittiin vähän katsella omaa peilikuvaa, mutta ei se edelleenkään kiinnosta kovin paljoa.

Ruokapuolesta siis, meillä alkoi tänään viljojen maistelu! Aloitettiin kauralla (eiksen pitäis olla se kiltein vilja) ja jahka nyt saadaan maisteltua sitä tarpeeksi ja ellei mitään ilmene niin alan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa antamaan sitä iltaisin. Nyt en vielä uskaltanut kun aattelin et jos sieltä tulee kamalat masuvaivat niin poden niitä Lucaksen kanssa mieluummin päivällä kun yöllä, meillä kun on totuttu siihen että öisin nukutaan. :D Tosin saattaa mennä niin hamaan tulevaisuuteen että oon ehkä lopettanut jo imetyksenkin sillon enkä niitä ruokarytmejä osaa miettiä vielä ollenkaan kun on niin hankala aatella ettenkö enää imettäis vaikka se onkin ihan ovella.

Lucaksen lempparitouhuja on nyt varpaiden syöminen ja edelleen se hillitön hihitteleminen, johon on ihana joka aamu herätä ♥ Tänä aamuna oli kyllä melko outo herätä koska täällä satoi vettä! Ja on satanut koko päivän, ihan friikkiä, tosin nyt se on muuttunut tommoseks rännäks ja huomenna pitäis tulla jo ihan lunta. Takatalvi! Mieluummin kiitos lunta joo, en osaa käyttäytyä sateen kanssa, jos tahdon Lucaksen kanssa lenkille niin miten mun pitäis työntää vaunuja ja kantaa sateenvarjoa samaanaikaan? :D Ehkä vaan pysyttelen nää harvat sadepäivät sisällä, tää oli ihan kivaa vaihtelua tämmönen harmaus. Mut en mä tätä joka päivä kestäis, terkkuja Suomeen. Ja muitakin terkkuja Suomeen, nyt ciaoo :*

LLLLLLeckeeeerrrr!

2 kommenttia:

  1. OHO onko siellä LUNTA varmaan ihan KAMALAA!!! ;) noei joojoo mua vaan ärsyttää tämä jatkuva talvi täällä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha älä oo katkera, meillä oli kyllä vielä tammikuussa enemmän lunta ku teillä! :D Ja mä rakastan lunta, mutku en niin välitä siitä ajasta Suomessa ennen ja jälkeen lumen... :D Kuka likasesta loputtomasta loskasta voi tykätä, musta on paljon kätevämpi hypätä sen yli niinku meilläpäin! :D Ja mikä jatkuva talvi muka, eiksoo ihan normaalia että pakkasennätyksiä rikotaan maaliskuun puolessavälissä haha :D

      Poista