lauantai 29. joulukuuta 2012

Totuuksia ja uutuuksia.

Jos joku on nyt erehtynyt jotenkin kuvittelemaan että Lucas on aina ihana ja kiltti eikä itke tai raasta mun hermoja ikinä koskaan niin mun pitää ehkä korjata se mielikuva. :D Toki on totta ettei se kyllä turhaan vaan huvin vuoksi itke, kyllä sille aina on syynsä joka yleensä on väsymys. Eilen illalla paijasin ja lauloin puoltoista tuntia ennenkun se nukahti. Toissayönä se päätti että kahden tunnin hereilläolo on mamallekin kivaa vaihtelua. Äsken mentiin iltapesuille ja se puklas mun päälle (siis ei mitenkään pienesti, vaan niin että sitä valu lattialle asti). Kannoin sen makkariin jotta sain sen ja itteni pyyhittyä ja se pissi mun päälle. Pojat. :)))

Mutta koska se nukkuu yöt niin mainiosti niin ei se mua kyllä hermostumaan saa, mitä kaikkea se päivisin keksiikään touhuta koska mua ei itteäni väsytä, eriasia ois varmaan jos se heräilis öisinkin tunnin välein niin saattais päivisin väsyneenä olla huumori vähän hakusessa. Oma vika etten ottanu harsoa olalle kun vein sitä pesulle, tiedän että se puklaa kurkunpäänsä takia jatkuvasti. Oma vika etten laittanu pyyhettä vaipaks sen pukluja putsatessani, tiedän ettei se hallitse rakkoaan eikä tee sitä ilkeyttään. Eikä sekään ole sen vika ettei se aina oikein osaa nukkua päiväunia, tänään puol tuntia lenkkeiltyämme se simahti mutta puol tuntia myöhemmin oli se taas hereillä, ennenku oltiin ees kotona. Eli ei auta vaikka sitä tuolla kolme tuntia lykkis (en oo kyllä kokeillu mutta en myöskään aio kokeilla).

Mutta niin, ei se ole mikään ihmelapsi jolla ei koskaan mene huonosti, mutta se on äärimmäisen ihana iloinen pieni poika jonka harvoihin tarpeisiin (niiden perustarpeiden lisäks tietty siis) kuuluu seura. Jos sen kanssa seurustelee, laulaa, jumppaa tai mitä vaan niin se pysyy kyllä tyytyväisenä. Näin pienen perheen vaate- tai astiatalous ei kaadu jos pyykkäämisen ja tiskaamisen hoitaa myöhemmin (vaikkakaan mun silmät ei sotkujen kattomista siedä, laitan Lucaksen kuitenkin omien pinnallisten tarpeideni edelle :D). Helppohan se olis vaan kääntää toisen nassu telkkariin kun siitä hiljenee hetkessä eikä kaipaa enää seuraa, mutta sitä ei vielä tahdota opettaa.

Mulla ei tosiaan kyseisestä aiheesta kovinkaan kuvia oo koska mieluummin auttaa toista hädässä kun alkaa ettiä kameraa ja hyviä kuvakulmia. :D Hyviä kuvakulmia joo, niinku Emmalle sanoin mua melkein hävettää nää kuvat täällä blogissa kun ne on niin huonoja verrattuna kaikkien kaikenmaailman järkkärilaatuihin mutta ehkä niistä välittyy se tärkein! :D Mutta enivei kiukkukuvien sijaan voin laittaa kuvia meidän illasta johon on kuulunut mm. käsien varaan nousun yritystä:


Toi retropotkupuku on maailman söpöin en kestä kun se jää ihan kohta jo pieneks! :( Ja takaisin aiheeseen siis: jätin Lucaksen selälleen vessassa käydessäni ja takaisin tullessani se oli kiepauttanu itsensä kyljelleen ! 


Moisten hurjien jumppaliikkeiden lisäks ollaan jo jonkin aikaa vaihdeltu jopa pään kallistusta oikeellekin eikä pidetä päätä enää aina pelkästään vasemmalle käännettynä (kuten nalle odottaa :D).


Matti Nykäsen sanoin: tällasta tänään, huomenna jotain muuta !

"A baby will make love stronger,
days longer, nights shorter,
bankroll smaller,
a home happier, clothes shabbier,
the past forgotten and the future worth living for"


Kirjoittaja unknown, mutta kuvaa babyelämää aika hyvin, huominen on taas niin odottamisen arvoinen kun tietää Lucaksen olevan tän maan pinnalla. :) Ja näääin nää rakkauspakkaukset kuittaa ciao :*

3 kommenttia:

 1. siis voi ei, toi kamala retro puku on Joen vanha :DD ja ku laitoin ssen ni olin ihan varma et se menee het roskiin :D mut söpö Lucas tätin rakkauspakkaus, haluan pian tulla suukotella paaaaljon <3

  VastaaPoista
 2. aika hieno toi viimenen lause.... hyvä minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kieltämättä vähän tommone hoono soomi :D ja mitä! roskiin!? ehkei se ihan parhaamassa kunnossa enää ole mut se on niin supersöpö ja värikäs etten kestä mitä ihania raakoja tomskuja :D

   Poista