tiistai 16. syyskuuta 2014

Yhdenpäivänkuume

Me saatiin Lucaksen kanssa lauantaina ihania vieraita kun Alaitävallan Maija ja pikku K (tai no, ei se enää niin pieni ollut!) kävivät meidän sateista aamupäivää riemastuttamassa. Saatiin niiltä sellainen kaikkien ylistämä Baby Björn Balance-sitteri lainaksi, mahtia että sitä ei tarvinutkaan yhtään etsiä, suurkiitos vielä! Lucaksellahan oli tosi kiva, keinuva sitteri jonka mä luulin palautuvan Stefanin veljelle, mutta armas miehenihän oli heittänyt sen keväällä kellarin siivouksen yhteydessä roskalavalle koska ajatteli että en mä sitä halua pitää! Niinpä, miehet...

Pikku K oli ollut kipeä ja saanut myöhemmin myös näppyjä jotka viittasivat vauvarokkoon. Internetin luotettava maailma kertoi ettei rokko tartu yleensä enää näppyvaiheessa, joten sanoin että otetaan riski ja treffataan - noo, olihan se odotettavissa että Lucas jonkun taudin nappasi! En tosin edelleenkään ole varma oliko kyseessä juuri vauvarokko, koska näppyjä ei ole vielä tullut ja aika harva taudin tunnusmerkeistä muutenkaan täsmää. Kun kerroin Stefanille kyseisestä rokosta ja kuinka sen voi vesirokon tavoin sairastaa vain kerran, oli se huolissaan että mitä jos se itse ei vielä ole sairastanut sitä ja saa sen ? Niin, saksaksihan tämä virus on "kolmen päivän kuume", ei vauvarokko, joten toki varsin ymmärrettävä pelko!


Eilen aamulla Lucas joi herättyään varmaan litran vettä ja nukahti uudestaan Stefanin syliin josta se sohvalle siirrettynä nukkui vielä tunnin! Lämpöä sillä oli koko päivän noin 38 astetta, mehän ollaan sen kanssa molemmat normaalisti about 36 asteen lämpöisiä ihmisiä joten olihan se korkeahko. Tänään se oli kuitenkin jo ihan oma itsensä vuotavaa nenää ja pientä köhää lukuunottamatta, saa nähdä oliko tämä tauti tollainen hurjan yhden päivän mittainen vai vieläkö tässä jotain ilmenee.

Meidän Krabbelstubeen tutustelu on siis vähän jäissä koska en tosiaan tiedä onko tämä nyt muka se vauvarokko - jos on niin sehän tarttuu jo ilmasta eli meillä ei taida koko viikolla olla asiaa lähellekään koko päiväkotia. Vähän huonoon saumaan iski just nyt kun olis kiva saada edes se touhu vihdoin normaaliksi mutta ei voi mitään! Oli mitä oli, ei tääkään onneks ihan kauheasti harmita kun on niin valtavasti kaikkia muita hurjan kivoja juttuja remonttiin liittyen, niistä lisää myöhemmin! :)

6 kommenttia:

 1. Taitaa tuo Haisuli kaikesta roikottamisesta huolimatta olla Lucaksen kaveri.
  Voi isomummon pikku raukkaa,kyllä on hellyttävä näky nuo punaiset posket...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän mä tarkoitin että vaikka Lucas sitä kokoajan kiusaa kuten skypessä näit niin silti se vaan haluaa olla sen kanssa :D ! Tuo kuva on tosiaan jo maanantailta, nyt sillä vaan vuotaa vähän nokka. :)

   Poista
 2. Täälläkin ollaan muuten vaan flunssassa. Onneksi vain nenä vuotaa ja kurkkua kuivaa, ei ole nyt aikaa kuumeilla. Toivottavasti Lucas paranee pian :) ps. Teidän loma kuulosti ihanalta! Mäkin haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olis meilläkään :D ! Oli kyllä Lucaksen vasta toinen kuume joten suotaneen se sille näin kahden vuoden kynnyksellä ;) Paranemisia sinnekin ja siitä vaan lomalle, se OLI ihanaa ♥ !

   Poista
 3. Voiii haisulit siinä vierekkäin ♡ tädin muru, hali pusut sinne teille kaikille ♡

  VastaaPoista