sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Superkiirekuu

Tällä viikolla on aikalailla jokaisena iltana käynyt niin, että kun olen saanut Lucaksen unten maille ja istahtanut tähän koneelle päivittääkseni teille, on tapahtunut jotain mikä tämän suunnitelman on tuhonnut. Joko a) Stefan on karannut töistä aiemmin, normaalisti se tulee siis puoli yhdentoista jälkeen, b) on ollut aivan järkyttävä ukkonen ja salamointi (jolloin revin aina kaikki johdot irti), c) meidän ihana nettimme on reistaillut tuttuun tapaansa tai d) telkkarista on tullut jotain huippuhyvää (esim. Wallander tai Harry Potter...).

Täällä ollaan silti! Kiireisinä, mutta paikalla! Toukokuu on ja tulee olemaan varmasti tähän astisen vuoden kiireisin kuukausi, koska kaikki pitää saada hoidettua niin että kesäkuun puolivälissä ihan oikeat remonttimiehet pääsevät sitten hommiinsa. Mehän tehdään sitä ennen aika paljon itse, joten ikinä kotona ollessa ei kyllä voi sanoa ettäkö olisi tylsää, parin viikon sisällä yritetään myös päästä muuttamaan sinne meidän kammottavaan väliaikaiskotoon.


Lucas on tosi kiva apu, levittää jo pakattuja tavaroita... Mutta kun keittokirjojen lukeminen on niin kivaa, namnamnam se hokee kuvia katsoessaan.

Ettei remontointi ja pakkauspuuhat olisi liian vähän, alkaa mulla huomenna myös se kamala autokoulu jossa olen jumissa kahden viikon arki-illat puoli viidestä kahdeksaan. Onneks vain kahdeksaan, koska ens viikolla alkaa myös jääkiekon MM-kisat ja suurin osa Suomen peleistä alkaa just kahdeksalta! Ainoastaan yksi matsi jää näkemättä, mutta selvinnen jotenkin.

En mä ehdi nytkään mitenkään kirjoittamaan kunnolla, koska on sata hommaa hoidettavana ennenkuin Lucas kohta herää ja täytyy lähteä kahvittelemaan. Tulin vain taas kertomaan että hengissä ollaan, mutta datailu ei nyt vain mahdu aikatauluihin ja vaikka mahtuiskin, en tiedä jaksaisinko istua tässä. Toi sateinen ilmakin on varmaan tehnyt musta näin uupuneen, samoin kun masussa kasvava terroristi mutta eiköhän tämä tästä taas, yritetään, heippa!

4 kommenttia:

 1. Onneksi jalkapallon MM-kisat tulee pääosin yö- ja ilta-aikaan, niin ehtii katsomaan vaikka kaikki pelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos ei saa unta niin voi alkaa katsomaan niitä niin kyllä varmasti alkaa nukuttaa :D !

   Poista
 2. Aika hurjan näköinen on toi seinä, ja Lucas oma suloinen itsensä. Autokoulu...hmm. Et kai sä korttia saa ennen juhannusta :O Ei muuten, mut en oikein osaa kuvitella sua kurvailemassa Hassintiellä... Vaikka siellähän sä olet jo harjoitellut. Maamiesseurantalon seinä oli kohtuulähellä :) Pusuja meiltä kaikilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä saan jos pääsen kaikista edes jollain kerralla läpi, mut ekat 4 viikkoa mun kortti on vaan Itävallassa voimassa. Teoriathan mulla on jo ens viikolla käytynä mutta ajotunnit otin vasta parin viikon päähän kun Stefanilla alkaa loma. :) Ei siellä tarvii onneks kuukausikaupalla jumittaa, muuten kuolisin, ei voi olla tylsempää!

   Poista