perjantai 16. toukokuuta 2014

Kylppärirakkautta

Käytiin keskiviikkona Innsbruckissa kylpyhuonesuunnittelijaa tapaamassa - kylppärin kalusteet kuuluvat siis meidän putkiasentajan kanssa tekemäämme sopimukseen (hintakatolla tietysti, mutta ei menty kovin paljoa yli). Vaikka valinnanvaraa oli hirvittävästi, löydettiin aika nopeasti molempia miellyttävät jutut joka on melko harvinaista! Värimaailma jäi vielä vähän auki, koska laatat ovat edelleen mietinnässä.

Kylppäri on melkein kahdeksan neliön kokoinen, joten sinne mahtuu hyvin kaikki mitä tarvitaan - nyt joudun katsomaan jonkun suomalaisen firman sivuilta kaikki oikeat suomenkieliset sanat näille kalusteille mutta voi olla että ne on silti ihan hupsuja joten korjatkaa jos tiedätte paremman!


Ensimmäisenä tämä ihana, kahden altaan ja neljän ison laatikon pöytätaso. Kaksi allasta oli aikalailla ehdoton, koska me pestään aina iltaisin yhtäaikaa hampaita ja nassuja joten on tietysti paljon kivempi että molemmilla on oma allas!


Hanat eivät ole ihan noin isot, mulle tulee tollaisista noin jättimäisistä mieleen enemmän keittiö kuin kylppäri. Taso tulee tietysti olemaan valkoinen, mutta laatikoston väriä ei olla vielä päätetty. Rakastan jo nyt noita valtavan kokoisia laatikoita!


Allastason yläpuolelle tulee kolmen peilin kaapisto (en muista kuinka monella pistorasialla, jokaisessa taisi olla yksi), joka tulee olemaan mamille hyödyllinen, pojille... nojoo, onhan toikin tosi hyödyllistä, nauraminenhan on tärkeää!


En tiedä onko tällaiset Suomessa kuinka yleisiä, mutta musta nämä on superkäteviä! Löysin tälle suomennoksen pyyhekuivain - mä oon kuivatellut näissä kyllä paljon muutakin, esimerkiks märkiä ulkovaatteita. Meille tulee siis juuri tällainen kuvassa oleva pirkkaperus, mutta valkoisena.

Lisäksi kylppäriin tulee kylpyamme jota ilman Stefan ei voisi elää ja onhan se tietysti lapsillekin kiva! Ehkä mäkin innostun sitten kylpemisestä koska otettiin sen verran iso johon mahtuu mukavasti kahdestaan, nykyinen kun on vähän liian ahdas kahdelle ellei se toinen osapuoli ole Lucas. Ammeen lisäksi tulee erillinen suihku joka on erotettu muusta kylppäristä pelkästään lasiseinällä, näistä mulla ei ole kuvia mutta ne onkin ihan taviksia.


Meillä oli suunnittelijan kanssa treffit jo aamuyhdeksältä ja koska oltiin niin (yllättävän) nopeita, ajeltiin sen jälkeen vielä pikaisesti Dezille aamu/välipalalle sekä Ikeaan! Ei tietenkään voitu ostaa mitään, paitsi Lucakselle pöllö (ne on sen uusia lemppareita, se oppi joku aika sitten kertomaan että pöllö sanoo hu'huu) ja mulle tiskiharja mutta onhan siellä kiva aina haahuilla, siis siihen asti kunnes Lugia alkaa kiukuttamaan - se ei ole vielä koskaan kestänyt koko rundia!

Antakaa taas anteeksi tämä hiljaisuus, selittelen sitä taas sillä että kalenteri näyttää tältä:


Kotona näyttää tältä:


... mutta mikään kiire ei haittaa koska autokoulun teoriat on nyt suoritettu! Ja nyt täytyykin alkaa taas opiskelemaan ennenkuin Lucas herää, illalla meidän pitää Stefanin kanssa rientää uuden päiväkodin infoiltaan - eihän se vielä ajankohtaista ole, mutta kiva päästä katselemaan ja kuulemaan juttuja.

Meillähän on tänään myös ihkaensimmäinen hääpäivä ♥ ! Mutta näistä kiiruksista johtuen sitä juhlitaan joskus myöhemmin, tänään riittäköön pelkkä sohvalla makoilu, muuhun ei taideta kumpikaan enää illalla pystyä! Onneks Stefanilla alkaa maanantaina LOMA! Ihanaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hyvää hääpäivää! Meillä oli reilu kuukausi sitten. :) Huh huh, onpa hurjan näköistä teillä kotona! En malta odottaa kuvia valmiista remontista! Mullakin tuntuu olevan välillä niin kiire, ettei nukkua ehdi, mutta ehkä se johtuu huonosta ajankäytöstä, haha! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea teillekin jälkikäteen :) ! Ja joo, meinattiin ens viikolla muuttaa pois niin päästään tuhoamaan kaikkea vielä hurjemman näköiseks! Mullakin se huono ajankäyttö on kyllä erittäin suuri ongelma, mutta suurta ongelmaa tuovat myös esimerkiks nämä Itävallan virastojen ja lääkäreiden (autokoulun takia joudun ravaamaan niilläkin) idioottimaiset aukioloajat ja siihen kun lisää sen että Lucaksen tarvii syödä ja nukkua tiettyyn aikaan ja sen että täällä landella bussiaikataulut ovat vähän mitä ovat ... :D Tulipas paljon hyviä selityksiä :D !

   Poista
 2. Voi Pupuset <3 Hyvää Hääpäivää. Vastako siitä on vuosi kun tehtiin yllätyshyökkäys? No sittenhän te tulitte tänne Jussina. Me sinne Lucaksen 1 v.synttäreille lokakuussa ja sitten sinä ja Lucas tulitte mun synkkäreille tammikuun lopulla, ylläripyllärinä :) Sit tulikin pian maaliskuun loppu ja ja me itävaltaan. Kohta on taas Juhannus ja nähdään :) Voi kauhistus näitä vuosia. Kuinka ne vierivätkään niin nopsaan?? Sami muuten bongasi heti piikkauskoneen seinästä :) Mä vaan kattelin, et joku möntti :) Rakkaita olette koko Valtain poppoo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mami ♥ Kyllä vaan, vuosi mennä humpsahti ja kuinka nopeasti ! Ihanaa kyllä päästä taas juhannuksena sinne, vaikkakin vähän harmittaa tulla ilman Stefania pöh mutta no can do. Ja joo, se jäi tohon seinään kiinni :D ! Just Samia ja muita miehiä aatellen laitan tällaisia miesryönäkuviakin tänne, hyvä tietää että sekin siis katsoo :D

   Poista
  2. Tottakai se katsoo. Kun mä pyydän :) Syömään. Talviturkki viskattu :)

   Poista
 3. Kääk. Tuli hirveä ikävä ja meinasin soittaa.... Luuri töissä. Yllätys :( Silloin kun sitä tarvitsis, ni näin käy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo en mä olis edes vastannut, olin tohon aikaan siellä uuden "päiväkodin" infossa. :)

   Poista
 4. Teille tulee ihana kylpyhuone.Minullakin on melko kaunis kylpyhuone,mutta tuo teidän vie kyllä voiton!
  Ja valokuvairvistykset peileissä pitäisi ikuistaa,niin tulisitte heti aamusta hyvälle tuulelle!
  Muutenkin sinun valokuvasi Lucaksesta ovat aina ihania.Isomummo katselee niitä uudelleen ja uudelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt, ei se ole vielä valmis, mustakin Hassin kylpyhuone on kyllä tosiaan kaunis ! Mutta yksi parempi meillä tulee olemaan - ikkuna, saa luonnonvaloakin, se tuo aina lisää kauneutta. :)

   Ja ne on vähän tollaisia tolleroita molemmat mun miehet, mutta niiiin ihania ♥ !

   Poista