tiistai 18. maaliskuuta 2014

Minne katosi päivät

Vaikka en ehdi kirjoittamaan, ehdin silti tietysti ottamaan kuvia - aina kun ollaan ulkona siis, sisällä se on edelleen hieman hankalaa. Kuitenkin, ennenkuin kaikki alkaa taas kiukuttelemaan, laitan teille edes yhdet kuvakuulumiset ennenkuin Stefan tulee töistä. Lugin päiväunien aikaan ei ehtinyt yhtään mitään koska herra rakennusmestari oli käymässä! Kello käy, remontti lähestyy, apua!


Käytiin Wörglissä shoppailemassa ja löydettiinkin melkein kaikki mitä piti (mehän ei mitään tarpeetonta osteta, siis oikeasti ei), tässä Stefan on sovittamassa farkkuja, Lucas arvostelee.


Kukkuu!


Lucas tahtoo aina ehdottomasti juoda meidän puolen litran tuopeista vettä, ei omista muovimukeistaan...


Badeseen vesi on sulanut! No okei joo onpa jännä kun lämpöä on viime viikon ollut jopa +20°C... Maaliskuu? Haloo?



Lucas vois heitellä noita kiviä tonne järveen varmaan tuntikaupalla!


Yritin ihan totta googlettaa miksi noita ekaa kertaa auki olevia puun vihreitä juttuja kutsutaan. En löytänyt. No, oli mitä oli, ne nyt kuitenkin on auennut!


Käytiin hakemassa isi duunista, coolio käveli koko matkan! Paitsi ne kohdat kun se olis tahtonut mennä väärään suuntaan.


Taivas oli eilen illalla aika hurjan näköinen! Tuo vuoriryhmä on oikeasti 30 kilometrin päässä, joten oon zoomannut aika huolella. Eli en ole yrittänyt ottaa mitään taidekuvaa, halusin vain noi kaksi palluraa samaan kuvaan!


 Ja siinä vielä kaksi palluraa eilen illalla, Lucas on kyllä maailman hulvattomin ja hauskin pallura mitä maa päällään kantaa ♥ Ensi viikolla sen pallurasukulaiset Suomesta jo saapuvat, jee! Mulla olis teille paljon kaikkia juttuja mutta kun ei vain ole tarpeeksi tunteja vuorokaudessa, no can do! Lupaan yrittää etsiä niitä, mutta lohduttaako teitä siihen saakka edes tällaiset turhat kuvapostaukset? Ups, Stefan tuli jo, heippa!

20 kommenttia:

  1. ihania kuvia. Ne on silmuja. Toi kuukuva täytyy olla halo, koska teidän keittiön ikkunasta ei näy auringonlaskua :) Kohta nähdään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ollut mikään halo! Tosin en mä ole ennen huomannut että se olis laskenut tonne, mutta saa kai aurinkokin välillä villiintyä. :D

      Ja niin nähdään! Mutta miksi sä olet ollut tohon aikaan hereillä :D

      Poista
    2. Hahaa arvattiin äitin kaa et puutut toho kellonaikaan :D koska sitä ei väsyttänyt.... outo ku on ;) pian pian ihan pian ♡

      Poista
    3. No onhan toi nyt vähän erikoinen aika datata, eikö susta muka ... :D Ja niiinpä ♥ Vastaisit vaan skypees joskus!

      Poista
  2. Voi,että te olette suloisia !!!!! Onneksi postasit tänään.Juuri ehdin ajatella,että täytyy sinulle kohteliaasti ilmoittaa,että viestiä saa tulla! P.S.Tällä viikolla Hassissa ei ole rauhallista,kun Emilia on täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohteliaasti ilmoittaa, hienosti sanottu ;) Yritän olla ehtiväinen! Ja oivoi voinpas kuvitella että menoa riittää :D Saatkohan lapsenlapsenlapsiakin kylään Emilien seuraksi :)

      Poista
    2. Lauantaina Ville perheineen oli leikkimässä mummolassa,maanantaina iltapäivällä Emilie Villelässä,tänään Emilie Anulla Lunan kanssa,kun minä menin italiantunnille.Huomenna menemme yhdessä tanssiharjoituksiin,että ja perjantaina aamupäivällä uimahalliin,että kyllä menoa riittää!

      Poista
    3. Mä eilen skypeilinkin mamille ja siellähän se Emiliekin olikin! Se ei vain muistanut että missä äiti ja isi ovat reissussa, tietääkö mummokaan? ;) On teillä kyllä touhua, ei varmasti tule tylsää vaikka pakkanenkin paukkuis!

      Poista
    4. Ne on Barcelonassa

      Poista
    5. Oii ! Sinne mäkin vielä tahdon :) !

      Poista
  3. Ihania kuvia! <3 Onko siellä jo noin kevät????? Tänne tuli takatalvi sen +10 asteisen viikon jälkeen :(((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo on tosi lämpöstä ja dorkimmat kulkee jo t-paidoissa ja sortseissa mutta nepä sairastavatkin kohta keuhkokuumetta ... :D Kyllä meillekin vielä takatalvikevät tulee, ainakin säätiedotteet lupailee vähän kylmempää ja sadettakin! Lunta ei tosin, mutta ei kai sitä teilläkään kamalasti enää tullut :D

      Poista
  4. Ihanat maisemat teillä!!!! Ja voii mikä käkkärä sielläkin!! Isin hiukset on saanut =D go giggarat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä joo superiloinen että sai isin kikkurat kun ei kerta sen punainen periytynyt :D ! Ne ei tosin ole ihan yhtä villit kuin Aaronilla, noissa alemmissa ollaan vaan just tultu kylvystä, pesun jälkeen ne on aina vähän kurittomat ... kuten varmasti teilläkin :D !

      Poista
  5. Ihanan näköistä tuossa Badeseen ympäristössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunkin pitää joskus tulla itse paikan päälle katsomaan ;) Siellä on myös kesällä enemmän vettä, liukumäistäkään ei tarvii laskea hiekalle. :D

      Poista
    2. Pitäis joo, just tähän aikaan vuodesta olisikin ihanaa, kun siellä on kuitenkin kevät aina niin paljon pitemmällä. Jospa ensi vuonna olisi jo sen verran säännöllinen palkka, että säästöön saisi...

      Poista
    3. Kurkkaa mun Facebookiin ja katso meidän tämänpäiväistä kevättä :D ! No okei tää ei ole ihan kovin normaalia mutta silti aika hauskaa!

      Poista