torstai 20. maaliskuuta 2014

+20°C

Mulla ei ole taaskaan tarjota teille mitään muuta kuin kuvia koska aika on rahaa, mutta mun Suomisukulaisillehan se sopiikin paremmin kuin hyvin! Laitan Facebookiin tosi harvoin Lucaksen kuvia koska kuten todettua: mulla on sellaisia "lapsivihaajia" kavereina että säästän kuvat mieluummin tänne jonne niitä kenenkään ei tarvitse tulla katsomaan ellei kiinnosta! Facebookissa kun kaikki kuvat (myös ne tuhannet salikuvat jotka taas ei mun suosikkeihin kuulu) hyppää silmille, halusit tai et!

Suomeen on kuulemma tullut takatalvi (joka musta tosin on ehkä vähän hassu sana, koska nythän on tosiaan vielä maaliskuu joten on ihan normaalia että lunta sataa...) joten ehkä nämä kuvat piristää muitakin kuin pelkkiä sukulaisia! Kyllä se lämpö saapuu vielä sinnekin, älkää hukatko toivoa!Suomimummo kertoi näiden olevan jotain alppikukkia, en muista nimen loppuosaa! Kivoja silti!


Narsisseja ja orvokkeja!
Lucas juoksenteli vapaana (voiko noin sanoa muuta kuin koirasta...) kaupassa ja löysi tuon hatun joten olihan se ostettava! Stefan sanoi heti että ihan kuin mun veljenpoika, sillä (kuten isälläänkin) kun on aina tuollaisia pappahattuja!Taivaalla lensi helikopteri! Sellaista tänään, heti kun Lucas herää mennään takaisin ulos koska ei voi tietää kuinka monta päivää saadaan vielä nauttia tällaisesta lämmöstä, vaikka kyllä mulle vähempikin kelpaisi, kunhan aurinko ei katoa. Ciaooo!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, mä haluan kesääääääääääääääääääää <3

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia ja ihanin Lucas!! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas! Se kukka on 100% varmuudella valkoinen alppiasteri.Meillä on täällä aikaisena kukkijana kevätvuohenjuuri. Samansukuinen, keltainen ja korkeampi. Nyt alkaa kituviikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei sen nimi ole sitten keltainen, koska ne on keltaisia eikä valkoisia. :D Kituviikko menee supernopiaan!

   Poista
 4. Ihanan kesästä sielläkin!:) täällä päin maailmaa sää heittelee parhaimmillaan 20 asteen päivistä lumisiin aamuihin:D Koko ajan vaihtuu sää, tänään ollut aurinkoista ja lämmintä, toissa päivän hytisin takissa!

  Ihana toi Lucaksen pappahattu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäää :D ! Millaiset vuodenajat Utahissa normaalisti on, siis onko talvi tyyliin yhtä pitkä kuin Suomessa vai alkaako kevät/kesä jo aikaisemmin niinkuin täällä? :o Siis ei meillekään vielä kevät ole jäädäkseen tullut, kyllä tää tästä vielä viilenee, oon ihan satavarma :D !

   Poista
  2. Siis tosi kuuma kesä 30-40 astetta kuulemma ja talvet on ihan Suomen veroisia kylmyydeltään -10-20. Sitä kevät ja syksy on tällästä sekasta aurinkoisesta +20 pakkaseen ja lumeen haha. Pääsääntöinen talvi kestää normaalisti ehkä joulukuusta (vaihtelee ihan sikana) helmikuuhun ja sitte alkaa kevät mikä on just tota kaikkea mahollista xD ja syksy syyskuusta sinne joulukuuhun. Kesän pitäs kuulemma alkaa viimestää toukokuussa. Mulle tää on jo välillä kesää kun on +20 :DD

   Poista
  3. Oho, eli siis ihanku melkein Suomessa! Paitsi kevät, Suomessa en oo kyllä vielä maaliskuussa nähnyt +20-kelejä :D Ja kesä niinkuin meillä, pitkä ja kuuma! Mä en kyllä vielä suostu leikkiin kesää ja meneen vähissä vaatteissa pihalle vaan hikoilen liioissa haha :D

   Poista
 5. Kyllä Lucas tietää,mikä miestä pukee,herrasmiehen lakki,Petterikin osti Italaliasta itselleen melkein samanlaisen ,ja käytti sitä vuosikausia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs meidän suvussa näitä herrasmiehiä riittääkin :D ! Tuo ei kyllä ihan vuosikausia mahdu :D

   Poista