keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kesäfiilistelyä

Yää! Meillä sataa vettä jo toista päivää putkeen! Tai no okei, välillä vaan tihuttaa ja välillä ei sada ollenkaan mutta kuitenkin - ulkona on ihan harmaata ja inhottavaa, just sellainen masentava, kaiken energian vievä keli. Sää vaikuttaa mun mielialaan ihan älyttömästi ja se onkin yksi syy miksi en oikein viihtynyt Suomessa. Tänään piristyin kuitenkin melko yllättävällä tavalla!

Moni tietää että olen ehdottomasti talvi-ihminen, mutta koska tämä talvi nyt oli mitä oli on nyt myös pakko vain uskoa että ei se sieltä enää myöskään tule! Siispä aloinkin miettimään positiivisia asioista keväästä ja kesästä - ja katselemaan kuvia viime kesältä! Ai että, on sekin aika ihanaa aikaa - ainakin lapsen kanssa!



Huhtikuussa oli jo näin ihanan vihreää ♥






Toukokuisilta vaelluksilta, laaksossa oli hellettä, ylempänä vähän viileämpää! Alin kuva on ihan yksi mun lemppareista, tahdon siitä taulun!




Kesäkuussa ennen Suomen lomaa kotona oli kaunista ♥




Helteinen heinäkuu, mustikkametsää ja ulkona kylpemistä!





Elokuun retkiä sinne tänne.



Ja vielä syyskuun viimeisiä oikein lämpöisiä päiviä ♥

Ennen olisin ollut ihan suru puserossa huomatessani kesän lähestyvän, mutta nyt en kyllä malta edes enää oikein odottaa! Ehkä ensimmäisenä parhaimpana hyppää mieleen se että Lucasta ei tarvitse pukea enää ulkovaatteisiin, vaan ulos voi lähteä vaikka sata kertaa päivässä kun ei tarvitse ensin taistella varttia. Toiseksi eniten odotan sitä että pyykit voi laittaa ulos kuivumaan ja siellä ne kuivuvat parissa tunnissa ilman että kukaan repii niitä sataa kertaa alas! Eikös olekin melko hurjia nämä mun ilonaiheet? Entäs teillä, mitä odotatte?

(Okei, odotan myös aika paljon remonttia, mutta koska siihen liittyy myös kaikkea negatiivista se ei ehkä pääse mun listalleni. Jos sanon että odotan valmista kotia?)

10 kommenttia:

  1. Mulle kesä heti nyt! Voi mua himottas lähtee tonne vuorille kesällä käyskentelemään :D oispa siellä ihanat ilmat ku tullaan, vettä en tahdo. Voitko pistää johkin ylös toiveeni ? Suukot ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyskentelemään on vähän turhan romanttinen verbi, hiki päässä sydän kurkussa henkeä haukkoen ylöspäin yrittäminen olis ehkä parempi! Ei vais... Et kyllä ehkä vielä kuukauden päästä pääse sinne käyskentelemään kun voi olla vielä vähän liukasta. :D Ja toki! ♥

      Poista
  2. Olet oikealla tiellä.,Asioille,joille ei voi mitään,ei voi mitään.Silloin on otettava toinen suunta..Siis kesää kohti!.Tätä.Elämä on! Täällä Hassissa toivotaan nyt,ettei tulisi takatalvi.Mutta jos tulee takatalvi,sillekään emme voi mitään.Siis sitten toivotaan taas jotain muuta.Hyvää kevättä teille! Ihania kuvia.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta ei se takatalvikaan ole koskaan kauaa kestänyt, sitten kevät taas jatkaa tuloaan! :) Samoin ihanaa kevättä Hassiin ♥

      Poista
  3. Mä olen kun en huomaisikaa tota sun talven hehkutusta mutta aaaaaah mitä kuvia, vau mitkä maisemat ah! ja voi tota pientä tyyppiä, miten mainio mini <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua nauratti kun noita kesäkuvia kattelin, outo ajatella että se samainen mini ei muka ole joskus osannut muuta kuin maata :D !

      Poista
  4. Ihania kuvia! Tulee ihan itelläkin ikävä kesää ja vuoria! Ja tuo teidän söpöläinen aina vaan kasvattaa mun vauvakuumetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääsisitte pian Itävaltaan, saisit vähän ikävää hellitettyä! Voit tulla samalla käymään meillä, myös vauvakuume hellittää varmasti kun viettää aikaa tuon terroristin kanssa :D !

      Poista
  5. Mielettömän ihania kesäisiä kuvia! <3 Onneksi se on tulossa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Byhyyyy, kyllä mä ottaisin tähän mielelläni sen kunnon talvenkin ... :D

      Poista