lauantai 22. helmikuuta 2014

Viikkosupersoppa

Kohta se on ohi, byhyy, enää puolitoista päivää! Teistä kiva, musta ei, koska seuraavien talviolympialaisten aikaan en satavarmasti ole kotiäiti joten tällä tahdilla seuraaminen ei ole mahdollista. Torinon olympialaiset oli myös aika jees, koska lusmuilin silloin lukiossa. Vancouverin aikaan olin Stubaissa duunissa ja kisat tuli aikaeron takia niin typeriin aikoihin ettei ihan mitään huuhaata oikein jaksanut öisin katsella, pelkästään niitä tärkeimpiä. Joten antakaa anteeksi, tämä on nyt ainutlaatuista!


Näinkin sinisinä me yritettiin eilen kannustaa Suomea kiekossa mutta ei ihan auttanut, Ruotsi oli yksinkertaisesti parempi!

Kuten todettua, ei me sentään kokoajan vain sisällä olla. Meillä on ollut tälläviikolla jos jonkinmoista härdelliä remontin suhteen - ehkä tärkein uutinen on se että me ostettiin keittiö! Sen kanssa on tosiaan ollut vähän stressiä, koska tuntui ettei saada siitä ikinä juuri niin täydellistä kuin tahdotaan, aina oli jotain pielessä. Nyt voikin ottaa vähän rennommin kun on edes yksi asia täysin hoidossa! Se oli kuitenkin melko tärkeä saada hoidettua ajoissa, jotta saa tietoon minne vesi- sekä sähköjohdot täytyy sijoittaa.

Teetätettiin aika monet suunnitelmat ja tarjoukset, lopulta ehkä hieman yllättäen parhaaksi osoittautui kotimaisen, melko ison huonekalufirman tarjous. Budjetti oli 15 000 euroa ja juuri siihen hinta laski, saatiin hieman alennusta Stefanin hyvien taustatutkimusten ansiosta, yrittivät meinaan myydä meille melko kalliita laitteita mutta yritykseksi jäi! Jos joku tahtoo kuulla enemmän meidän tulevasta, ihanasta keittiöstä, voin siitä tietysti enemmän kirjoittaa!


Muitakin asioita on toki täysin hoidossa, käytiin Kitzbühelistä (^ jossa Lugi olis tahtonut mennä esimerkiks kouluun) hakemassa vähän lomakkeita jotta saadaan varmasti kaikki mahdolliset avustukset jotka tuleekin tosiaan olemaan melko hurjat! Kyseessä on siis osavaltion maksama energiatuki josta olen jo aiemmin kertonutkin, sitä saa nykyään kuulemma myös Suomessakin vanhaa taloa saneeratessa. Tai kuten mun sisko sanoi - remonttisossu, haha!


Muita uutuuksia en nyt tähän hätään muista, paitsi uusia vaatteita! Munhan oli pakko tilata se uusi talvitakki koska jätin sen vanhan Suomeen ja vaikka kunnon talvea tässä tuskin enää nähdäänkään, onpahan valmiina ensi vuonna odottamassa. Ja koska olen niin pihiläinen, oli fiksu ostaa nyt kun ovat alennuksessa! Omanihan maksoikin sitten hurjat 19,95 euroa! Samaan syssyyn tilasin Lucakselle bodeja ja ihanan jumpsuitin, kun samasta verkkokaupasta saa monia eri merkkejä.

Nyt alan kehittelemään jotain ruokaa, tein jo mulle ja Lugille lounaaks superhyvää kasvissosekeittoa mutta se oli tosiaankin niin hyvää että syötiin se melkein kokonaan! Ups! Mulla olis niin paljon kaikkia juttujakin mutta no can do, ensi viikolla sitten, tai no, saa nähdä kuinka kauan mulla kestää taas huomata että myös olympialaisten jälkeen on elämää! Katsotaan saako tänään illalla masentua vai juhlia matsin jälkeen, apuapuapua heippa!

14 kommenttia:

  1. Ihana suomipoju :D Mua ei voi vähempää kiinnostaa noi olympialaiset, onneks loppuu :D Mut lätkä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mummo oli ostanut olympialaisasun ;) Mun sydän itkee jo nyt kun ne loppuu byää! Onneks kiekko meni noin ihanasti, itken täällä kun luen näitä lopettavien Leijonien haastatteluja :D ♥

      Poista
  2. Huoh johan tätä postausta oon odottanutkin ! Onneks loppuvat tollaset urpot olympialaiset. Siis moi katoin eilen jotain typerää kelkkailua ja mietin siinä vain itsekseni, että mitä ihmettä? ? Miks siellä kelkassa pitää olla ne kaikki tyypit.... en tajuu :/ haisulille pusit ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakaan se kelkkailu ei sytytä, se on tylsää kun ne vaan kaikki vetää samanlailla sitä samaa tyhmää putkea ja tosi harvoin joku mokaa. :D Haisulipusuja takas ♥

      Poista
  3. Jee kiva kuulla teistäkin taas :----) onnea keittiönostosta haha :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiireinen mää ... :DDD Kiitos ! Yks huoli vähemmän :D

      Poista
  4. söpis suomipoika <3 keittiöpostausta jooooo!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2,5 kuukauden päästä uudestaan ;) Selvä ! Tulee ! :D

      Poista
  5. Hassissakin tietysti odotetaan innolla keittiötietoja.Haluanhan toki tietää,minkälaisessa keittiössä iltapäiväkahvit juodaan,jos vaikka joskus taas innostuisin sinnepäin matkustamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sentään JOS, toivottavasti KUN :) Meillä onkin sitten tilaa juoda kahvia :D !

      Poista
    2. Kyllä minäkin toivon,että KUN,mutta elämässä ei koskaan tiedä....

      Poista
    3. Ei niin, mutta TOIVOTAAN ♥ !

      Poista