lauantai 8. helmikuuta 2014

Sairasterkut

Pari erittäin huonosti nukuttua yötä takana ja mieluiten menisin heti nukkumaan, mutta en malta olla odottamatta Stefania ensin duunista kotiin. Lucaksen olo on ollut kotiinpaluun jälkeen tosi vaihteleva - lämpö on heitellyt miten sattuu ja olen epäillyt jos jonkinmoista sairautta kunnes eilen illalla sain varmistuksen. Se alkoi aristaa molempia korviaan ja toinen alkoi vuotaa ihan valtoimenaan. Yöllä kipuitku jatkui aamuneljään asti, just kun mietittiin että nyt on pakko lähteä hakemaan lekurilta troppeja se sitten vihdoin nukahti.


Yöllisen heilumisen ja hankauksen vuoksi näytti tukka melko lennokkaalta...

Tänä aamuna lähdettiin heti Söllin päivystävälle lääkärille jonka ei tarvinut kuin kurkata korviin ja diagnoosi oli täysin selvä - molemmissa tulehdus, toisesta tärykalvo revennyt. Saatiin antibiootit ja muita lääkkeitä ja voi miten meillä asustaakin taas onnellinen lapsi! Se nukkui sohvalla pitkät päikkärit melkein pystyasennossa ja tuinkin äsken sänkyynkin sille vähän korkeamman unipaikan, sinne se nätisti uinahti. Saa nähdä millainen yö tällä kertaa tulee, toivottavasti edeltäjiään edes vähän parempi.


Lomapostausta (ja muitakin) saatte siis vielä hetken odotella, ensin jumituin katsomaan ihanan Til Schweigerin Keinohrhasenia telkkarista (taas...) ja nyt vielä P&G:n ihania Danke Mama-olympiakamppismainoksia Youtubesta. Mä itkeä vollotan näitä katsellessani, ylhäällä lyhyt telkkarissa pyörivä ja saksaa osaamattomille: "Sinä opetat että kaatuminen tekee vahvemmaksi. Kiitos äiti.". Katsokaa vielä noita kampanjan muita videoita, en voi olla taas ainut kuka parkuu! No en olekaan, parkuu ne urheilijoiden äiditkin!

Noniin ehkä mä menen pesemään ne vähät jäljellä olevat ripsivärit pois ja lopetan tämän herkistelyn ja jään odottelemaan! Mun uuden älylaitteen kanssa, sain Stefanilta ystävänpäivälahjaks pikkuisen tabletin, vielä kun jaksaisin opetella käyttämään sitä niin voisin ladatakin siihen jotain! Toivottavasti kauniita unia!

12 kommenttia:

 1. Voi mummon poloista suloista pupulia. Ei olla mekään terveitä täällä... Suukko Lucasille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks Lugibugi on raivokohtauksia lukuunottamatta vähän parempi, kuten huomasit :D Paranemisia sinne ♥

   Poista
 2. Ja voi isomummon poloista suloista pupulia.Hassissa ollaan terveitä.Halit kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isomummo onkin terästä :) ! Paljon haleja myös sinne ♥

   Poista
 3. Turkinkylällä ollaan myöskin sairaita :/ haisulille paranemis hali ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan jo melkein terveitä, jos Haisulin raivotautia ei ota huomioon :D Paranemisia sinne ♥

   Poista
 4. Voi Lukas parkaa, toivotan pikaista paranemista! Jaksamisia myös sinulle ja toivottavasti pysyt itse terveenä!

  Terveiset sateisesta Wienistä (lumet hävisivät jo :(),
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo kipeänä, korvatkin aukes tiistaisen lennon jäljiltä vasta pari päivää sitten. :D Lucaskin voi onneks jo paljon paremmin! Meillä on vielä lunta Tirolissa, mutta saa nähdä kuinka pitkään... on kyllä ollut erittäin alisuoritustalvi. :D

   Poista
 5. voi ei minityypin tukkaa, mainio!! :D mutta tosi kurjaa noi korvatulehdukset. pikaista paranemista pienelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tollanen Einstein :D Joo, täytyy toivoa ettei ala mitään kamalaa kierrettä kääk ! Pieni voi onneks jo normaalin vauhdikkaasti ♥

   Poista
 6. Huomasin juuri että olin kirjoittanut nimen väärin, sori Lucas :).
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou hätä, sehän taitaakin olla paljon yleisempi k:lla kuin c:llä :)

   Poista