lauantai 15. helmikuuta 2014

Sotschi vie, sori!

Hupsista! Kuten sanoin, olympialaiset vähän verottaa mun koneella istumista, koska telkkarin kaksi ihanaa kanavaa näyttää niitä aamusta iltaan ihan taukoamatta. En katso pelkästään sellaisia lajeja joissa kilpailee jommankumman kotomaan kansalainen, vaan curlingia ja pikaluistelua lukuunottamatta ihan kaikkia mahdollisia. On ihana fiilistellä kun ei tätä voi tehdä kuin neljän vuoden välein! Illalla hypätään mäkeä, mua jänskää jo nyt!


Olympialaiset siis pyörii aina kotona ollessa ihanasti tossa taustalla, Lucashan ei telkkaria edes katso (ehkä koska se on melko ylhäällä seinällä?) mutta sen ollessa unimaailmassa mä olen mieluiten sohvalla peiton alla ja katselen niitä, jos on joku tylsempi laji niin luen tabletilla muiden blogeja (tai olympiajuttuja, ups...). Löytyykö meidän lukijoista muita talviurheilun ystäviä vai olenko taas ainoa hulleropossu?

Ei me silti kahta viikkoa sisällä jumiteta jos joku näin nyt luulee! Ollaan ulkoiltu paljon koska täällä on valitettavasti ihan kevätkelit. Kyllä, se on aika valitettavaa koska eihän meille ehtinyt tulla edes kunnon talvi! Kamalaa jos tämä naurettava talvi oli nyt tässä, vaikka toki mä odotan taas kevättä ja kesääkin jonkin verran - kiitos Lucaksen. Odotan myös kovin remontin tuloksia, mutta en itse remonttia!


Jos jossain on vähänkin vettä - esimerkiks pieni puro, pitää sitä ehdottomasti jäädä tuijottamaan!




Stefan tahtoi ottaa meistä kuvia eikä meinannut ymmärtää että me ei voida katsoa kameraan kun aurinko paistoi suoraan sen takaa silmiin!



Ajattelin että oltais kierretty yksi kiva peltolenkki (jonka kuuluisi olla hiihtolatu, mutta ei näillä lumilla), mutta se olikin jäässä! Ja koska siinä on kävelty niin paljon, ei Lucas oikein pystynyt taapertamaan noin epätasaisen muhkuraisella, liukkaalla polulla joten käännyttiinkin takaisin.


Hoppa, Lucaksen uusi lempisana! Jos se kompastuu tai mitä tahansa putoaa maahan (tai se itse tiputtaa), sanoo se heti HOPPA! Saksankielisten käyttämä (muidenkinko?) hoppla tarkoittaa siis hupsista, oho.

Nyt jään taas odottelemaan että Lucas heräisi niin päästäisiin pihalle nauttimaan auringosta. Oltiin Stefanin äidillä aamupäivällä lounastamassa kunnon tirolilaista ruokaa ja Lucas söi superhyvällä ruokahalulla hapankaalia! Mä en ole antanut sitä sille ollenkaan kun olen automaattisesti ajatellut että kaikki lapset vihaa sitä mutta ei! Noniin ennenkuin taas eksyn höpöttämään jotain turhuuksia sanon heippa ja hennosti lupaan yrittäväni saada blogin kirjoittelun mahtumaan jonnekin olympialaisrakoon, pusbyeee!

18 kommenttia:

  1. Eikä, miten söpö haalari! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinon, Reimalla on ihania kuoseja ♥ Jopa pojillekin :D !

      Poista
  2. Mä oon jääkiekon ystävä, eli lähinnä olympialaisten jääkiekkoa seuraan :D samoin sitten kaikki laskettelu- ja hiihtojutut on tullu seurattua vähän niinku pakosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä pakosta, onko poikkis penkkiurheiluhullu! Stefan ei, sitä niin ärsyttää kun koko päivän pyörii vaan olympialaiset, sitä meinaa jo sillon kyrsiä jos katon yksittäistä maailmancupin kisaa :D ! Ja hei alppihiihdot on musta ehkä melkein ne jännimmät, kiekon jälkeen tietty !

      Poista
  3. ompa mageet maisemat!!! Me katotaan kans pikkumiehen aamuisin kisoja =)))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta kurjan lumettomat :( ! Aaron onkin varmaan innokas katsoja, meidän pikkumiestä (no eikä isompaakaan) ei oikein vielä kiinnosta :D

      Poista
  4. teillä sentään paistaa aurinko,vaikkei lunta olekaan riittävästi.Hassissa harmaata,ei näy aurinkoa ei täysikuuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään tänään tuolta näytä, pilvet roikkuu niin alhaalla ettei yhden yhtä vuorenhuippua näy! Aamulla samaisista pilvistä sateli jopa lunta, tai räntää, mutta kuitenkin. :)

      Poista
  5. Hei apua, miten mä vasta nyt löysin kunnolla tänne sun blogiin!?! Oon aikasemminkin tainu kipasta, mutta nää maisemat ja ihanat kuvat on menny multa ihan ohi. Niin ja meillä katottiin aamulla Curlingia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei en tiedä, mutta tervetuloa nyt :D Ja mä olin just eilen aamulla superkiukkunen kun kaikki hyvät lajit oli sumun takia peruttu ja tuli vaan sitä typerää curlingia :D !

      Poista
  6. Mä en ainakaan ole katsonut olympialaisia.

    -Ville-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä kans vähän aattelin et sä et varmasti ainakaan. Et tälläkertaa lomaa sentään ottanut? Ei edes paljoa haitannut eilen että netti oli koko illan poikki, oli sen verran jännä joukkuemäki!

      Poista
  7. Mäkin tykkään kattoa olympialaisia, lähinnä näitä Suomi-lajeja tosin. Jääkiekko on ykkönen. :) Työt ja telkkarittomuus vähän verottaa kisojen seuraamista. Olen niin huono kattomaan suoria ohjelmia netistä! Lumilautailua tuli seurattua sen verran, että pystyi jännittämään miten entinen luokkakaveri metsästi itselleen hopeaa! Upea juttu. :) Onneksi on työpaikat olleet sellaisia, että olympialaisia on niiden telkkujen välityksellä voinut seurata ainakin sivusilmällä. Kivoja kuvia, mutta on kyllä aika vähän lunta! Täällä sitä on taas satanut monta päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jääkiekko on kyllä ehdoton ykkönen! Seuraavina tulee mäkihyppy ja alppilajit, niissä kun saa jännätä tämän kotimaan urheilijoita! Meillä tosiaan onneks nuo pari Saksan kanavaa näyttää vuoropäivin iiihan koko päivän kaikkea ihanaa, jos ei tule jotain livekamaa niin tulee kaikkia koosteita tai muisteluita. :)

      Hyviä duunipaikkoja :D ! Onneks munkin pomo yleensä heltyy ja antaa mun katsoa, olettaen että leikin samalla sen kanssa esimerkiks legoilla :D Asutko kuinka pohjoisessa, Keski-Suomessa sitä ei ollut yhtään! Meilläkin on varjopuolella enemmän, mutta tohon Sonnseitelle paistaa aina arska niin se sulattaa kaiken heti. :D

      Poista
    2. Mä oon täällä itärajalla Kuusamossa. :) Tänä talvena yks Suomen lumisimpia paikkoja! ps. Sulla on kyllä maailman paras pomo!

      Poista
    3. No sitten :) ! Ihana Lappi ♥

      Poista
  8. En mä nyt pystynyt ottamaan lomaa kisojen ajaksi :( On mulla koko ajan töissä kyllä Ylen mainio Sotshi-areena käytössä puhelimessa, mutta eipä noihin kisoihin kyllä töissä pysty keskittymään. No pakko sanoa, että miesten parisprintin kyllä tänään katsoin...

    Salzburg oli muuten Sotshin kanssa viimeisellä kierroksella vastakkain 2007, kun KOK äänesti näistä Olympialaisista. Putinilla tais olla vähän enemmän hilloa Olympiakomitean saunakassaan, kun Itävallan virkaveljillä. Salzburgiinhan ei olis käytännössä tarvinut rakentaa mitään suorituspaikkoja, kun kaikki olis ollu valmiina.

    -V-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ! Vähänkö olis ollut hienoa ! Joo Salzburg ei olis ehkä saanut ihan 40 miljardia palamaan :D ! Eipä täältä kukaan ole näyttänyt uudestaan mitään hakeneen byhyy. :(

      Poista