maanantai 9. syyskuuta 2013

Meidän maanantai.

Viimeisimmästä meidän päivästä on jo aikaa vaikka sitä on toivottukin, mutta kun muistan kuvien oton aina vasta kun päivä on jo melko pitkällä! Eilen kuitenkin ihanan Niilon päivän tarinasta reipastuneena päätin että tänään sen saatte kun ollaan sinne Innsbruckiinkin kerta menossa ja laitoin kameran jo valmiiksi pöydälle, etten varmasti unohda!

Heräsin Lucaksen ensimmäisiin mölinöihin kello 6:40. Ensin se höpötteli rauhassa itsekseen, kunnes nousi seisomaan, heitti norsunsa lattialle, heittäytyi martyyrina takaisin makuulle ja jätti sitten vielä jalkansa pinnojen väliin, jolloin höpötys muuttuikin jo melkein kiukutteluks! Noustiin 6:55, Stefanilla oli vapaa joten se sai nukkua pitkään.

Hoideltiin aamuhommia - tärkeimpinä vaipanvaihto ja kahvinkeitto! 7:20 päästiin syömään aamupuuroa kera banaanin ja veden.


Puuroisilla sormilla on ihana silitellä mamia...


Aamuisin Lucas on tosi iloinen ja viihtyy yksin lelujensa kanssa, kun on pitkän yön ollut ilman niitä! Aamut onkin ainoita hetkiä kun voin sen hereillä ollessa istua hetken koneella, sen kanssa jutellen ja välillä sen haalarin lahkeita korjaillen.


Lucas tykkää aamuisin myös kovasti rakastaa, pussailla ja halia ♥. 8:10 vaihdettiin taas likainen vaippa, pestiin hampaat ja laitettiin päivävaatteet päälle. En tahtonut kuitenkaan häiritä Stefanin unia hakemalla vaatteita makkarista, joten laitettiin olkkarista löytynyt Vendin haalari.


Olin tiskaamassa ja Lucaskin päätti ahkeroida. Arvostan. Teippasin sitten nuo kaapinovet kiinni... Meni hermo. 9:15 Lucas alkoi jo tylsistymään, joten laitettiin naapurilta saadut jättimäiset kuravaatteet päälle ja mentiin pihalle.


Sateista, harmaata ja märkää! Ihana syksy, voi kunpa saisin sen välikausihaalarin jo pian!


9:50 tultiin takaisin sisälle ja alettiin kokkailemaan. Keitin samalla uudet kahvit, koska arvelin Stefanin kohta heräävän ja oikein arvelinkin. Lucaksen ruoka oli 10:25 valmista ja se söikin suurella ruokahalulla tomaattipaprikasipulipastansa, mamin lounas oli tuore kahvi! Samoihin aikoihin Innsbruckin klinikalta soitettiin, ettei meidän tohtori ole TÄNÄÄNKÄÄN paikalla joten kontrolli siirtyi TAAS huomiselle! Ärrrr!

Lucas joi vielä maidon ja 10:45 vein sen sänkyyn, jonkin aikaa se ehti siellä mölistä ennenkuin nukahti. Mun piti siivota, mutta yllättäen (not) jumituin Facebookin kirppareille ja Huutonettiin katselemaan haalareita Lucakselle... Valvoin eilen puoli yhteen asti kun jumituin lukemaan kirjaa (taaskin tosi yllättäen), joten yritin kello 11:30 mennä myös päikkäreille, mutta puoli tuntia yritettyäni luovutin ja menin siivoamaan.


13:30 makkarista kuului höpötystä, kun Lucas päätti vihdoin herätä! "Nukkuittä hyvin", sanoi Stefan. Päikkäreiden jälkeen se on myös aina ihan vallattoman hyvällä tuulella! Vaihdettiin vaan vaippa ja vaatteet ja lähdettiin sitten heti kauppaan kello 14:00.


Käytiin ensin lastenvaateliikkeessä etsimässä syystöppösiä mutta ei löytynyt! Kotiin tultiin 15:10, jolloin sulatin Lucakselle äkkiä pakkasesta itsetehtyä kasvissosekeittoa, lisäks se sai leipää ja maitoa. Sillä aikaa kun Stefan syötti Lugin, tein mä tortilloja varten kaiken valmiiks. Tortilloja syödessä katsottiin Kitzbühel Sokoa (haha, hulvaton, oonko ainut kuka tätä katsoo?) jossa oli ihana talvijakso!


Sitten vaan seurusteltiin ja leikittiin, kello 18:10 syötiin yhdet luumut. Stefan leipoi samalla olutleipää ja olis tahtonut tehdä vielä kaspressknödeleitäkin, mutta sanoin että mieluummin huomenna! Leipäänsähän se leipoi Lucaksen yhdessä lelulaatikossa... Ok.


18:35 alkoi ihana jokapäiväinen Täydelliset naiset, jonka katson aina Lugin kanssa lattialla istuen tai maaten. Sitä ei kiinnosta katsoa telkkarista muuta kuin alkutunnarit ja mainokset, en tiedä johtuuko se siitä että ruutu on noin ylhäällä. Sen aikana tietysti leikittiin, koottiin kalapalapeli noin tuhat kertaa ja pojat ehti myös reenaamaan kävelemistä ympäri kämppää!


Kello 19:55 mentiin kylpemään, sieltä iltahommiin ja sitten Lucas palloili vielä peppu paljaana siihen asti kunnes sain puuron tehtyä. Sekaan laitoin persikkabanaanisosetta, saatiin eilen naapurilta iso kasa persikoita! 20:30 syötiin puuroa, sen päälle vielä maitoa. Hammaspesu meinas olla vähän hankalaa, koska Lucas oli jo ihan puoliunessa ja vietyäni sen sänkyyn se ehtikin ainoastaan kerran kääntämään kylkeä ennenkuin nukahti. Siltä jäi tänään toiset päikkärit välistä, yleensä nukahtaminen kestää vähän kauemmin.

Semmoinen maanantai meillä, entäs teillä? Meillä on siis huomenna aika Innsbruckissa aamupäivästä (jos on...), joten täytyy lähteä jo kympin maissa ajelemaan, eli nyt äkkiä suihkun kautta vielä hetkeks sohvalle ja sitten voiskin jo mennä nukkumaan. Pusciao :* !

8 kommenttia:

  1. ihana ihana ihana!Isomummo sai jo aurinkoiseen aamuunsa suloisuutta blogiasi lukiessa ja kuvia katsellessa.Rakastan teitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kommentointi niin vaikeaa olekaan eihän :) ! Love u too, haleja ♥

      Poista
  2. Kääk. Sulkku poju <3 Toi kuva,missä Lucas istuu suu auki lattialla raidallisessa, vihreävetoketjullisessa asussa ! Ihan ku sinä pienenä. Toinen on se,missä on musiikkilelu hyppysissä. Ilmetty Hertta n. 1 v <3 Sitten... Katsopa kulmien asentoa kuvassa missä olette yhdessä. Ihan Olavin ilme :Toivotaan vaan, ettei kulmakarvoista tule yhtä tuuheat ja pitkät kuin isopapallaan :D Pus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kieltämättä vähän samoja piirteitä molempiin. :D Ja mitä, semmoset kulmakarvathan olis ihanat, "Haetanneeko tuo mittään" vois Lugikin sit sanoa :D

      Poista
  3. Mähän sanoin jo heti ku näin Lucaksesta ekan kuvan että ihan ku olavi pappa ♡♡♡♡ ja nyt ku kattoo näitä kuvia ni aina vaan enemmän papan näkönen, kun on tietty ilme :D tätiltä pusut ja Luna serkulta kans ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ehkä siitä tulee myös luonteeltaan samanlainen ♥ Puseja sinne, kato niitä töppösiä tänään ja soita mulle jooko :* !

      Poista
  4. Ihana tuo vika kuva, pikku toukka nukkumassa <3

    VastaaPoista