lauantai 7. syyskuuta 2013

Kuvakatsaus / Hoi lukijat!

Mun mami, eli Lucaksen Suomimummo, tykkää kovasti kuvista. En tiedä teistä muista, luetteko mieluummin kunnon tekstejä vai katsotteko mielellänne myös (huonolaatuisia, sorry...) kuvia beibistä, joita näkee joka blogissa. Okei, tietysti Lucas on ainutlaatuinen (haha, kukapa ei), en ole törmännyt vielä yhteenkään suomalais-itävaltalaiseen beibiin! Enivei, koska tämä blogi oli tosiaan alunperin pelkästään Suomituttuja varten, on niillä myös paljon sananvaltaa!


Mun synttäreitä vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa. Stefanin äiti oli taas leiponut kakun, täällä ei ole normaalia että leivot itse synttärikakun, vaan joku toinen tekee sen aina, passt! Lucaksen mustelma otsassa on muisto varmaan jostain kaatumisesta, varsinkin väsyneenä täysiä kontatessaan se usein kompastuu omiin jalkoihinsa... Dorka ♥.


Viime päivät on olleet taas tosi kuumia! Käytiin Badeseellä (no se meidän viereinen maauimala) leikkimässä sillä ihanalla hiekalla, vaikkakaan kunnon hiekkalaatikkoa sieltä ei kyllä löydy. Tuokin loota oli jonkun aurinkovarjon pidike, mutta muutkin lapset oli selkeästi leikkinyt siinä!


Viileä vesi sai Lucaksen pienet nakkivarpaat vähän kipristymään mutta ilo ei kadonnut, ellei Stefan olis pitänyt siitä tiukasti kiinni niin se olis tuupannut itsensä tonne lampeen pää edellä!


Pääsi pojat sitten myös kunnolla leikkimään sillä vedellä! Jouduttiin myös riisumaan Lucas kokonaan, koska se pärskytti tota vettä niin hulluna ja tahtoi konttailla tossa matalikossa, mulla oli silloin jo niin kiire etten ehtinyt enää kuvata.


Eilen käytiin vielä Lucaksen kanssa leikkimässä taas ihanan Luis-pojan kanssa, joka on vain puolitoista kuukautta Lugia nuorempi. Tutustuin sen mamiin ihan vahingossa jokin aika sitten kauppareissulla, kun ei mahduttu ohittamaan vaunuilla toisiamme ja piti kulkea peräkanaa. :D Siitä asti ollaan sitten tapailtu toisiamme, mamit kahvittelee ja pojat leikkii uskomattoman kiltisti keskenään (siis ainakin melkein aina)!

Nyt lähden vielä ulos maalaaman meidän takaneduksen estekyhäelmää ennenkuin Lucas herää! Kertokaahan mitä te muut tahdotte täältä lukea - enemmän tekstejä vai enemmän kuvia, enemmän vauvajuttuja vai enemmän esimerkiksi Itävalta/Suomi-juttuja - enemmän MITÄ? Nyt on teidän vuoronne kertoa! Kirjoitan osaksi tosi paljon juttuja myös pelkästään itseäni varten, jotta voin myöhemmin tulla lukemaan ja esimerkiks vertailemaan Lucasta mahdolliseen pikkusisarukseen, mutta tottakai myös teille ihanille tutuille sekä muille ihanille lukijoille! Nyt on jo kiirus, ciao! :*

12 kommenttia:

 1. No comment´s . Mummolle kelpaa ihan kaikki! Ikävä alkaa taas ottaa valtaa pienessä sydämessäni. On se vaan kumma juttu, kuinka muuten pärjäilee hienosti,vaikka ei näe rakkaitaan jatkuvasti. Sitten kun Se Päivä alkaa lähentyä, niin laskee tunteja.... Totuuden nimessä täytyy kertoa tämä. Vaikka kolme muuta lapsenlastani asuvat kaikki n. 7 km päässä, niin ikävöin heitäkin päivittäin. Odotan vain eläkkeelle pääsyä jotta voisin olla käytettävissä aina !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten eläkkeellä voitkin tulla meille aina aupairiksi! Tosin palkkana on kyllä pelkkä ruoka ja majoitus. :D Sit palaat aina takaisin Suomeen heti kun tulee se sietämätön ikävä muita! :D

   Poista
 2. Kuvia ja juttuja tasasesti, kuvat on kivoja! :) Ihana vesipeto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on kyllä kivoja ♥ Mulle jopa nämä huonolaatuisetkin :D !

   Poista
 3. Molemmat, sekä kuvat että jutut on kivoja :) musta on kiva lukea teidän kuulumisia, ihan vaan mitä ootte tehny. Ja on mukavaa, että kirjoitat välillä Itävalta-juttuja, jos ootte käyny jossain reissussa tai vaeltamassa jne. Ja perässä tullaan, toinen suomalais-itävaltalainen baby in progress ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että hormonihuuruiselle kelpaa kaikki :D ! Ja joo, toista tarkkaan suunniteltua jäbää odotellessa ;) Toivottavasti tuutte talvella käymään myös täälläpäin maata sen samaisen jäbän kanssa :) !

   Poista
 4. Kaikkea mahdollista, kunhan vaan tarpeeks usein että mullakin on jotain luettavaa ;) joo niimpä, niinku mummo sano ikävä on valtava ja ihan kamalaa ku ei nähä joka päivä :/ pusuja kaikille teille rakkaille ♡♡♡ Siukku ja Luna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun pitäis alkaa lukemaan jotain muutakin eikä vaan aina soitella että pitää päivittää, tiedän paljon kivoja beibiblogeja :D Puseja sinne myös ♥ !

   Poista
 5. Kummi, mummoäiti ja isomummo täällä keskellä Hassia, savusaunan jälkeen
  tulimme siihen tulokseen, että haluamme sekä kuvia, että tekstiä, ja tämä on myös harjoitus, että isomummo oppii kommentoimaan sun blogeja. Halaukset ja suukot ja pus pus, kirjoitti kummi-anja ja mummot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, hyvin opetettu! :) Paljon haleja ja puspuseja myös sinne, toivottavasti oli hyvät vikat löylyt ♥ !

   Poista
 6. Meillä nyt ja aina haaveena että joskus vielä asutaan itävallassa, kaikki kiinnostaa kulttuurista normiarkeen, työhön, asumiseen... Mutta kuvatkin on yhtä kivoja (täällä toinen lastensa kuvaaja, facebookkikansiot täynnä lasten kuvia) kaverit tykkää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveet kannattaa toteuttaa ennenkuin on liian myöhäistä. :) Ja mulla ei taas Facebookissa ole edes kansiota Lugille, tämä on just sitä varten täällä että voin laitella kuvia niin paljon kuin huvittaa ilman että kukaan kitisee :D !

   Poista