perjantai 20. syyskuuta 2013

Yllärimahdollisuus!

Ensin mainittakoon että en ole yhtäkkiä mitenkään kyllästynyt Hausfraun hommaan! En ole edelleenkään suonut töihinpaluulle juuri ajatustakaan, koska en ajatellut sen olevan mahdollista ennen kuin Lucas menee hoitoon - kenellä muka olis antaa duunia kahtena päivänä viikossa (Stefanilla on aina kaksi vapaata), fiksuun aikaan vuorokaudesta eikä liian montaa tuntia päivässä (en tiedä miten selviäisin ilman Lucasta)? Toinen maininta: tässä postauksessa ei sitten ole kuvan kuvaa!

No löytyipäs ihan vahingossa lehteä selaillessa ilmoitus tällaisesta! Valitettavasti ala on sellainen, jolta mulla ei ole yhtään kokemusta - siivoamista! Tai no, kohteet olisivat samanlaisia loma-asuntoja joita itse on oman käytön jälkeen hinkannut Himoksella (tosin siitä ei ole saanut palkkaa), joita on ollut kiva siivota (varsinkin oikein pahassa darrassa). Lisäks mä lukeudun niihin ihmisiin joista siivoaminen on ihan kivaa, vaikka en ikinä olekaan edes miettinyt tekeväni sitä työkseni.

Tämä ilmoitus ei ehkä muuten olis herättänyt mun mielenkiintoa, mutta kun kyseessä olis tosiaan talvikaudella YKSI päivä viikossa, jolta maksettaisiin palkkaa 15 euroa tunnilta NETTONA. Palkka on varmaan siksi noin suuri koska kovin moni ei tahdo noin vähän duunia, sillä työttömyyskorvaus häviää heti, olit sitten yhden tai kuusi päivää viikossa. Mulle se taas olis kuitenkin hyvä, koska kotihoidontuen aikana saa kyllä tehdä töitä, tulorajakin on melko suuri.

Musta tässä ehkä ihaninta olis se, että Lucas sais viettää aikaa ihan yksin isinsä kanssa! Stefan saa tosiaan vapaata aina ne päivät jotka tahtoo, seuraavan viikon työvuorolista niillä tehdään edeltävänä viikonloppuna. Ja jos joku muka ylitsepääsemätön ongelma tuliskin (joka on erittäin epätodennäköistä), niin onhan Lucaksella myös mummonsa. No okei, kaikkein ihaninta olis tietysti se raha! Viisitoista euroa tunnissa noin helposta duunista on aika paljon, varsinkin kun täällä palkkataso tosiaan on Suomea alhaisempi.

Mä en tiedä kuinka suosittu Zimmermädchenin ammatti täällä on (monella on varmasti paperilla ainakin enemmän kokemusta kuin mulla), voihan olla että tämä paikka on jo mennyt eikä mun tarvitsekaan pohtia tätä asiaa enempää. Oon jotenkin kuitenkin tosi innostunut tästä! En epäile hetkeäkään ettenkö OSAISI kyseistä hommaa, koska kuka tahansa osaa siivota, se on ainoastaan laiskuudesta kiinni. Kotimamina on oppinut myös tekemään erittäin nopeaa, mutta silti huolellista jälkeä, kiitos miniterroristin! Enemmän mua epäilytti esimerkiks se, kun yhdessä duunipaikassa mun piti olla KOKKI... siis tehdä syötävää ruokaa maksaville asiakkaille. Kyllä, olen pelkästään ylioppilas, jonka myös silloinen työnantajani tiesi.

Ainoa, mikä mua epäilyttää on se, miten tosiaan kestäisin olla monta tuntia erossa Lucaksesta, koska silloin harvoin kun jossain käyn ilman sitä, on maksimi ollut joku 4-5 tuntia. Joskushan sen on kuitenkin tapahduttava ja tiedän että se olisi huippua sekä mulle että varsinkin Lugille! Jos mä olen jossain ja Lucas on Stefanin kanssa, en ikinä edes mieti että se "on hoidossa". Whaaat, sehän on isinsä kanssa!

Kohta lähtee sähköpostia, jännää! Voi tosiaan olla hyvin mahdollista että se paikka on jo mennyt ja kaikki tämä pohtiminen oli täysin turhaa, mutta oli pakko vähän avautua myös suomeksi mun mietteistä! Nyt alan kokeilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni (Youtubesta harjoiteltuani) karjalanpiirakoiden tekoa (wish me luck), kivaa viikonloppua kaikille :) !

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä eikä liian kuormittavalta, toivottavasti tärppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karjalanpiirakatko? ;) Hohoo, oon niin hauska. Ja tosi aikaansaava, huomenna kyllä laitan sitä mailia sinne....... :D

      Poista