perjantai 27. syyskuuta 2013

Pikaterkut!

Oho, minne katosi taas yksi viikko? Oho, en tosiaan tiedä! Stefanin mummo ja pappa Achenseeltä olivat yks päivä käymässä ja menin ihan shokkiin kun pappa sanoi että Lucaksellahan on ensi viikolla synttärit. ENSI VIIKOLLA JO? Tiedän kyllä varsin hyvin minä päivänä lapseni on syntynyt ja tiesin kyllä että se on tässä kohta, mutta että se on jo viikon päästä!


Ensimmäinen vauvavuosi alkaa olla ohi. En tiedä ymmärtävätkö lapsettomat noiden sanojen merkitystä samanlailla, ainakaan itse en ennen ajatellut sitä mitenkään erikoisemmin. Vauva täyttää vuoden, okei, mutta onhan niitä synttäreitä joka vuosi. Ensimmäisen vauvavuoden päättyminen on kuitenkin ihan ainutlaatuista ja mulla meinaa tulla itku jo nyt, joten jatkan joku toinen kerta!

Yritän kuvien avulla muistella mitähän on tapahtunut... Pöydällä olevat Stefanin mummon tuomat kukat muistuttaa ainakin siitä, että ne kävi tosiaan vieraisilla. Sitten olen näköjään kuvaillut Lucaksen hiuksia, jotka kasvaa ihan hullua vauhtia! Tosin osa tukasta on ihan kiharaa kuten isillänsä, JEE!


Tilasin Suomesta sen välikausihaalarin, koska en vain löytänyt täältä yhtäkään kivaa. Se tuli alkuviikosta, onneks mittailin koon 74 vaikka Lucas käyttääkin lähinnä kokoa 80, koska se on valtava!


Samaan syssyyn tilasin myös töppöset ja rukkaset. Toi haalari oli -50% alennuksessa koska se on vissiin viime kauden mallia, aika kamalaa vai mitä. Sen kanssa käytiin yksi aamu Badeseellä (joo, aamu, koska päivisin on ollut niin lämmin ettei mistään haalarista puhettakaan):


Eipäs, tänään satoi koko päivän! Oli kuitenkin silti pakko päästä myös ulos, Lucas oli innoissaan ja oliskin tahtonut vaan istua nurtsilla siinä sateessa.


Mulla olis iso kasa videoitakin, mutta en osaa kääntää niitä... Mutta tästä saatte yhden oikeinpäin olevan, Lucashan on jo jonkin aikaa työnnellyt taaperokärryänsä kuten taaperon kuuluukin sitä työnnellä! Jatketaan joskus toiste, Stefan tulee hetkenä minä hyvänsä duunista, adiooos!

2 kommenttia:

 1. Awwws! Niin ne vaan kasvaa :O Ja kyllä se eka vauvavuosi on erikoinen, koska sen jälkeen ei ole enää vauvaa, vaan taapero. Itkuhan tässä itselläänkin tulee kun mietin kuinka (no onneksi ei ihan vielä) kohta vietetään meilläkin ekoja synttäreitä :O

  Suloinen pikkumies <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta en vaan ennen Lucasta koskaan ymmärtänyt sen merkityksellisyyttä! Jo pelkästään lause "ensimmäinen vauvavuosi on ohi" saa mut herkistymään... :D On ihanaa että taapero oppii uutta ja kasvaa mutta silti, mihin mun vauva katoaa :o ♥ !

   Poista