maanantai 19. elokuuta 2013

Viikkokuulumiset.

Taas meni yksi viikko ohi ilman että sitä edes huomasi, taas on jo uusi maanantai! Viime viikolla ehdittiin tekemään jälleen ei juuri mitään, mutta mun on nyt kuitenkin laitettava teille (siis lähinnä Suomisukulaisille ettei kukaan soita taas että miksei ole tullut kuvia) vähän kuvia koska Stefanilla on tänään ja huomenna taas vapaa (johan se eilen yhden päivän ehti duunissa ahertamaan) enkä varmasti ehdi oikein dataamaan!


Käytiin lenkillä Ellmaussa, jonne edestakaista matkaa kertyikin yli 7 kilometriä, hups! Oli tosi kiva kävellä, koska lämpöä oli ainoastaan 24 astetta joka tuntui älyttömän viileältä viime aikojen paahteiden jälkeen.


Ollaan myös syöty paljon itse! Stefanin pari kaveria (tykkään näistä kyseisistä kavereista kovin, koska ne on saksalaisia ja ymmärrän kaiken mitä ne sanoo) oli meillä grillaamassa ja Lucaskin sai syödä päivällisensä meidän kanssa ulkona pöydän ääressä. Se alkaa pikkuhiljaa suopua jopa myös noille mun herkkukokkauksille... Nykyään se syökin päivän toisen lämpimän ruuan purkista ja toinen on jotain itsetehtyä mössöä sekä yleensä tuoreita vihanneksia.


Lauantaina käytiin Aurachin eläinpuistossa, joka oli ihan kuin Jurassic Park (olenhan käynyt siellä joo monesti), sinne mentiin sisälle isoista porteista ja osa eläimistä oli siellä vapaana! Toki esimerkiks villipossut oli kyllä telkien takana, samoin tollaiset mustat, karvaiset, sarvipäiset lehmät (?). Siellä oli kyllä tosi paljon eläimiä ja Lucas tykkäs hirveesti!


Vuohia pääs silittämäänkin! Stefanin veljentyttö Lena oli siis myös meidän mukana (samoin veli ja sen tyttöystävä). Bambit oli vapaana, ne oli kauniita, varsinkin pikkubambit. Siellä oli myös huisina kaikkia erilaisia pupuja ja marsuja! Oon muuten aina tykännyt saksan marsu-sanasta, "Meerschweinchen" on suoraan suomennettuna meripossunen ♥ !


Jeeeeeeeee! Nyt jatkan tilauksen tekemistä Babymarktilla, tällähetkellä loppusumma näyttää 260 euroa... Mutta siellä on uusi testivoittaja-turvaistuin, ei summa muuten olis noin valtava! Superkivaa viikkoa kaikille, ciaooo!

4 kommenttia:

 1. Kukas tädin pallopää istuu siellä rattaissa niin dorkan näkösenä serkun vanhassa tipuasussa :D ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä vähän tommonen kaulaton dorka! :D Tipuasu on pituudeltaan perfekt, muuten on vähän serkun venyttämänä löysä. ;) Siinä on kyllä vähän erikoinen mitoitus, koska normaalisti Lugi käyttää nyt kokoja 74 ja 80 ja se on 86/92!

   Poista
  2. <3 voi että olis kiva osallistua tuollaisiin tavanomaisiin eläntarhareissuihin :D mum

   Poista
  3. Ei se ollut mikään oikea eläintarha! Sieltä mä bongasin sulle ne kukatkin :D

   Poista