torstai 8. elokuuta 2013

Torstain toiveita!Kuva cdon.fi

Lucas tahtoo taaperokärryn! Tai siis, Lucas tarvitsee taaperokärryn koska tällähetkellä se yrittää kävellen työnnellä leikkikaartaan ympäri kämppää (ei, siinä ei ole renkaita alla). Puinen vai muovinen? Puinen on kuulemma tukevampi ja kauniimpi, mutta muovinen pitkäikäisempi, sitä kun voi käyttää myöhemmin myös ulkoleikeissä. Jarrumekanismi on ehdoton, mutta mitä muuta pitää ottaa huomioon?


Racoon Baby Boy Rainsuit, Kuva ballot.valmiskauppa.fi

Lucas tahtoo kurahaalarin! Okei, Lucas ei välttämättä tarvitse kurahaalaria, koska Itävallan syksy ei yleensä ole kovin kurainen. Mutta jospa tänä syksynä normaalista poiketen sataiskin tosi paljon ja joka paikka olis märkä? Sillon olis hurjan kiva että olis joku tollanen oikein söpö haalari joka päällä vois konttailla ympäriinsä niljakkaassa maassa syömässä kiviä ja limaista nurmikkoa. Joo, mami toiveajattelee että Lucas muka liikkuis parin kuukauden päästä edelleen kontaten... Olis se kätevä vaikka kuivalla hiekkalaatikollakin!Lucas tahtoo toppahaalarin! Meillä on kyllä yksi, mun kaverin pojan vanha (kuten monet muutkin Lucaksen vaatteista), mutta se on tosi tummansininen ja mä himoitsisin jotain vähän vaaleampaa, esimerkiks tota ylläolevaa Jonathania. Ei, mä en tunne mitään haalarimerkkejä, mutta tuo oli oikeastaan ainut söpö minkä löysin! Voihan talvella käyttää vaaleampaakin, lumihan on puhdasta? Lucas on sellainen pihahirmu että kaks haalaria vois tulla oikeasti tarpeeseen!


Kuva amazon.de

Lucas tahtoo lelulaatikon! Tällähetkellä sen lelut majailee entisessä ostoskorissa (entisessä siksi, koska Stefan hajoitti sen sullomalla sitä kaljakorin kanssa vierekkäin auton takaluukkuun, ei mahtunut), mutta se on niin hutera että mua aina pelottaa kun Lucas heiluttelee sitä seisoessaan. Ja olishan tollainen paljon nätimpikin kuin punavihreä muovinen kori jossa lukee Interspar! Nämä sekä nämä oli musta ihan supersöpöjä, niitä voi laittaa päällekäin niin monta kuin tahtoo!

Lisäksi mami tarvitsee ehdottomasti (nyt piti käydä Ikean sivulta tarkastamassa suomenkielinen nimi) kaapin- sekä laatikonsalpoja! Tyhjensin aikaa sitten olkkarin pöydän tavarat juurikin niihin laatikoihin sekä kaappeihin, jotka Lucas oppi nyt sitten avaamaan. Mitä te suosittelisitte, mitkä toimii?

Mami tarvitsee myös jäitä hattuun, talosuunnitelmat alkaa olla sillä mallilla että keväällä pitäisi ihan oikeasti aloittaa remontti. En malta odottaa että pääsen sisustelemaan (rahan- sekä omien kykyjen käyttö sallittua: en aio sisustaa, vaan aion sisustella), varsinkin Lucaksen huoneeseen mulla on ihan liikaa kaikkia ihania ideoita joita en mitenkään voi kaikkia toteuttaa. Okei, nämä oli musta jo vähän turhan övereitä.

Nyt tarvitaan isi äkkiä kotiin että mami sulkee internetin ihmeellisen maailman ja alkaa katsomaan pelottavaa Harper's Islandia. Meidän paras kamera on edelleen rikki, toiseksi parhaan laturi on kadonnut (oon satavarma että se on jäänyt Suomeen, mutta kukaan ei myönnä nähneensä sitä) ja kolmas on tosi hidas enkä oikein jaksa käyttää sitä joten Lucaksen kuvia on turha odotella. Se on kuitenkin yhtä söpö kuin ennenkin, varsinkin kun sen pisimmät suortuvat on alkaneet kihartua! Aaaww adiooos ♥ !

7 kommenttia:

 1. Me (=Niilo) tahdotaan Brion taaperokärry myöskin, mieluiten mustana :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucas ei ole vielä päättänyt minkävärisenä se kärrynsä tahtoo, musta olis kyllä tyylikäs mut sit taas kuitenkin me ollaan vähän värien perään ... :D

   Poista
  2. Mustassakin on väriä, punaset pyörät! :P (muistaakseni -.-)

   Poista
  3. Haha, totta :D ! En tiedä mistä löytäisin ylipäätään Brion kärryn, varmaan sieltä mistä lähes kaiken muutenkin ostan - netistä. :D

   Poista
 2. Luna voi lahjoittaa vanhat prinsessa rattaansa, ajaa saman asian ku taaperokärryt, mut miljoona kertaa halvemmat :D ne o värikkäät. . Pinkkiä monessa eri sävyssä ;) hyvin neiti Lehtosaari otti ekat askeleet ilman taaperokärryäkin ja ehkä vähän turhan aikasin ainakin mun mielestä (vähä reilu 9 kk) huoh. Ikävä <3

  VastaaPoista
 3. Ja hei jos teillä on reikä kahvalliset kaaoin ovet, ni muistaks ne meiän viritykset.. veneen pressun lenkit :F kätevää, ei tarvi porata ja toimii ;) niksipirkkaan voisin myös näitä ideoitani lähetellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kunhan nyt jonkun kärryn saisi, tosin ilman prinsessakuosia kiitos. :D En oo vaan löytänyt mitään, pitää varmaan taas tilata jostain joku! Eikä meillä ole reiällisiä vaan ihan umpinaiset tossa olkkarin kaapistossa mikä lie :( Taidan irrottaa ne kahvat kokonaan, kävis helpoiten!

   Poista