sunnuntai 25. elokuuta 2013

Material/essen.

Internet on ihana paikka! Varsinkin Amazon.de, sieltä voi tilata kotiin kannettuna IHAN mitä tahansa lastentarvikkeista salmiakkiin. Jälkimmäistä en ole kyllä vielä tilannut, koska veikkaan että tulis halvemmaks laittaa jonkun finskin tilille rahaa ja käskeä sitä ostoksille sekä postiin, mutta se on varmaan vähän liian työlästä. Ehkä mä myös jaksan taas odottaa vielä pari kuukautta - mami, sen mies ja niiden kaveripariskunta tulee lokakuun puolivälissä muutaman päivän lomalle yksivuotiasta Lucasta katsomaan :) !

Enivei, saksalainen Babymarkt petti mut eikä suostunutkaan toimittamaan tavaroita Itävaltaan. Joten piti taas kääntyä Amazonin puoleen, josta tällä viikolla tilattiinkin vähän kaikkea tarpeellista. Siis oikeasti tarpeellista, mähän en mitään tarpeetonta koskaan haali!


Uusi turvaistuin! Nimeltään Kiddy Phoenixfix Pro 2, 9-18 kiloisille. Tämä oli voittaja kaikissa itävaltalaistenkin (täällä on vähän tiukempaa kuin Suomessa - äiti: sun autolla ei sais ajaa täällä ollenkaan ja Anna: ei myöskään Chryslerin renkailla) liikenne- ja autoliittojen sun muiden tekemissä testeissä ja turvallisuuskokeiluissa, joten oli aika simppeli valinta! Varsinkin kun se sattui olemaan vieläpä tarjouksessa ja maksoi "vain" 190 euroa. Nojoo, tämmösessä asiassa me ei säästetä, muissa sitten!


No se taaperokärry! Jee! Tämä musta oli viisi euroa halvempi kuin punainen joten tietysti se kotiutui meidän pihitalouteen! Lucas ei ole vielä oikein tajunnut sen käyttöä, vaan työntelee sitä kontaten. Ja ilmeisesti kumartelee Mekkaan päin, tai jonnekin päin. Alaoikeassa kuvassa se taputtaa itselleen kun kärry osui seinään... Jarru piti kiristää tiukimmalle, koska se työntää sitä oikeasti TOSI lujaa ja mamia pelottaa! Onko olemassa termiä juoksukonttaus? Pikakonttaus? Lucas Bolt!


Tällä viikolla tuli myös muutakin paitsi tilauksia - minun ihana kummitätini lähetti paketin! Mulla on ens viikolla synttärit, mutta koska en muistanut edes koko asiaa (näin vanha kun jo olen, byhyy) luulin siellä olevan jotain Lucakselle (kuten aina) ja avasin sen heti ups... Mutta oli siellä pojillekin jotain, esimerkiksi uusi Puppe-kirja, jee! Muumit ja Puppe on mun all time favouriteja, niitä kun on itsekin lukenut/katsonut pienenä niin paljon. Onni on noin ihana kummitäti, kiitos vielä ♥.


Lucas (kuten lukemieni blogien mukaan näköjään aika moni muukin tollanen minitonttu, haha) on alkanut vähän nirsoilemaan syömisen kanssa, eikä oikein suostu syömään muuta kuin omin sormin. Onneks edes niin! Mun oli eilen pakko käydä ostamassa tommonen muovinen ruokalappu jonne se ruoka voi rauhassa putoilla (yritin googlettaa, en löytänyt sen oikeaa nimeä :D), koska muuten joudun putsaamaan lattian viidesti päivässä. Sieltäkin on Lugin mielestä ihan hyvä syödä, oli se sitten paprikapastaa, lohiporkkanaperunasössöä tai jauhelihapuikkoja, joita just tein! Varsinkin ne oli herrrkkua!

Nyt mä alan odottelemaan josko Lucas pian heräis jotta päästäis ulos, koska sade on hetkeks tauonnut! Onneks tuossa muutaman sadan metrin päässä on leikkikenttä jonne pääsee keinumaan, joten kun sade pian taas jatkuu niin voidaan kipittää äkkiä takasin kotiin. Tiistaina pitäis myös pitkästä aikaa kipittää Innsbruckiin tapaamaan meidän kurkkunenäkorvatohtoria, nyt adiooos!

2 kommenttia:

  1. Eilen kotiutui meille samanlainen Brion musta taaperokärry <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih ♥ On se vaan kaunis! Ja on meillä vaan fiksut pojat, kun osasivat jotain noin kivaa toivoa. :D

      Poista