keskiviikko 21. elokuuta 2013

Negaprincess.

Mammablogit, joissa ei tasaisin väliajoin (eli mahdollisimman useasti) kerrota kuinka kurjaa elämä on, kuinka se ja se asia ärsyttää tai kuinka miehen kanssa riidellään jatkuvasti, eivät ole aitoja. Miksi onnellista ihmistä pidetään epärehellisenä, joka ei varmasti kerro koko totuutta? Tykkään toki itsekin lukea blogeja joissa niissä pilvilinnoissa on välillä vähän säröjä kuten aidossa elämässäkin on, mutta miksi sitä, kun pääosin on tyytyväinen elämäänsä, pidetään jotenkin aivan käsittämättömänä asiana?
 

No okei, Lucas välillä ehkä vähän liioittelee onneaan joka saa sen näyttämään "hieman" hullulta...

Olen kirjoittanut tästä onnellisuusaiheesta sekä meidän parisuhteesta ennenkin, joten en nyt ala toistamaan itseäni. Sen sijaan olen vihdoin "aito" ja kerron mitkä asiat mun elämässä tällä hetkellä on äärettömän huonosti ja mitkä ärsyttää. Tuutte huomaamaan että mulla on tosi suuria ongelmia ja ihmiset voi sen jälkeen jatkaa ihmettelyä miten voin muka olla niin onnellinen ja miksen valita tarpeeksi.

• Naapurin eläkeläismies virittää moottoripyöräänsä ja ajaa sillä tiellä edestakaisin lähes joka päivä, yleensä Lucaksen päiväuniaikaan (kuten nyt). Ellei se viritä sitä, se ajaa nurmikkoaan.

• Lucas pureskelee ja repii kaikista kirjoista sivuja tai kulmia, eikä sillä ole enää kuin ihan muutama kirja joita se saa lukea yksinkin, sellaisia joista se ei saa revittyä paloja irti. Suuri osa kirjoista piti nostaa karanteeniin.


• Hyvän laturin kamera on edelleen hukassa ja joudun käyttämään dorkakameraa, joka on niin hidas että kun painan laukaisunapista ehtii Lucas poistua koko kuvasta ennenkuin välähtää.

• Stefan ei käsien pesun jälkeen ikinä kuivaa käsiään pyyhkeeseen, vaan paitaansa. Vielä pahempi on jos se ei kuivaa niitä ollenkaan ja tulee koskettelemaan mua. Häpeäis!

• Lucas repii aina syödessään pöytäliinan sekä sen ruoka-alustan pidikkeen irti ja heittää sen lattialle. Haaveilen tästä, joka laitetaan imukupeilla pöytään kiinni. Voi ei, ratkaisu ongelmaan!

 
• Lucas saa nykyään vaipanvaihdon kestämään about kymmenen kertaa niin kauan kuin normaalisti. Housuvaipat on pelastus, mutta se likaisen vaipan pois ottaminen on aivan mahdotonta ja se sen aiheuttama huuto kuuluu varmaan naapuriin asti.

• Lemmen viemää on jo toista viikkoa kesätauolla ja uudet jaksot alkavat vasta maanantaina. Viisi päivää vielä, en kestä!

• Jos Lucas on vähänkin väsynyt, kuten äsken, se suuttuu kun ei saa purra/repiä hiuksista/nipistellä/raapia tai muuta yhtä miellyttävää.


• Telkkarista ei tule enää Wallandereita! Nöyyyy! Mikä nyt on mun sunnuntain kohokohtani?

• Meidän minimaalinen kotimme, säilytystilan puute, ylipäätänsä tilan puute, eteisen puute, typerä ruokailuryhmä, typerällä ruokapöydällä oleva tietokone jolle ei ole muuta paikkaa, hetkessä likaantuvat ikkunat, keittiön hana jonka vesi kestää ikuisuuden lämmetä... Vielä jonkin aikaa pitäis kestää!

• Se, että olen Lucakselle "mama", enkä tiedä milloin se ensimmäisen kerran sanoo/on sanonut sen tarkoituksella eikä muuten vain niitä näitä höpötellessään.

• Mulla ei ole yhtään suklaata kotona !

Onpas mulla kurja elämä. Talveenkin on vielä niin kovin pitkä aika, taidan tästä lähtien valittaa sit edes siitä joka päivä, vaikka olihan nuo mun harmituksetkin aika suuria, eikö? Nyt kun tämä on pois alta niin kertokaahan mikä teitä ärsyttää ja jos tahtoisitte kenties lukea jostain tietystä asiasta. Ehkä jostain vähän positiivisemmasta. Hauskaa loppuiltaa kaikille, naurakaa paljon! :)

10 kommenttia:

 1. Onpa kurjaa! First world problems... :D Meilläkään ei oo suklaata, yhyy!

  Ja ahahhahaaa nauroin ihan ääneen tolle Lucaksen ekalle kuvalle! Ihana :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta ehkä hieman häiriintyneen näköinen ...... :D

   Poista
 2. Voi että ku sulla tosiaankin on ihan kamalia ongelmia :D Ja Lucas on kyllä aika surkeen näkönen tossa alimmassa kuvassa, hieman samaa teatraallisuutta havaittavissa ku draama serkullansa päivittäin :D puspus love you, Lucakselle iso rutistus kummitätiltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Lucas alkaa joo vetään vertoja jo itse dramaqueenillekin :D ! Puseja ja hyvää tohtorireissua ♥

   Poista
 3. Ihana Lucas, miten se saakaan tehtyä noita ilmeitä!:D<3 En myöskään ymmärrä, miksi tosielämän pitäisi olla vain jotain kärsimystä, miksei ihmiset voi yksinkertaisesti olla onnellisia, oikeasti, ilman, että heidät leimataan teeskentelijöiksi? Onnenhan pitäisi olla tavoiteltava asia, eikä ongelmien listaaminen tyyliin kellä on eniten huolia ja murheita, voittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIIINPÄ ... :D Ei aina voi olla kaikki täydellisesti mutta aika monesta asiasta löytää edes jotakin positiivista kun aikansa etsii, mutta jos on sellainen hundertpro pessimisti niin on varmaan hankala kuvitella että kukaan muukaan vois olla onnellinen tässä kylmässä, katalassa maailmassa! Ihan kiva maailmahan tää on. :)

   Poista
 4. Onneks mun blogissa on vastapainoa noilla täydellisen onnellisillle blogeille kun valitan kokoajan jostain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ahh kuinka rakastan sun valituksia :D ♥ ! On mukava lukea sellasia juttuja Suomesta ja suomalaisista, ikävä pysyy poissa kun säilyy se totuus mielessä eikä mitkään romanttiset haavekuvat. :D

   Poista
  2. Hahah :D Tuli muuten mieleen, bongasin saman bodyn minkä Niilo juuri sai lahjaksi, tuo apina. Ja tohon tabletin repimis ongelmaan, siis mähän teippasin läpinäkyvällä pakkausteipillä ton fuckin ikeatabletin pöytään kiinni, eipähä revi enää :D

   Poista
  3. Ai vitsi hyvä idea :D ! Ja haha just toi samainen body on yks harvoista vaatteista joita oon ite ostanut, ja sekin vain koska pyörähdin toisen maman kanssa Name Itillä ja siellä oli 3 bodya 9,99 eurolla niin raaskin, oon kyllä paras shoppailija... :D

   Poista