keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Suomi kutsuu!

Laukut on melkein pakattu, yllättäen Stefanin osuus puuttuu! En tiedä pitäiskö mun kuitenkin pakata senkin kamat koska otetaan käsimatkatavaroiden lisäksi vain yksi yhteinen laukku mukaan ja sen pakkaustyyli on just niin miesmäinen ilman mitään järjestystä. On taas kiva pakata vain reilun viikon tavarat, kun aika usein on kuitenkin joutunut ahtamaan koko elämänsä kolmeen laukkuun. Kerran Münchenissä kysyivät mun 180 senttiä pitkästä, laudan lisäksi kenkiä ja vaatteita täyteen tungetusta lautapussistani "onko täällä golfvarusteita?" On joo, oonkin usein nähnyt kaksmetrisiä golfmailoja!


Tänään käytiin vielä aamulla kävellen kaupassa, piti siis lähteä jo yhdeksän maissa koska täällä tulee kammottava kuumuus jo ennen kymmentä. Toivonkin kovasti ettei Suomessa olis näin kuuma, ei siis välttämättä tarvitse sataa, mutta kyllä mulle pilvet kelpais! Nyt mun täytyy jatkaa kaikkien asioiden viidenteen kertaa tarkistamista ja kohta pitääkin laittaa Lucas jo nukkumaan ja mennä sitten mahdollisimman pian itsekin perässä! Huomenna on rauha mennyttä, saa nähdä ehdinkö tai jaksanko postailla Suomen päästä, mutta jos en, niin ensi viikon lauantaina me palataan kotiin. Ihanaa lomaa meille ja oikein hauskaa juhannusta kaikille :) !

2 kommenttia:

  1. Moi, löysin sun blogin juuri ja meinaa nukkumaanmeno venyä, kun luen juttuja :D Mäkin asun Itävallassa, tosin Niederösterreichissa. Oli tarkoitus tulla vaan opiskelemaan, mutta hups vaan, Itävallassa ollaan edelleen :) Jään varmasti seuraamaan, kiva lukea muidenkin suomalaisten juttuja Itävallasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta moi sieltä kaukaa! :) Itävalta on joo paha, sinne jää vähän turhan helposti :D Ja tervetuloa, vaikkakin täällä on kyllä aika vauvapainotteista haha :D !

      Poista