maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kukkuu lukijat!

Hei te siellä ruutujen toisella puolella! Pienellä blogillani on päivittäin valtava kävijämäärä siihen verrattuna, kuinka useasta tiedän. :D Kaikki finskisukulaiset ja -kaverit, teidän ei välttämättä tarvitse ilmoittaa olemassaolostanne ellette tahdo, mutta te muut - laittakaa joku kommentti mitä te täällä mun kääpiöblogissani oikein touhuatte! Tiedän että kyselen harvoin mistään mitään mutta tää on häirinnyt jo jonkin aikaa. :D


Blogin nimeen liittyvien Google-hakujen ja muiden vastaavien lisäksi tänne on myös löydetty toinen toistaan hienommilla hakusanoilla ja julkistan teillekin tähänastisia helmiä, millä ihmiset ovat tänne eksyneet. Eivät ole kyllä täältä etsimäänsä löytäneet. :D

VAUVA

esineiden vaihto lasten oma kulttuuri
ensimmäinen neuvola vauvan kanssa
ensimmäinen neuvola aina
kiva nimi vaipanvaihdolle

ITÄVALTA

toisenasteen koulutus itävalta
lasten kanssa kesällä alpeille
ajo alpeilla huhtikuussa
alppien maitotuotteet
alpeilla johann

YMMÄRRÄN JOTENKIN

huono näkö
lomatunnelmia
ruotsin kuningasperhe
afganistanilainen miehen nimiä (suloisen Sofian isi hihi :))
x nimi

WTF

kun ei yksin‘‘n mit‘‘n kovin
ihana kello
es-kello
hyvä on muistella ihania tapahtumia
maha pieneks

Siis kukaan ei löydä täältä tietoa neuvolasta, ei ensimmäisestä eikä ensimmäisestä aina. Jos joku tietää kivan nimen vaipanvaihdolle niin tahdon ehdottomasti kuulla, en edes tiennyt että sille pitäisi olla joku kiva nimi. Es? Onko se sitä jotain mitä teinit juo Suomessa? Kuka tahtoo semmoisen kellon? Joitain kyseisiä Itävaltaan liittyviä olen saattanut mainita, mutta en kyllä muuten avannut. Hyvä on muistella ihania tapahtumia, tottakai on? Ja se kuka on etsinyt vinkkejä miten mahan saa pieneks on tainnut pettyä karvaasti tänne eksyttyään!

Mutta jokatapauksessa kivaa alkavaa viikkoa kaikille - tutuille ja tuntemattomille! :)


18 kommenttia:

  1. Mie löysin sun blogiin Demin blogin kautta ja ihastuin heti! Rakastan äiti blogeja ja tää taas on ihan omanlaisensa ja erityinen, itävalta ja alpit tuo kivaa maustetta tähän blogiin:) keep going girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivakiitti, saat kyllä joo jatkossakin seurailla mausteista elämäämme Euroopan tällä puolen! :)

      Poista
  2. Itekin löysin muuten tänne Demin blogin kautta, kuten edellinenkin:D kai mie oon vähän stalkki ku tykkään teijän elämää seurailla, vaikken millään tavalla tunne haha :p kirjoitat mielenkiintoisesti, lucas on söpö vaaveli ja kuvat kivoja, itävalta tosiaan tuo jotain kivaa lisää tähän blogiin!:) ja aina kun kirjotat joitain yksittäisiä lauseita tai sanoja saksaksi, on siistii jos tajuun nexD ite siis opiskelen saksaa. Voisit ehkä tuoda saksaa ja Itävaltaa vähän lisää tähän blogiin?;p wie findest du?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos kivasta kommentista, ja mä kun seuraan jotain blogia niin luen sitä aina ihanku tuntisin kirjoittajan vaikka eihän ole hajuakaan muutakun mitä blogin kautta on lukenu :D Und jo des find i ja iatz suppa ide sanois paikallinen! ;) Eli hyvä idea, mun täytyy vaan aina vähän varoo etten mollaa liikaa Suomea haha :D Aina kun jommastakummasta kirjottaa niin tulee kuitenkin niin vertailtua!

      Poista
  3. Hei, ihanaa nuo kaksi ekaa kommenttia! Minä jaan hyvää! Siis minä!! :----D

    Mulla oli just hakusanana 'demiaulos spurgu', kirjoitan varmaan liikaa pultsareista XD

    Hmm, asiaan. Seurailen, koska tää blogi on vaan mahtava! Elämäniloinen, laadukas, selkeä, asiallinen, hauska.... loputon lista. Samanikäinen beibi tietty oli varmaankin ensimmäinen kimmoke seuraamiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Demiaulos spurgu ahahahaa :D ! Tostahan sais vaikka kivan lempinimen :D
      Ja kiitos myös hyväntuojalle ♥ ! Mut Viimahan on Lucasta valovuosia edellä, vaikkakin vähän tyhjäpäitä molemmat taitaakin olla ... :D Terkuin kello on 00:00 ja Lucas vaan nauraa hihittelee, ei täällä kukaan haluiskaan nukkua :D

      Poista
  4. kukkuu emilia lainkari käy täällä ihastelemassa miten ihanalla pienellä lucaksella on teitä siunattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kommentti ja kiva että meidän siunattu Lucas viihdyttää myös Emiliaa :) !

      Poista
  5. Ite taisin löytää tänne ku etin jotai blogia, joka olisi suomeksi, mutta ulkomailta :) Ja tää on ihan täydellinen blogi. Ja Lucas on tosi söpö <3

    VastaaPoista
  6. Mä löysin tänne vau:n kautta ja jäin kiinni :) Itselläni on tammikuussa 2012 syntynyt tyttö ja olemme ehkä joskus kirjoittaneet samaan ketjuun :) Kiinnosti kovasti, millaista on kotiäidin arki eri maassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kommentoitkin :) Kotiäidin arki taitaa olla peruspiirteiltään aikalailla samaa tyhjäpäänä oleilua joka puolella haha :D !

      Poista
  7. Grüß Gott!

    Nyt vasta hoksasin, että tännehän voi kommentoida ilman Googlen tiliä. Oisin voinut kommentoida aiemminkin siis, höh. Aion vastaisuudessa laittaa enemmän kommenttia. Löysin tämän blogin googlaamalla muiden Itävallassa asuvien suomalaisten blogeja, sellainen kun olen itsekin, tosin kaukana Wienissä. Mua kiinnostaa tietää miten muut suomalaiset elävät ja viihtyvät täällä. Seuraankin muutamia blogeja silloin tällöin. Tätä blogia seuraan vasta parin kuukauden ajan, mutta se löytyy jo "suosikit" palkista :). Tässä blogissa parasta on se, että postauksia tulee tiheään, rento ja uskottava tyyli ja tietysti suloinen Lucas! Tätä blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle!

    Paljon terkkuja sinne Tiroliin ja mukavaa kevättä!

    Toivoo Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja serrrvus :) ! Hauska kuulla että meidän elämä ilahduttaa myös siellä päin maata! Mä en ole koskaan käynyt Wienissä ja meidän pitäiskin tehdä reissu sinne jossain vaiheessa, mutta kun pitää miettiä vähän tarkemmin kun on tuota matkaa tosiaan jonkinverran. :D Mutta samoin terkkuja myös sinne suureen kaupunkiin täältä vuorten keskeltä ja tosi kiva kun kommentoit :) !

      Poista
  8. Mä en tiedä että lasketaanko mut finskikavereihin (ehkä, koska oon jo ilmottanu itsestäni aiemminkin :D) mutta raita täällä heeei, edelleen mä käyn lukemassa täällä mitä teille kuuluu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihku Raita, mä laskin sut joo jo siihen hyvin pieneen osaan kenet tiedän ;) Mutta silti tietty kiva että ilmoitit jälleen ♥ !

      Poista
  9. Mari täällä, minä eksyin blogiisi suunnitellessamme pikaista kiertomatkaa Alpeille toukokuussa (München-Salzburg-Berchtesgaden-Tirol-München), ja nyt sitten hehkutan matkakuumetta lukemalla blogiasi mutta varmasti jatkan seuraamista sitten reissun jälkeenkin. Elämästänne siellä on kiva kuulla ja tykkään myös siitä että laitat paljon kuvia. Tulemme ehdottomasti käymään pari päivää myös Tirolin alueella mutta reitti on vielä epäselvä kun tuntuu että hienoja maisemia ja kivoja pikku kyliä on ihan joka puolella. Ehkä voisit antaa jotain vinkkejä muutamasta kivasta paikasta jossa majoittua ja vähän kierrellä lähiseutuja? Onko jotain mitä ehdottomasti pitäisi nähdä? Tai voisitkohan harkita että tekisit ihan erillisen postauksen Tirolista ja Alpeista meille turisteille? Kiva kuulla että siellä on helle, ehkä toppavaatteet uskaltaa siis jättää kotiin jos emme kovin korkealle mene :) Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ehkä oo oikee ihminen kirjotteleen semmosta matkustelupostausta, kun en oo kierrellyt ihan niin paljoa, ollut toi laskeminen niin tärkeetä haha! :D Kaikista ihaninta on se kun Münchenistä laskettaa autobaanaa Tirolin suuntaan ja kun ne vuoret vihdoin ja viimein sitten ilmestyy maisemaan ♥

      Mut siis yks ihan ehdoton on tietysti Innsbruck! Ei siellä taida niitä nähtävyyksiä kovinkaan olla, mutta itse kaupunki on jo nähtävyys ja ihan keskustassa olevasta 360°-kahvilasta näkee koko kaupungin sitä ympäröivine vuorineen. Lisäksi suosittelen tietysti myös kokemaan kesäiset vuoret vähän ylempää, varsinkin jäätikölle mennessä saa kokea saman päivän aikana kolme vuodenaikaa. Innsbruckin lähellä (n. 40km) on Stubain jäätikkö ja Salzburgin lähellä (n. 120km) Kitzsteinhorn, molemmista näkyy melkonen vuorimeri ♥ Jos Innsbruckin lähelle innostutte, niin kannattaa myös käydä Europabrückellä, 190m korkealla sillalla, sinne pääsee myös bussipysäkiltä/parkkipaikalta kävellen.

      Pikkukylät on yleensäkin tosi kauniita ja toukokuussa on vielä välisesonki menossa, joten porukkaakaan tuskin on kovin paljoa niin etteikö majoitusta löytyis vaikka samana iltana. :) Toki jos tahtoo jo valmiiksi etsiä niin netistä löytyy kyllä tätä nykyä jo melkein jokainen pikkupensionikin, kun menee vaan paikkakunnan sivuille. Tiroli elää turismista! :D

      Tulipas pitkä vastaus, jokatapauksessa kiva kun kommentoit ja ihanaa reissua teille! :) Kannattaa olla varuillaan ettei sydän jää tänne, niin käy kovin helposti! :D

      Poista