keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Oo, miten suloinen kesä!


Päivä oli kuuuuuma, onneks varjossa kykeni olemaan. Lähdettiin ennen kahtatoista kauppaan ja sit oltiinkin koko pitkä päivä ulkona (lukuunottamatta Lemmen viemää-lounastaukoa)! Yllä meidän kotikatu. :)


Stefanin duunipaikan Stanglwirtin kaikista isoin pomorouva, koko hotellin omistaja, on jo ikuisuuden käskenyt Stefania tuomaan Lucaksen näytille, mähän tapasin sen jo silloin kun käytiin siellä syömässä. Tänään me sitten vihdoin mentiin! Sen jälkeen käytiin vielä syöttämässä joutsenia, kun pääkokki halus ottaa kuvia. :D


Siellä oli kaksi samaa rakastunutta joutsenta kuin talvellakin ja sit tollanen yksinäinen perussorsa! Mä syötin vaan tota reppanasorsaa, koska se ei uskaltanut tulla hakemaan leipää kun noi joutsenet lieroili.


Lucas oli tietysti myös hyvin kiinnostunut!


Terassilta löytyi mielenkiintoinen multasäkki.


 Mun pojat ♥


Uudestaankin mun pojat ♥


Stefan ahkerana rakens myös uuden kompostin ! Näyttää tässä alkuvaiheessa kenties vähän kummalliselta haha. :D


Lopulta Lucas sitten uinahtikin.


Nyt ollaan onnellisesti taas sisällä, kuu möllöttää ja vasemmalla olis näkynyt Loferer Steinberge-vuoriryhmä johon jonkin sortin auringonlasku värjää punasellaan, mutta se on tosiaan lähempänä heleää vaaleenpunasta eikä mitään oikeeta auringonlaskua, joten se jäi kuvasta koska naapurin talokin oli vähän tiellä. Nyt me mennään iltapuuhiin ja sit Lucas meneekin kohta toivottavasti jo unimaailmaan, koska se ei ole tänään nukkunut kuin reilun tunnin. Oi ja tänäänhän on keskiviikko, tulee ihania vauvaohjelmia telkkarista, jeii ciaoo :* !

6 kommenttia:

 1. Hirvä ikävä teitä kaikkia <3 pusuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mama vain <3<3<3

   Poista
  2. Ei sitten yhteen kommenttiin mahtunu molemmat asiat. :D

   Poista
 2. Onko Luksun passiasia edennyt? Kisutkin jo odottelee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla nopeudella edelleen, odotellaan vikoja papereita toiselta kääntäjältä takasin, pitäis varmaan maanantaina tulla. Ja mä odottelen myös kisuja! Me mennään kohta kattoon heppoja :)

   Poista