lauantai 23. joulukuuta 2017

A very merry Christmas


Hulinaa, kadut täynnä valoja vaan
Valoja väreissä taivaan ja maan
Joku piiloutuu lahjavuorten taa
Joku kadulle pulloja soittelemaan


Juoskoon tää kansa sen kiireensä kii
Jota varten tänne muka synnyttiin
Mulla ei oo kiire minnekään
Aion sulle kynttilän nyt sytyttää

Joulu on saapunut tänäkin vuonna ilman stressiä. Noin 95% lahjoista toi postimies, toissapäivänä vielä kävin eräässä keskustasta sivummalla sijaitsevassa ja tästä syystä hiljaisessa ostoskeskuksessa hakemassa puoleen hintaan lapsille ihanat jouluyöpuvut. Kaikki muu hoitui internetin kautta - eli kiitos 2017, muuten ei juuri lahjoja heruisi koska joulun alla shoppailemaan en todellakaan vapaaehtoisesti lähtisi. No okei, vuodenajalla ei kyllä mun kohdalla ole väliä.


Siivottu on, ihan kuten aina. Tai no, en mä kyllä lattioita kovin usein pese mutta sattui niin hyvä sauma että olin hetken yksin kotona niin ajattelin tehdä sitten senkin. Mutta joku seinien pesu - toivon aina sen olevan vitsi! Saunakin kuulemma pitäisi hinkata jouluksi, no, onneksi ei ole saunaa. Parvekkeen lasien pienet kädenjäljet pyyhin pois muutamassa minuutissa, tähän aikaan vuodesta aurinko ei onneksi paista laseihin niin että kaikki pitäisi pestä.

Jouluruoat valmistuvat myös ilman stressiä. Ainut mikä aiheutti ärsytystä, oli lahjojen paketointi. Haloo Helsinki vähän auttoi, voi miten hyviä lauluja ne onkaan viime aikoina tehneet. Ja ainut mikä on jäänyt, on tänään sulkeutuvien joulumarkkinoiden karusellilla ajelu - eihän siitä olekaan kävelty joka päivä ohikaan kuin vasta 1,5 kuukautta. Eilen piti mennä, mutta satoi kaatamalla vettä joten leikittiinkin vain naapurissa. Tänään korjataan asia, ehdottomasti! Ai ja Love Actuallya aloin katsoa vasta eilen, huh. Onko olemassa jotain muuta yhtä ihanaa jouluelokuvaa?Vesisade ei ole tänä alkutalvena ollut mitään normaalia meillä, vaan täällä on tullut älyttömästi LUNTA! Mä olin ihan satavarma että JOS lunta tulee, tulee se joskus tammikuussa. Mutta sitä on tullut jo vaikka kuinka usein ja meillä on ollut myös hyytäviä jopa -8 asteen pakkasia alhaallakin! Ollaan kylmyydestä (haha) huolimatta nautittu ulkona olosta ihan täböllä, käyty katsomassa Hungerburgilla Nikolausta, keskustassa Christkindleinzug ja leikitty jokapuolella lumessa.Me ollaan Stefanin kanssa otettu myös tavaksi että käydään kerran viikossa aamupäivällä laskemassa kun lapset on päiväkodissa. Tällä viikolla oli niin hyvin lunta että päästiin laskemaan 1900 metrin korkeudessa olevalta Seegrubelta aina 860 metriin Hungerburgille asti! Toivottavasti lumitilanne sallisi sen myöhemminkin, nyt lapset on kaksi viikkoa lomalla joten käydään vain kaikki yhdessä laskemassa - Lucas sai juuri uuden, ihan oikean lumilaudan ihkaoikeilla lautakengillä!
Valkoinen maa, lunta sataa
Tässä mä seison takki auki taas
Tämä vuosi joitain suosi enemmän
Valkoinen maa, antaa sataa
Tahtoisin päästä sua halaamaan
Tänä vuonna tämän joulun kanssas jaan

Meitä tämä vuosi todellakin (omien valintojen ansiosta) suosi, elämä on ihanampaa kuin ikinä. Nyt me lähdetään ajamaan sillä hiton karusellilla ja sitten joulu saakoon tulla! Me vietetään se samalla kaavalla kuin aina, Stefanin äiti tulee huomenna ja jää yöksi, joulupäivänä saadaan Stefanin isi heti aamusta tänne. Toivottavasti jouluruuista riittää taas moneksi päiväksi, nam! Aivan ihanaa joulua kaikille ja onnea ja iloa uudelle vuodelle ♥ !2 kommenttia:

  1. Apua kuinka olen odottanut sun kirjoituksia. Ja toi biisi saa mulle aina kyyneleet silmiin, niin ihana!! Ihania talvi kuvia, haluan sinne. Olette rakkaita ja tädin kultapojille miljoonat suukot. Pus!

    VastaaPoista