lauantai 2. toukokuuta 2015

Kevään ensimmäinen

Stefan ehti vihdoin viettää talvilomaansa reilun viikon verran - tai no, ei se vielä käyttänyt edes lomaviikkojansa vaan pelkkiä ylityötunteja villin talven jäljiltä. Toukokuu sillä on vielä melkoista hässäkkää uusien kokoonpanojen vuoksi mutta sitten pitäisi alkaa helpottaa, joka tarkoittaa tietysti helpotusta myös mulle!

Loma ei kovin lomalta sille tuntunut kun lähinnä aherrettiin pihan kanssa, se kun on remontin jäljiltä vielä erittäin karussa kunnossa kun eihän talvella voinut mitään tehdä, kiitos valtavien lumikinosten. Ehdittiin kuitenkin sen lisäksi tehdä kivojakin juttuja - esimerkiks käytiin ensi kertaa nelihenkisenä perheenä vaeltamassa!


Florian lähti retkelle täydellisellä moodilla - hyvin syöneenä ja uupuneena.Ja viisi minuuttia käveltyämme se olikin umpiunessa!Oltiin ihan tuossa kotivuorella, Wilder Kaiserilla, sieltäkin kun sentään löytyy vielä paikkoja joissa Stefan ei ole ehtinyt käydä! Heidän isihän on erittäin kova vuori-ihminen (talvet sukset selässä ensin ylös ja sitten laskien alas, kesät kiipeillen ja vaeltaen) joten Stefan ja veljensä viettivät suuren ajan lapsuudesta myös samalla tavalla.


Puolen tunnin voimatorkut otettuaan heräsi Puppakin iloisena!


Lukijoihin kun kuuluu myös ihan vain Tirolin maisemista kiinnostuneita: vasemmalla Kitzbüheler Horn, oikeista ei tietoa, jos joku muistaa niin jakakoon tietonsa. Appiukko joskus tarinoi kuinka jotkut vuoret on jo jotain Salzburgin puolella olevia, mutta en muista mitkä!
Evästauko pidettiin näin kivalla paikalla! Oli kyllä tosi karua vielä jokapuolella kun laakson vallannut vihreys ja vehreys ei ulottunut ihan noin ylös.


Lucaskin koki monia hurjan jännittäviä seikkailuja, ne jotka sanoo ettei ole varaa harrastaa: menkää metsään, jo se on leikki-ikäisen paratiisi!


Laaksossa lämpötilat ehtivät olla jo jopa yli 25 astetta ja mehän esimerkiks syötiin useampanakin päivänä terassilla. Floriankin on nykyään hyvä syömäkaveri, se kun on alkanut viihtymään sitterissä vähän pidempään - varsinkin jos saa mussuttaa jotakin, tässä taas yksi lempikaveri nimeltä kurkku! Tämä viikko sen sijaan on taas ollut säiden puolesta perustirolikevättä - sadetta, aurinkoa, sadetta, sumua, aurinkoa. Eikä tuleva viikko ennusteiden mukaan näytä yhtään sen vakaammalta, mutta Lucasta lainaten: ei haittaa! Kivaa alkavaa viikkoa myös muille!

4 kommenttia:

 1. Siellä on niin lämmin jo!! Täällä ei olla päästy lähellekkään 20 astetta :D Ihanat maisemat ja lapset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on taas ollut ihan kamalaa, joka päivä yhtä harmaata kuin Suomen marraskuussa, hajoo pää :D ! Mut onneks on edes nuo ihanat :3

   Poista
 2. Ihania maisemia! Täällä ei tuo lumisade tunnu ikinä loppuvan.. Hanget kyllä on jo mukavasti laskeutunut ja talojen reunuksilla vihertää mutta ei enää jaksais tota ikuista lumisadetta oli kuinka vähän vain! :D Onneksi aurinko on alkanut taas välillä paistamaan, kun tänä talvena on täälläpäin tosiaan tullut tuota lunta melkein nonstoppina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, että vielä edelleen lunta :o ! Täällähän oli kanssa ihan superluminen ja ihana talvi, sillä odotankin tätä tulevaa kesää vähän epäillen kun viime vuonna taas oli toisinpäin - talvi oli leuto ja vähäluminen ja kesä sitten aivan järkyttävän kuuma... saas nähdä! Eiköhän se kesä pian sinne pohjoiseenkin riennä! :)

   Poista