maanantai 13. lokakuuta 2014

I'm heeere!

Twinkle, twinkle little star
We made a wish
And here you are ♥


Kuten hiljaisuudesta kenties arvata saattoi, hän on täällä ♥ Täydellinen poikalapsi saapui maailmaan pitkien kärsimysten jälkeen 6.10. - kyllä, juuri isoveljensä syntymäpäivänä! Rakkauspakkaus sai nimekseen Florian Elias (joka on täällä hyvinkin tavallinen nimi, kyseessä ei ole siis mikään erikoisuudentavoittelu) ja on tässä viikon aikana osoittanut olevansa aikalailla täysin veljensä vastakohta ellei jatkuvaa puklaamista oteta huomioon, siinä molemmat pojat ovat olleet mestareita.

Kaikki meni lopulta vähän suunnitelmien vastaisesti, koska perjantaina 4.10. kävin kontrollissa jossa lääkäri ultratessaan huolestui erittäin vähäisestä lapsivedestä. Sain käskyn tulla sunnuntaiaamuna takaisin, jolloin synnytys sitten käynnistettiin - juuri se mitä olin kammonnut! Se olikin vielä kahden vuoden takaistakin hirveämpi ja olenkin vielä näin viikonkin jälkeen edelleen 150-prosenttisesti sitä mieltä että meidän lapsiluku on todellakin täynnä!


Ei, minä en tiedä mistä tuo tukka on peräisin, koska mähän olen blondi ja Stefan punapää, mutta pääasia että on söpö! Oltiin sairaalassa torstaihin asti, joten arki kotona on edelleen melkoista uuden opettelua (ensipäiviä kuvailisin sanalla katastrofaalinen, nyt menee jo melko hyvin) joten ymmärtänette että jos sattuu olemaan ylimääräistä aikaa, sitä ei välttämättä tahdo viettää tässä!


Lucas on ottanut Florianin vastaan yllättävän hyvin, tahtoo aina auttaa vaipanvaihdossa eikä ole ollut edes väkivaltainen silittäessään tai pussaillessaan veljeään, välillä vain yrittänyt ajaa autolla sen yli sen ollessa sitterissä... Nyt pojat sattuivat nukkumaan pidempään samaan aikaan joten ehdin kirjoitella teille tämän, mutta ennenkuin jompikumpi herää niin lopetan tähän ja palaan takaisin vauvakuplaan! Tämä kupla on kyllä täysin erilainen kuin kaksi vuotta sitten mutta ehkä juuri sen vuoksi samalla niin hulvaton! Pusuja, palaillaan taas heti kun sattuu sopiva rako ♥ !

34 kommenttia:

  1. Noniin, oikein paljon onnea teillekin! :)
    Heh, mullakin käynnistettin samasta syystä =D
    Hauska et sama syntymäpäivä pojilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ! Vaatii edelleen vähän totuttelua että on tosiaankin sama :D !

      Poista
  2. Oi että miten ihanaa! Olenkin tässä päivittäin kytännyt sinun blogiasi tilannepäivityksen toivossa. Onnea koko teidän perheelle ja ihanaa vauvakupla-aikaa! Mun kasvoille levisi niin leveä hymy, kun näin söpön vauvan ja ai että oli supersöpö kuva sun pojista yhessä! :) iik!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sandra ja ihana kuulla että saatiin hymy sun huulille :) !

      Poista
  3. Voi että ihanaa onnea!! ♥♥♥ Supersuloinen beibi ja ihana nimi myös. Tuo viimeinen kuva, aws.

    VastaaPoista
  4. Ihana poika ja ihana nimi! Onnea tuhannesti<3

    VastaaPoista
  5. Onnea ihanasta vauvasta:)! Ja todella ihana nimi tuo Florian:)!

    VastaaPoista
  6. Lämpimä onnittelut koko perheelle :') Kaunis nimi pienokaisella.

    VastaaPoista
  7. ihanaa ihanaa ihanaa<3<3 ihana poika<3 (ja isomman kundin tukka on vaan maailman ihanin<3). Onnea äidille, isille ja tuoreelle isoveljelle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrassaan ihanaa kaikki tosiaan ihana Salla, arvasin että sun ihanuuksiin on luottaminen :D ♥ Ja vielä sata syräntä ♥♥♥

      Poista
  8. Kiitos (vihdoinkin) blogista.Isomummo meinasi jo hermostua,kun ei kuvia kuulunut.Ensin tuli sitten Face-bookiin,Ja nyt kaikki teidän pojat NIIN suloisesti yhdessä.Kyllä Anukin tänään oli täpinöissään,kun oli Lucaksen kanssa Skypessä keskustellut ja kohtahan Anu on jo siellä! Pusuja ja haleja!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii pahoittelut isomummolle, me ollaan oltu hieman kiiruisia ;) ! Ja joo mummo tuli ja menikin jo! Puseja ja haleja tuhat takaisin ♥

      Poista
  9. Voiiii kaikki haisulit siinä ♡ oisinpa siellä! Niinkuin Luna sanoi, ihan kurjaa kun mun serkut asuu niin kaukana :( ootte rakkaita kaikki neljä ♡ pusiterkut kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihan kurjaa kun asutte niin kaukana :( ! Toivottavasti pian kertoisit jo että tulette ♥ !

      Poista
  10. Onnea ja iloa vauvan tuoksuiseen arkeen!

    VastaaPoista
  11. Viimeiset tuliaistoiveet. Bitte :) Vähiin käy aika ennen riemukkaita synttärikemuja kera kahden itävaltalaisen ihmeen! Olen ihan täpinöissäni! <3

    VastaaPoista
  12. Mulla kans käynnistettiin Soffen synnytys, kun vedet meni, muttei mitään muuta tapahtunut. Saatanpa siis tietää, mistä puhut, ja tosiaan kamalaa oli! ;)

    Mutta onneksi lopputulos palkitsee, onnea suloisesta pikkuveljestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää oli vielä monesta muustakin syystä ihan hirveä, en esimerkiks saanut epiduraalia jonka kerran saaneena sen puutos oli aika kamalaa :D ! Mutta tosiaan, kyllä lopputulos on tosiaankin ollut kaiken sen arvoinen, kiitos :')

      Poista
  13. Sylintäydeltä onnea koko perheelle! Erityisesti isovelille <3 Mulla myös toinen synnytys käynnistettiin, koska Luka oli sen verran iso. Ensimmäinen, normisynnytys ja käynnistetty oli aika lailla samanlaiset, mutta käynnistettynä synnytys eteni hurjaa vauhtia! Normi kesti sen 20h, käynnistetty n. 5h :D Mutta aika ihanaa, että pojille sattui sama syntymäpäivä :) Nauttikaa ja ihmetelkää uutta arkea, kyllä se siitä pikku hiljaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko perhe kiittää ♥ ! Mulla taas tämäkin kesti melkoisen kauan, mutta ei sentään ihan sitä Lucaksen 36 tuntia. :D Mutta kai ne kauhut unohtuu ajattelemalla että onneks ei tarvitse enää synnytellä ;) Mä en oikein vielä tiedä onko se ihanaa vai kuinkahan poikia myöhemmin kiukuttaa, haha! Ja toivotaan tosiaan että arki alkaa joskus lutviintua ongelmitta ;) !

      Poista
  14. Apuaaaa!!!! Tästäkin jäin paitsi kun taukoilin! :( Ihanaa ja onnea tuhannesti ihanasta uudesta (nyt jo vanhasta..) kääröstä <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja apuaaa mä oon jäänyt paitsi että oot tullut takaisin ♥♥♥♥♥ !!! Ihanaa, jee! Meillon tässä just niin sata talohommaa menossa et hyvä ku edes ehtii välillä kurkkaan tänne, saati huomaamaan muita sattumuksia, toivottavasti pian ehdin lukemaankin :D

      Poista