torstai 4. heinäkuuta 2013

Suomi: Lomatarinoita ja -kuvia!

Loppuloma Suomessa meni helteisissä ja kuten todettua, kiireisissä tunnelmissa! Ainoastaan aamuisin oli vähän aikaa viettää semmoista rauhallista, meidän oman pikkuperheen keskeistä lomalta tuntuvaa aikaa. Lisäksi iltaisin, Lucaksen mentyä nukkumaan, istuttiin terassilla keskiyöhön asti koska kelit tosiaan helli. Muuten aika kuluikin kuin siivillä, sukulaisten lisäksi ehdin nähdä yhteensä kymmentä kaveria! Harmillisesti tapaamiset jäi vaan aina ihan kesken. :( Ruokaa ehdittiin tehdä vissiin yhtenä päivänä!


Juhannuksen jälkeen majailtiin mun äitin luona. "Kotona" ollessamme ehdittiin päivittäin mm. paijailla kissoja, leikkiä Luna-serkun kanssa ja kylpeä ihanassa mummon tuomassa pienessä mikä lie toi onkaan, vadissa? Lucas olis varmaan mieluiten ollut tossa kokoajan! Mun sisko ja Luna kävi joka päivä, yleensä aamupäivällä jos mun siskon piti mennä töihin. Maanantaina kävivät myös Katja, Topi, Taru ja Kalle jonka jälkeen me lähdettiin kirpparille ja olin hyvin pettynyt kun sieltä ei löytynyt juuri mitään, mutta onneks Katja toi illalla tuhat kiloa Kallen ihania vanhoja vaatteita, kiitos ♥ !


Tiistaina vietettiin kiva iltapäivä mun veljen perheen luona. Me saatiin piirakkaa ja jäätelöä ja Lucas sai mussuttaa Emman kasvattamia kurkkuja ja lisäksi kotiintuomisiksi ison kasan lasten vanhoja kirjoja, jee! Sitä ennen käytiin mun toisella mummollani ja illalla toinen Emma tuli meille vielä illaksi mun kanssa höpöttämään (ja taas loppui aika kesken).


Keskiviikkona heräiltiin taas rauhassa ja Hannele tuli kylään. Sen jälkeen Annikan piti tulla, mutta se oli jumittunut lounaalle ja tulikin vähän myöhemmin ja mun sisko meinas saada hermoromahduksen, koska meidän piti mennä niiden luokse ja päästiinkin lähtemään melko myöhään. :D Ehdittiin kuitenkin olemaan siellä silti onneks jonkin aikaa, Lucas viihtyi trampoliinilla!


Torstai ei ollut onneks ihan niin stressipäivä, koska meillä ei ollut autoa käytössä hihi! Aamulla Silja kävi, sen kanssa oltiin vuosia sitten jokapäivä yhdessä kun meidän hepat asui samoilla talleilla mutta lukion jälkeen lähdettiin eri suuntiin maailmoja, oli tosi kiva nähdä ekaa kertaa sitten mun ylppäreiden! Sen jälkeen Hanna kävi ja toi tullessaan hurjan ukkosmyrskyn, joten jumitettiin sisällä muutama tunti. Illalla mentiin vielä mun isille jonne myös mun serkku puolivuotiaan ihanan Sampo-poikansa kanssa tuli käymään. :)


Perjantai alkoi hyvästien merkeissä, kun äiti lähti duuniin. Onneks Misti-kissa on tottunut tommosiin pikkutonttuihin, koska Lucas ehti kiusata sitä aikalailla, tossa kuvassa sillä näkyy kädessä sen irti repimä karvatuppo! Mun sisko, Luna, Katja ja Kalle kävi ja siskon lähtiessä duuniin Luna jäikin meille hoitoon. Siinä se aamupäivä kuluikin pakatessa, Luna oli mieletön apuri! Sitten sen isi haki sen ja mun isi meidät ja me lähdettiin kohti Helsinkiä. Kiitos mun ihanalle isille joka meidät kentältä haki ja vei vielä takaisinkin! :)


Helsingissä mentiin Iidan luokse yökylään ja Lucas tykkäs! Käytiin Amarillossa syömässä ja kun oltiin vihdoin valmiit alkoi olla jo Lucaksen iltapuuhien aika, joten lämpöisen kesäillan ihastelu jäi ja lähdettiin vain takaisin Iidan kotoa kohti. Bussissa koin jotain hurjaa - vieras nainen alkoi jutella! Kiitos Lucaksen hampaiden, mutta silti, go Finland! :D Joku vanha mieskin ilmeili sen kanssa, mutta se ei sentään sanonut mitään.


Lauantaina oltiin kunnon turisteja ja lähdettiin käymään Suomenlinnassa! Lähtö vähän viivästyi sateenvarjon metsästyksen takia, mutta onneks koko päivänä ei sitten satanut ollenkaan. Mun piti nähdä Suomenlinnan jälkeen vielä muita Helsingin kavereita, mutta aikataulu ei meinannut antaa myöden joten sekin jäi toiseen kertaan. :(


Oltiin kentällä taas hyvissä ajoin, koska hurautettiin Iidalta taksilla sinne! Ei vaan olis hermo kestänyt niiden laukkujen kanssa busseja, me kun otettiin äitiltä vielä kolmaskin matkalaukku lainaan. Yhteensä tuotiinkin 28 kiloa enemmän tavaraa tullessamme, kuin mitä mennessä oli! Ei haittaa, kyllähän täällä meidän minikämpässä tilaa on hohoo! Lento ei mennyt yhtä kivasti kuin ensimmäinen, koska Lucas oli tosi väsynyt mutta ei malttanut nukkua, mutta ei myöskään pysyä paikoillaan. Jotenkin siitäkin kuitenkin selvittiin, automatka kotiin meni nopeasti ja yöllä mekin nukuttiin 10,5 tunnin (Lucas kahdentoista) unet, kyllä tuli tarpeeseen!

Lucas on oppinut hirveästi uusia asioita, mutta niistä lisää myöhemmin, koska kohta se jo herää aikaisilta päikkäreiltänsä ja meidän pitää lähteä vaippakaupoille heippa! Iso kiitos vielä kaikille ketkä jotain meidän hyväks Suomessa teki :) !

2 kommenttia:

  1. Hyvin oot valinnu noi bikini kuvat, ei näy maha ;) puspus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai :D ! Toi on mun lemppari missä Lucas hellästi rakastaa Lunaa :D

      Poista