torstai 25. heinäkuuta 2013

Hikipikaterkut!


 
Viime päivät, sekä näköjään myös tulevat, on menneet melko lämpimissä tunnelmissa. Kuten todettua, mä en ole koskaan ollut mikään helteen ylin ystävä, mutta tänä kesänä olen kyllä osannut nauttia siitä ihan erilailla kuin ennen. On aivan eriasia olla kesällä "lomalla" (musta kotiäitiyttä ainakaan näin helpon beibin kanssa ei edelleenkään voi sanoa työksi) kuin ahertaa niska limassa duunissa, jota viimeiset seitsemän kesää tein. Oon ollut koko työikäni ravintola-alalla ja varsinkin keittiövuorot oli helteillä aina aika helvettiä, mittari sisällä näytti muutenkin jo neljääkymmentä ja siihen kun lisäs vielä tulikuuman grillin ääressä työskentelyn... Että kyllä täällä on nyt nautittu!


Lucaksen kanssa ollaan vietetty ulkona aikaa meidän vieressä olevalla maauimalalla käyden, omalla pihalla kasvavia viinimarjoja syöden, maauimalalle ajavia miljoonia autoja katsellen (se on Lugin mielestä parasta ikinä) sekä viime viikolla käytiin mustikassa! Me keskityttiin Lucaksen kanssa lähinnä niiden syömiseen, meillä kun ei ollut mukana kuin yksi marjanpoimuri joten Stefan hoiti sen puolen. Saatiin lyhyessä ajassa melko paljon mustikoita, mutta pitää kyllä mennä pian vielä ainakin toisenkin kerran. Ensi viikolla on vuorossa myös treffit, samalla kertaa sekä mamille että Lucakselle!


Oon laittanut Lucaksen nukkumaan päikkärit aina sisälle, koska meidän kämpässä on tosi viileetä joten siksi täällä nukuttaa myös tietysti paljon paremmin kuin ulkona. Sen päikkäriaika on mulle laatuaikaa - makaan pihalla kirjan kanssa (varjossa tosin koska auringossa tulee hiki yök) jota menen nytkin tekemään koska kuka tässä jaksais istua, ciao!

Ps. Ellan ja Aleksin Yöjuna Rovaniemelle-musiikkivideo on Lucaksen mielestä autojen katselun lisäksi maailman parasta viihdettä, ei tarvitse kuulua kuin sen alku niin se alkaa kiljua... Muuten se ei ikinä pysy hetkeäkään aloillaan, mutta tätä katsellessa se istuu paikallaan jopa kolme minuuttia!

2 kommenttia:

  1. Nyt on siellä kelit kohillaan serkku luna ja tätsky tykkäis <3 pusit ikävä on !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä sielä on huudella kun on uima-allas pihalla :D !

      Poista