sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Adjö sommar!

Kun kesä lähestyy loppuaan, valtaa mut aina melankolia. Vaikka rakastan talvea, on siirtymä syksyyn aina yhtä karu. Tuntuu myös että itken joka vuosi samaa asiaa! Ei mun ankeus kauaa kestä, oikeastaan olen nyt näin muutaman viikon kylmyyden jälkeen jo ihan sinut asian kanssa. Varsinkin kun vuoret alkaa olla yhä useammin valkoisina, voi miten ne onkaan kauniit!

Lapsilla jatkui päiväkodit kolme viikkoa sitten, mulla alkaa koulu ensi viikolla. Mielenkiintoisten luentojen lisäksi mulla on myös kaksi pelottavaa tutkimusmenetelmäseminaaria, toivon ettei jouduta ihan kamalasti käyttämään mitään hankalia tietokoneohjelmia... Ja ensi viikolla lapsilla on myös synttärit - ja saadaan Suomen mummo ja poikien yksi Suomiserkku kylään!

Nyt kuitenkin ajattelin vielä kerran palata ihanaan kesään, kuten taidan joka syksy täällä blogin puolella tehdä. Täältä palaa - meidän kesä 2017 ♥ !Vietettiin taas paaaaljon aikaa meidän ehkä-lempparileikkikentällä Alpenzoon Judenbühelillä - pääosin ihan omalla porukalla ilman ketään muita!

Välipalahedelmiä parvekkeella.


Lucaksen päiväkodin ihanilla kesäjuhlilla, kuvassa myös yksi Lucaksen parhaista kavereista.LUNTAAA ♥ !Yhdellä meidän vaki-iltaleikkikentistä oli usein sama perhe, jolla oli kerran niin paljon jätskiä mukana että tarjosivat meidänkin lapsille!Florianin ollessa vielä viikon päiväkodissa, vietettiin me Lucaksen kanssa yksi aamupäivä kaupungilla silmälääkärillä ja shoppaillen!Meidän ihanat Suomivieraat ♥ ! Käytiin lapsi- ja tyttöporukalla myös väärinpäintalossa!Eräänä aamupäivänä heitettiin puolivahingossa 10 kilometrin lenkki, vitsi lapset oli reippaita! Nähtiin myös Christophorus-hätähelikopteri, how cool!
Baggersee-järvellä tuli vietettyä myös melko monta iltapäivää, tämä kesä kun oli koko säähistorian kolmanneksi kuumin! Siitä hyvästä trooppisia öitä, eli jolloin lämpötila ei laske alle 20 asteen, oli myös harmillisesti normaalia enemmän... Mutta onneksi myös upeita myrskyjä, kotona niitä on kiva katsella ja kuunnella!


Myös Tivoli-maauimalasta muodostui meidän yksi lempipaikoista, varsinkin koska sinne me päästään pyörilläkin. Ja kun varjolämpötila on yli +35°C, sitä pulahtelee mielellään viileämpäänkin veteen!


 Suomiloma oli jälleen ihana ja saatiin yllättäen nauttia sielläkin upeista keleistä! Loppukesän/alkusyksyn aurinko ei tosin kovin paljoa lämmittänyt, mutta ainakin muistin taas arvostaa kotona sitä lämpöä.


Kotiinpaluun jälkeen seuraavalla viikolla oli mun synttärit ja oltiin vielä silloinkin uimassa. Viikonloppuna tulikin sitten ensilumi! Toki vain ylös vuorille, mutta silti, Tirolin sään vaihtelevuus on kyllä ihan huikea.Viimeisenä lomapäivänä käveltiin vielä Arzler Almille eikä tälläkertaa tarvittu kuin 45 minuuttia, Floriankin menee jo niin kovaa! Eikä kukaan valittanut väsymystä tai mitään muutakaan, ihanaa. Tuo metsän läpi kulkeva reitti on siitäkin niin kiva että siellä ei juuri ihmisiä näy. Ensi vuonna voidaan harkita jo muillekin Almeille kävelyä!
Eläimet (vuohet, puput, kanat sekä ponit, lehmät hieman ylempänä) olivat onneksi vielä paikalla, seuraavalla viikolla nekin lähtivät laaksoon talven viettoon.
Kiitos kesä, olit ihana, nähdään taas ensi vuonna ♥ !

2 kommenttia:

  1. Voi että. Kyllä meillä oli.Noelin kanssa hyvät oltavat teidän luonanne ⛰️ ❤️. 💋pojille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävitte :* ! Noelin paitakin löysi Koskelle, sun tavarat odottaa täällä taas. :D

      Poista