sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Hallo huhtikuu!


Oho, sunnuntaistahan on tulossa melkein mun vakipostauspäivä! Ei ehkä sentään, mutta koska me sunnuntaisin herätään ihan samaan aikaan kuin kaikkina muinakin päivinä (eli siinä kello 6-6:30 välillä) mutta koska kahdeksan maissa ei yleensä tarvitse lähteä minnekään, on tämä ainoa lorvimisaamu. Lauantaisinkin kun me lasten kanssa lähdetään aina heti aamusta jonnekin että Stefan saa nukkua yötyönsä jäljiltä - ja koska lauantaiaamut tyhjässä kaupungissa kävellessä on rakkautta ♥ !

 

Oikeastaan tulin vain kertomaan ja laittamaan kuvia siitä kuinka meille ilmestyi pari viikkoa sitten melkein kesäkelit! Just kun kerroin että kevät tuli, alkoi lämmetä vielä enemmän. Tämän viikon oli 25 asteeseen asti lämpöä joka auringossa tuntui vähintään kolmeltakympiltä, varsinkin näin pian kylmän talven jälkeen! Kesällähän tuo olisi "ihanan viileä", mutta nyt oli kyllä hiki! En muista että olisi ikinä ihan näin lämmintä maaliskuussa ollut, yksittäisiä päiviä joo mutta tätä on nyt jo pari viikkoa tosiaan kestänyt.


Paitsi että kaikkialla on yhtäkkiä ihan vihreää, tuntuu että koko kaupunki on herännyt talviunesta! Joka paikka on täynnä ihmisiä - tykkään kyllä ihmisistä, mutta liika on liikaa! Talvella tottui siihen että leikkipuistoissa sai olla oikeastaan aina ainoastaan sillä kokoonpanolla jolla sinne meni, tällä viikolla kaupungin puistot ovat olleet ihan ääriään myöten täynnä. Kaveri just sanoi että eräänä päivänä niiden lempipuistossa oli ollut 43 äitiä! Huh, me ollaan edelleen vain usein kiivetty Alpenzoon Judenbühelille, siellä on niin ihanaa ja rauhallista.Josta moni näistä kuvistakin on! Kuten näkyy, aamuisin on edelleen viileää mutta aikas äkkiä se siitä lämpenee. Välillä vieraana on tietysti Innsbruckin yksi perustuntomerkeistä nimeltä tuuli, joka osaa olla kyllä ihan järkyttävän kova (vaikkakaan ei kylmä, mutta jos asteet on alhaiset niin sekin tuntuu jäätävältä). Nyt lapset ei jaksa enää leikkiä nätisti keskenään, ihanaa huhtikuuta kaikille, heibba!1 kommentti:

  1. Ihanasti kukkii noi seljat? Maisemat on upeita ja pojat ❤ Rakkain terveisin...jos voisin ,niin luoksenne lennähtäisin ✈😊

    VastaaPoista